Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagy.matyika
aktív tag
válasz
Drizzt01
üzenetére
Drizzt01, ez nem neked szól, csak véletlenül erre válaszoltam.

Sok gyerekes, nem a témára válaszoló személyeskedő hozzászólásra reagálok még egyszer és utoljára.
Egyszerűbb szerszámokkal is lehet szépen igényesen dolgozni. Modelleztem régebben, pár ezer forintos kézifűrésszel is lehet szépen vágni. Barkács fúrógéppel is lehet normálisan fúrni. Csavarboltban lehet igényes csavarokat választani fillérekért. Lehet normálisan csiszolni sima papírral is, lehet spray segítségével is szépen festeni.
Megismétlem magamat, engem abszolút nem érdekel a modding, ezért nem is fogtok tőlem ilyesmit látni, de attól még nem lehet véleményem? Például, ha nem vagyok autógyártó, attól még szakmai szemmel nem is alkothatok véleményt az autókról adott esetben? Hát ez nem így van.
Az angol modding szó pedig nálam módosítást jelent, ami nem feltétlenül igényel profizmust, tehát ha ebben a topicban átalakítás látható, az belefér ebbe a kategóriába, így a hozzá társuló vélemény is. (egyébként sem látom a topic indítóban, hogy kizárná ezt a fajta témát).Nem kell, hogy bárki mérnök legyen, de nem bűn kicsit utána járni, gondolni a dolgoknak, nem csak neki esni valaminek, aztán lesz, ami lesz. Az a mod, amibe "belekötöttem" nem tragikus, de lenne mit fejleszteni rajta. Abba az érzelmi vitába pedig nem szeretnék beszállni, hogy kinek mi tetszik.
Az meg, hogy fú ezek után nem is kell a segítséged. Kedves válaszoló elhiszed, hogy nem fogok emiatt kardba dőlni? Márt csak, azért sem mert úgy vagytok itt ilyenkor, mint a sebzett vad. ( Tisztelet a kivételnek ) Engem tényleg a maximális jó szándék vezérel. Ha valaki úgy gondolja, hogy egy adott elemet, panelt szívesen legyártatna úgy, hogy az maximálisan minőségi legyen, az úgy is meg fogja keresni módját és segítséget fog kérni valami hozzáértőtől előbb utóbb.
Szóval ezekből a lealacsonyodott, hisztis hozzászólásokból köszönöm, de nem kérek. Azoknak meg köszönöm szépen az intelligens hozzászólásokat, akik érdemben hozzá tudtak szólni a problémához

-
válasz
Drizzt01
üzenetére
A fehéret elől már lecseréltem sárgára. Jó volt csak zavaró, hogy nem sötét a ventilátor ház. Ezek neve nincs Anidées AI7 háznak a gyári ventijei. A sárgák meg ximagtek ventik. Mivel fullon járatom őket hangosak, de nem zavar. Meg láttad már a gépszobát, ha kész minden akkor ott lesznek felakasztva mellettem. Alvásos filmezős gép meg csendes a másik szobába.
-
-
-
imibogyo
veterán
válasz
Drizzt01
üzenetére
Egy picit hasonlít erre a tervemre.

Hajrá-hajrá. -
LLKobe
veterán
válasz
Drizzt01
üzenetére
Köszi, ezt még nem néztem. Kiszámoltattam mennyibe lenne a 8mm vastagból egy 50x60 centis darab, remélem ez csak vicc:
Na ennyiért nem fogok venni. Akkor az lesz mint a jelenlegi házamon, veszek átlátszót praktikerbe, és behúzom sötétítőfóliával. Közel sem olyan szép, de megfizethető.
(#44081) Maotun: Ja, pont ezért nem olyan bonyolult, full sík az egész.
(#44087) Maotun : Na annyit se adnék érte...
-
mrbig25
őstag
válasz
Drizzt01
üzenetére
Közben találtam egy olyan megoldást, amiről beszéltem.
Nincs a kártyán forrasztás. Majdnem az oldal legalja + lapozhatsz a következőre is. -
imibogyo
veterán
válasz
Drizzt01
üzenetére
Akkor mehet az amit mrbig is mondott. Végül is ugyanaz, mint amit írtam, csak VGA felőli forrasztás nélkül. Ha a kártyákon alapból le vannak közösítve ezek a szálak (multiméterrel könnyen kimérhető), akkor nem tudsz vele bajt csinálni ha te is leközösíted csak már a VGA előtt. A kártyának küldött feszültség, teljesítmény stb. értékek nem változnak. Csak, figyelj arra, hogy 8-pin-nél máshogy van, mint 6 pinnél. Amiket itt írtunk az a 6-osra vonatkozik.

-
mrbig25
őstag
válasz
Drizzt01
üzenetére
Viszont ha olyan csatit csinálsz a VGA-hoz, mint amilyet a linkelt worklog-ban használ a srác az alaplapi 8pin EPS-hez, akkor nem kell a VGA-kon forrasztgatni.
Az egybefogott rézdrótok tápegység felőli végén pedig adsz nekik egy-egy 12V-ot és földet...nagyobb fogyasztású kártyáknál mehet kettő-kettő a biztonság kedvéért. -
imibogyo
veterán
válasz
Drizzt01
üzenetére
Közben találtam egy elég részletes leírást. Szerintem kellenek a kábelek.

-
imibogyo
veterán
válasz
Drizzt01
üzenetére
Én bekötném mindet. Az átalakítóknál is mindig be vannak kötve a szálak, még ha ugyanabból a kivezetésből is kapják pl. a földet. Gondolom a kábelen a terhelés elosztása végett.
Legegyszerűbben amúgy egy multiméterrel tudod megnézni, hogy a kártyád nyákján össze vannak-e kötve a bemenetek. Például szakadásvizsgálatra állítva bedugod két "táp" dugaszba, majd két "föld" dugaszba, ha zárnak, akkor össze vannak kötve, ha nem akkor logikusan nem. Ha zárnak, akkor elég lehet egy-egy kábel is. De biztosat nem tudok mondani, még nem próbáltam.

(#43955) Drizzt01: ezt sem tudom. Szerintem össze nem adódik a feszültség. Maximum részekre van osztva a kártya a külön-különb betápoknak, hogy ne egy szálat terheljen annyira. De mondom ez csak laikus tapogatózás. Ki kellene mérni ezeket, mert Google sem dobott rá okosságot, mondjuk most nincs is időm jobban keresgélni.

-
imibogyo
veterán
válasz
Drizzt01
üzenetére
Lézer vetitő modullal. Lehet venni is, ha jól rémlik 5000-től határ a csillagos ég (Vaterán is van fenn, de Conrad-nál biztosan van építő modul, meg biztos sok helyen), de most nincs időm keresgetni neked. Itt egy 12 programos nem túl drágán, de ez azért elég alap készülék.

-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Drizzt01
üzenetére
Hát igen, valószínűleg az lesz.
4600 FT a sima oldal.
Van itt ph-n moddingos kollégák között aki lézerrel tud dolgozni? Csak mert elvinném a kollégához a megrajzolt részeket kivágja 10 perc alatt azt kész.
Flexelgetni nincs kedvem, mert abból csak gányolás van.... festék le pattogzódik....nem lesz sima az oldal... stbb...Amennyiben van valakinek ilyenre lehetősége, az írjon majd rám privátban, köszönöm.
-
L1ZRRR
senior tag
válasz
Drizzt01
üzenetére
Nincs, gyártói oldalon olyan oldalt tudsz rendelni, mint az eredeti, szal csak pótolni lehet.
Ezt csak egyedileg lehet...Viszont nekem ehhez nincsenek eszközeim... hogy ilyen szép igényesen megtudnám csinálni, illetve az is nagy meló h úgy meg csinálni mint az eredeti koncepció ajtó nyitása, tehát minden kép jó lenne ha lenne 1 ember aki megcsinálni

-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Drizzt01
üzenetére
A topicjában kérdezz rá, plz.

Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az angol modding szó pedig nálam módosítást jelent, ami nem feltétlenül igényel profizmust, tehát ha ebben a topicban átalakítás látható, az belefér ebbe a kategóriába, így a hozzá társuló vélemény is. (egyébként sem látom a topic indítóban, hogy kizárná ezt a fajta témát).
És nem igazán lehet benne vízhűteni!

hát de nem....

Jól néz ki, és grat a kitartáshoz