Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
hszilard666
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58697 üzenetére
Ahogy mondod. Mégsem lesz ez a cucc instant get
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #58696 üzenetére
Mondjuk azt is meg lehetett volna okosabban oldani, ha a lapot a mostani helyzetéhez képest fejjel lefelé dobják be. Akkor a kábelek jöhettek volna kint az alján, vagy afölött egy 5-10 centivel. Már kevesebb hely terebélyesedni. Minden másra meg kábelkötegelő.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hszilard666
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58695 üzenetére
Igazából jobban belegondolva a külső kábelelvezetés rémálom lesz Főleg ha több monitort kötne rá az ember.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #58684 üzenetére
Ez a ház most adott némi gondolkodnivalót technikai oldalról nézve...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz hszilard666 #58693 üzenetére
Annyi lesz, csak nem forint, hanem rubel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
hszilard666
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58691 üzenetére
Meglássuk!
Lehet hogy 30K leszKeresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58691 üzenetére
Majd gyártathat bele sajtkorong formájú radit
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
TESCO-Zsömle
félisten
Egy barebone érdekesebb lett volna. ITX helyett vmi egyedi lappal, amire rámegy 2 VGA.
Ez így nem valami nagy durranás, csak egy hengerpalást egy álló ITX-váz körül, rengeteg elpazarolt hellyel, mert ha a burkolat téglalap alahú lenne, akkor se lenne semmi különbség. Sőt...
Ebből én többet ki tudnék hozni, ha lenne rá igény/lehetőség. Nem sajnálnám az egyedi hűtési rendszert, főleg azért a pénzért, amiért ezt vesztegetni fogják.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
KAMELOT
titán
Ez jól is néz ki. Festheted más színűre is!
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Because
őstag
válasz hszilard666 #58686 üzenetére
csak egy kis fantázia kell, hogy átalakítsd: [link]
-
hszilard666
veterán
válasz radi8tor #58685 üzenetére
Sikítva hányok rá! Ha 80K alatt lesz akkor megveszem! Csak kéne már róle egy review valahova hogy megtervezhessem a hűtést és ne kelljen elhagynom a tuningot.
Meh ezt nem is láttam. Addig legalább össze tudom éhezni az árát
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
De az ára csillagászati lesz az tuti.
Q2 2017 áhh, hol van az még.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
hszilard666
veterán
Hopppá!
Itt van a mac pro PC case, instant get lesz számomra!
[link]Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Tomdriver
őstag
válasz Because #58680 üzenetére
Nálam a magasnyomás a korábbi Z77-es Asrock Extreme 6 lapomban folyvást valami sztatikus feltöltődést okozott, mert minden tisztítás után csak bios resettel volt hajlandó elindulni a gép.
Úgyhogy a végén már hanyagoltam ezt az eljárást, viszont a mostani lapomnál nincs ilyen gond. -
Because
őstag
válasz hszilard666 #58681 üzenetére
azért nyúltam oda, hogy megfogjam
-
Because
őstag
srácok vigyázzatok géptisztítás közben! magasnyomású levegővel felpörgetett AC F12 venti félig amputálta a középső ujjam utolsó percét, de az erősebbnek bizonyult és a lapát tört el... sebészeti eljárás fertőtlenítés, kötözés és majd még párszor meglátogatom a őket
[ Szerkesztve ]
-
mrbig25
őstag
válasz kisza25 #58677 üzenetére
Ez csak át lett alakítva
Az egyedi házikóm 1-2 hét múlva megy az apróra (remélhetőleg most több szerencsével), mert egy újabb elrendezéssel próbálkozom. Ehhez egy régóta porosodó Raijintek Metis-t alakítottam át + várom, hogy megérkezzen a PCI-e riser. Ha passzol a dolog és a hőfokok is rendben lesznek, akkor lesz majd belőle egyedi darab valamikor...
Másfelől jólesik, hogy emlékeztek még ilyenekre
[ Szerkesztve ]
...
-
kisza25
félisten
-
BL@CK
tag
válasz TESCO-Zsömle #58672 üzenetére
Igen csináltam már én is és jópárat meg alakítottam át értem a témát. Most ezt a házat itthon ugyailyen porfestéssel lézerrel vágva kb 50ből lehet megcsinálni, ha tényleg komoly minőségű festést akarsz rá stb, ez mind szép is jó, de ettől még nem ez a compact splash ház lesz, csak egy ház ami ugyan így néz ki és itt van a kutya elásva én azért hajtottam hogy ilyen házam legyen, hivatalos dokumentált, mint egy gyűjtő úgymond.
Shatter your limits!
-
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58674 üzenetére
Igen,amiknek a lapjait szmore84 készítette az Ő tervei alapján
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz TESCO-Zsömle #58672 üzenetére
Ez így van, simán lehet építeni nulláról is csak egy jó terv és jó szaki kell hozzá aki legyártja.
⭐ Stella
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
BL@CK
tag
válasz hszilard666 #58670 üzenetére
Igen, de víz nem lesz benne, mert nem merem 1-1 hétre itthon hagyni bekapcsolva felügyelet nélkül azért, hogy távoli asztallal tudjam használni.
Shatter your limits!
-
BL@CK
tag
válasz TESCO-Zsömle #58666 üzenetére
Kb 5kg a ház súlya. 2013-ban csinálták ezeket, nagyon nehéz ilyet találni, én annó pont lemaradtam a vásárlásról és azóta vadászok. Az ára annyi amennyi, itt a limitáltságot is meg kell fizetni. Ezzel a darabbal már teljes a készletem a limitált házak köréből, amit szerettem volna. Van itt Thermaltake Level 10 Limited Edition, In Win D-Frame, Zalman Z-machine Fatal1ty, Ncase M1 és mostmár ez a Compact Splash is. Nálam a gyűjtés miatt van nagy jelentősége. Az üveglap nekem is tervben van rá amikor megtalálom hol tudnak egy ilyen oldallapot csinálni edzett üvegből. Be lesz hegesztve a tetején a fillprot a hátán a tag lesz megcsinálva és le lesz festve az egész ház, meg persze a szokásos mdpc harisnya mindenen és méretre vágott kábelek. Ezután a ház után következik az egyedi építésű házam kivitelezése ami olyan anyagból lesz ami még sehol nem volt. Elég bonyolult és különleges forma lesz a rajzolás és a matek már jó pár hete megy non-stop szabadidőmben.
Shatter your limits!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Először is gratulálok, nagyon jó kis ház!
Másodszor, ha ez tényleg annyi, amennyiért az oldalon hirdetik, akkor nem kicsit van túlárazva. Remek a felépítése, de ennyi pénzért acélház, még ha 2mm-es lemezből is van... De ha már acél, legalább adhatnának a plexi helyett edzett üveget oldallapnak.
2mm acél... Gondolom nem véletlen, hogy a súlyát sehol se találtam meg.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
A mai nap tulajdonosa lettem egy nagyon ritka háznak egy Compact Splash-nek. Mindössze 105db készült belőle. Íme néhány fotó, hamarosan lesz cikk és egy kis átalakítás is lesz, ami ezúttal is szolid lesz, hiszen a CaseLabs S3 házamat fogom erre cserélni.Shatter your limits!
-
Zsmester89
őstag
válasz TESCO-Zsömle #58662 üzenetére
Nem a termék volt a lényeg, hanem a kritikák, amiket említettem.
jones965:
Köszi! Ha nem probléma lehet megkereslek privátban ezzel kapcsolatban.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
jones965
Modder
válasz Zsmester89 #58657 üzenetére
A kábel árnyékolásának a felragasztásával van a gond. Felválik a csatlakozónál, és onnantól nem mindig látja a gpu-t az alaplap. Meg kell pvc ragasztóval erősíteni, és már rendben is van. Nekem is ez volt vele a gond.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Zsmester89 #58661 üzenetére
Nem tudom ezt nekem miért linkeled. Láttam én már ilyet élőben is.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Zsmester89
őstag
válasz TESCO-Zsömle #58658 üzenetére
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58658 üzenetére
Az árnyékolás hiánya szokott a riserek achilles-sarka lenni,de ez pont árnyékolt.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Zsmester89 #58657 üzenetére
Pedig árnyékolt meg minden. Annál jobbat max szerverekhez. Az meg mi, hogy egy hónap után meghibásodik? Egy kábel? Azt hogy hozzák össze? Egyszer összerakod, működik, kész. Én max azt tudom elképzelni, hogy az alkalmazott tuning lesz instabil egy hónap múlva.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Zsmester89
őstag
válasz TESCO-Zsömle #58656 üzenetére
Amit a házhoz adnak gyárilag? A külföldi fórumukon kb fele arra panaszkodik, hogy 1 hónapon belül meghibásodott.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Zsmester89 #58655 üzenetére
A szóban forgó FlexRiser az egyik legjobb, amit ennyiért kaphatsz.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Zsmester89
őstag
Hmmm.. Takarítás kompresszorral talán kímélné. Most már csak a pci kifordító kábel xar minősége s a beleépítendő víz ára riaszthat el
-
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58653 üzenetére
Vagy elviszi egy autó üveg fóliázóhoz és húznak rá valami karcálló fóliát.Egy méretes edzett üveg lap lehet,hogy már kibillentené a súlypontját.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Zsmester89 #58651 üzenetére
Plexi. Nem kényesebb, mint bárhol máshol, viszont tekintettel arra, hogy az ott pusztán egy sima lap négy furattal, mindenféle extra nélkül, ha ellenállóbbat szeretnél, elviszed egy üvegeshez és vágatsz ugyanolyan üveglapot.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
seniman
veterán
válasz Zsmester89 #58651 üzenetére
Gondolom,mint bármelyik plexi oldalú házé.Szárazon port törölni biztos nem ajánlott róla.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #58648 üzenetére
Ezek azért jobbak,készültek gyárilag is 5970CF-el,oda meg kellett a jó szellőzés.
Két 5000rpm-es ipari ventilátor hűti a vinyókat meg a vga-kat.Azoknak van sugárhajtómű hangjuk
[ Módosította: radi8tor ]
-
hszilard666
veterán
válasz seniman #58646 üzenetére
A modecom alfa M1? Semennyire De a héten fúrok a tetejére vagy az oldalára (még nem döntöttem el) Egy 120MM es ventihelyet hogy a 1070 ne fulladjon meg. A tatajén azért gondolkodom mert akkor oda tudnék rakni egy 120MM es radit ha esetleg kompaktos kártyát veszek.
Seniman:
Az összes aurora brutálhangos volt gyárilag és túl is hevült általában az alaplap, dobták az órajeleket csúnyán, főleg az X79 esek.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz seniman #58646 üzenetére
Nekem anno ezután csorgott a nyálam. Nem mondom, hogy most nem tudnék vele mit kezdeni, de ezek olyan vasak, amiket az ember igyekszik annyira érintetlenül hagyni, amennyire csak lehet. Így -ha moddingról van szó- a lehető legnagyobb béklyót jelentik. A jelenlegi radiátorom be se tudnám passzírozni, vissza kéne térni léghűtésre...
Kb a világ szégyene, hogy a Dell képes volt ezt a házat még plexi oldallappal is ellátni úgy, hogy a vázat nem küldték le feketére, miközben a burkolatot 3-5 féle színnel is lehetett választani.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
seniman
veterán
válasz TESCO-Zsömle #58642 üzenetére
Az az ALX kivitel,annak lamellás a teteje.A flexbay a gyári kártyaolvasós moduljuk neve.
A Gene nem rossz,de olyan kutyaságokat látok mostanság a csúcs alaplapokon is,hogy a hajam égnek áll tőlük.(#58644) DR|FTK|NG
Aprópénzért,de cudarul is nézett ki,még sarat is szedtem ki belőle
(#58645) iszilard
Köszi!Ilyen szín összeállításút még nem láttam,azért ez lett.Miért,hogy szellőzik a házad?
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #58626 üzenetére
-
g.killer
aktív tag
Köszönöm! Mindenkinek.
Nagyon megvagyok elégedve a monitorral, az első héten fájt tőle a fejem rendesen de most már megszoktam. Ha utána ránézek egy 16:9-es re akkor mindig meglepődök, hogy mi ez a kis sz@r?
A gépen gondolkoztam, hogy eladom, de rájöttem, hogy pont olyan ami nekem kell úgyhogy marad.
Az IKEA-nem áll tőle messze mivel az asztal és a lámpa onnan van."A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
g.killer
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam erre, a gépemet már egy ideje nem fejlesztettem, ellenben lecseréltem a monitoromat és vettem egy laptopot, tanuláshoz, és hordozhatósága miatt kell.
Viszont most értem el azt a tökéletes állapotot amit már 3 éve megálmodtam, talán lesz még egy bill+egér kombó csere.Ha bárkit érdekel a gépem képeit itt találja! Régi monitorral
[ Szerkesztve ]
"A legjobb megoldás az, ha az ember talál egy számára elviselhető állást, amiből meg tud élni, és a maradék idejét és energiáját a fotográfiának szenteli. " (André Kertész)
-
törölt tag
válasz sszemtelen #58631 üzenetére
odafigyelni meh, a kábel-KaChooChoo (Cthulhu) a szexi
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #58628 üzenetére
Még nem tudom,azt sem tudom még mi kerül majd bele.Elég mostoha a felhozatal mATX lapokból
(#58629) MasterMark
Master I/O board.Ez vezérli az RGB világítást,szellőzést,ez viszi a flexbayt,ha van benne.Ez a lelke,USB-n,meg egy szoftveren keresztül kommunikál az alaplappal.
[ Szerkesztve ]
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #58626 üzenetére
Ez szegénykém elég viharvert ,de legalább jó áron volt.Most következnek majd a külső borítások,hétvégén fóliázok.
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #58624 üzenetére
Alienware Aurora R2.Meztelenül kicsit nehéz felismerni,ruha nélkül nem nagyon fotózza senki
-
seniman
veterán
válasz hszilard666 #58622 üzenetére
Ez a lecsupaszított csontváz,frissen festve. Hogy mi lesz benne,az még nagyon nyitott kérdés.
-
törölt tag
válasz hszilard666 #58617 üzenetére
Köszi
Úgy látom, az is beférne a Syclone II-be hátulra a 120mm-es ventilátor helyére.
-
blu79
addikt
válasz hszilard666 #58617 üzenetére
Igen, ott még az volt, de már nem azt használom
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
seniman
veterán
-
stalkergts45
csendes tag
Hello ! Hogy bugyizod át a kábeleket ?
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-11/24/498049_q5qhlhzr8lsqocmb_20151122_215256.jpg
Péntek után, szombat és vasárnap következik, kivéve hétvégén !
-
blu79
addikt
válasz stalkergts45 #58612 üzenetére
Szia, azért nem fekete mert a többségnek fekete háza van, én meg fehér házat akatam régóta nem tudom hogy hangszigetel e nekem tetszik
Innen indult ám a dolog [link] és így folytatódott [link] majd jött a kábelharisnyázás [link] és a többit már láttad
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
stalkergts45
csendes tag
Jól néz ki ! De miért nem fekete a gépházad? Am. az hangszigetelő belül?
-
Outblast
tag
válasz stalkergts45 #58606 üzenetére
Fura ez a Razer logó a piros fekete házhoz a Razer az egy külön kiadás volt zöld kialakításban, bár ha használtan vetted lehet az előző tulaj kavarta így össze.
-
-
blu79
addikt
válasz stalkergts45 #58606 üzenetére
- szerintem vegyél piros folyadékot (nem vészes az ára) , piros szÍnű ventik (thermaltake riing , CM sickleflow stb...) , esetleg piros designes vga-t .. piros fekete kábelharisnya stb.
-ez az enyém , esetleg merÍts ötletet : [link] , [link] , [link] , [link]
[ Szerkesztve ]
-
stalkergts45
csendes tag
Nem nem ! Igazad van ! A pirosat kedvelem jobban ! Csak mikor vettem a gépházat, azt mondta a srác, kapok hozzá ajándékot...és kaptam hozzá két zöld ventit, mert mivel a razer logo is zöld ! Meg alul is van zöld led végig. De azokat nem használom...mert így is akkora fény van a szobába, hogy sima villanyt nem is kell használni !
A kék folyadék, meg azért kék...mert használtan vettem, egy 5.25 kocka tartályt, amit nem használok
( el is adom) és kaptam hozzá egy liter kéket ! És mivel sima vizet nem akartam bele önteni...ezért marad ez !Mit mondasz:?
-
blu79
addikt
válasz stalkergts45 #58604 üzenetére
- a fekete zöld sem rossz csak akkor ugyanilyen házat fekete zöldben kellett volna hogy vegyél, mert van
és a kék szÍn akkor sem kell[ Szerkesztve ]
-
stalkergts45
csendes tag
Köszi ! sajnos kicsit sötétbe fényképeztem...a vaku meg minden fele világított volna !
Belül a színekhez meg nem tudok mit mondani, talán annyit, hogy tényleg igazad van....
Át kell tennem mindent fekete pirosra ! Köszi a tippet...mert eddig csak fekete zöldön gondolkodtam ! De átváltoztatom akkor mindent piros/feketére...a
-
blu79
addikt
válasz stalkergts45 #58599 üzenetére
- hááát én Írom is az elsőt. Ilyen szép fekete piros ház és kék hűtőfolyadék ? , zöld ventilátorok ? .... kék fény ? ... kék ram ? ... zöld fény ? ....
Én ebbe a házba piros fekete cuccokat pakolnék csak, semmi kék meg zöld meg stb. ....
Egyébként nem lenne rossz ... csak na.....+ a link gomb használata
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- World of Tanks - MMO
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest