- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Nagyon jó.
Én is ezt a házat választottam, csak én fehérben.
Ma jött meg minden alkatrész, persze én csak egy sima AIOt használok majd.
Kezdtem volna összerakni, kibontottam a házat és kiderült, hogy feketét küldtek
A képeidet nézve azt gondoltam, hogy nem láttad értelmét a 3. fannak a táp fölött, de miután elolvastam látom, hogy csak vársz. -
Ispy
nagyúr
Dzsungel? Management!
Fontos, hogy megmutassuk, hogy a fancy házak mélyén mi lapul....igyekeztem minden kábelt méretre készíteni a hely szűke miatt, hogy majd én szépen elrendezem, de a front panel 2 lapos usb 3 kábelje gusztustalan, nem beszélve a 2 venti és a cooler kábeljeiről, aztán végül már csak begyürtem a p.csába.
-
hegegabi80
addikt
Jó lett, de vga alá én is tennék támasztékot, és egész szépeket is lehet venni azokból is.
Illetve látom nem kábelfésű lett alkalmazva a kábelekhez, hanem kötözve, én lehet még egy pár centivel arrébb is megkötném, hogy még szebben álljanak.
Amúgy milyen módszerrel lett megkötözve? -
Laraxior
titán
Igen, eleg nagy shopbol jott, de a regisztracional ugyis kiderul. Holnap megcsinalom.
Mellesleg mult heten rendeltem.meg, ma neztem ugyanott, ugyanez, mar 160€-val dragabbert van kint. Szoval vagy tul jo arban adták, vagy tul sokat vittek belole.A 95-ös az okosverzios, a 93, ami nekem van az anélküli. De a panel, meg minden mas ugyanaz.
#71656 RazoR: Elárulom én
Ez még mindig nem az igazi oled, ennek qd-oled a neve. Nem tudom mit takar, mindenesetre oled.
#71659 3L1T3: En is csak innen tudtam meg, de mar keso volt, mert akkor mar megrendeltem
Hatrany nem ert, nem kellenek az okosfunkciok ugysem. Szokni kell, mert eleg furi képe van. Megnyitsz valamit, keresed, aztan kiderul, hogy a monitor masik vegen van
A hatuljan levo ledkört viszont be lehet lőni ambilightra. Az jó moka.
-
fatpingvin
addikt
én nem érzem rosszul magam miatta
érdekes sport volt a mindennapi dolgokra egy ilyen gépet használni. egy baj vanm csak vele hogy az emléke mindig felhozza bennem azt hogy megint kéne egy ilyen régi projektgép és megnézni hogy a cpu-alaplap-ram hármason túlmutatóan mi az az abszolút maximum amit ebből ki lehet hozni. majd egyszer ha sok pénzem és szabadidőm lesz
-
flashpointer
őstag
Ez mar egy eve a piacon levo de kevesbe ismert Silverstone Alta g1m .
Alapbol egy max kozepes haznak neveznem sok kihagyott ziccerrel de van benne potencial -
Zsohi
őstag
-
Poplacsek
senior tag
Tényleg nagyon szép!
Viszont az nem jelenhet hosszú távon problémát, hogy a sótalan víz reakcióba lép a rézzel? Amikor áramlik a víz akkor nincs jelentősége, de amint leállítod elkezdi megdolgozni a rezet, kiold belőle fém részecskéket amitől hamar vezetőképessé válik a víz. Bár lehet, hogy hasonló a helyzet a kártyák, CPU hőcserélők esetében is, nemtom. -
Baromi jó !
Ezek milyen hard tube fitingk pontosan ? És a rézcsövek sima fűtés / klímához való csövek pl OBI ból ? Milyen méret ? Elgondolkodtam most én is egy ilyenen ,az átlátszó PETG nekem nem tetszik , ez viszont nagyon.
Mennyivel bonyolultabb egy ilyen rézcsövezés a soft tube kiépítéshez képest ? (csináltam már sok soft rendszert ,de keménycsöves tapasztalatom az 0 ) -
Zsohi
őstag
Felszerelésre kerültek a lábak és beszabtam a csöveket a helyükre.
A rézcsövek hajlítása és méretezése relatíve egyszerűen ment, szerencsémre tudtam használni a hajlítószerszámomat és nem kellett fasablonokkal tökörészni, de még így is sikerült egy szép adag hulladékot kitermelnem a saját hibámból. A csöveket végül fényesre políroztam, az eredeti elképzeléssel ellentétben amikor is még szálcsiszolt felületet képzeltem el, csak hát igazán otrombán nézett ki a dolog rézen.
A ház tetejéhez, pedig úgy gondoltam nem nyúlok, a kevesebb néha több alapon.
Maradtak a kábelek és még egynéhány dolog.
-
yagami01
aktív tag
Igen nagyon fémesnek tűnt, akkor ezért. Csak nagyon nem láttam még olyat, ami tényleg fém, ezért merült fel a kérdés. Jó az ötlet.
Köszi! Műanyaggal sem néznek ki rosszul, viszont ennek az eltávolítása is jó ötlet volt összességében, megy a koncepcióhoz. Most már tudom, hogy így is jól néznek ki. -
yagami01
aktív tag
Nagyon szép lett! Eléggé klappol. A csövek is nagyon jól néznek ki ezzel a rezes hatással (lehet fém is? nem nagyon vágom), a lap is szép és az EK logó még megy is hozzá, a lap többi fekete alapszínéhez pedig megy minden más... a harisnyák, a ház, a tartály, a ramok, csatik, venti stb. Szóval zsír, f_szán összeáll. A képek is nagyon jók lettek.
Különösen a balról harmadik képlink tetszik, ahol az Aourus logót megkapja a fény hátulról és rávetül a rács árnyéka...
Két kérdés:
Ezek pontosan milyen memóriák?
Mivel fényképeztél?(:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest