- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Ha tippelnem kéne, vastagabb az blokk, és magasabb a könyök, mint amivel az EK kalkulált a distroplate-nél (gondolom ők a saját blokkjaikra és fittingjeikre méreteznek). Ezt viszonlyag könnyű kimérni. Egy alacsonyabb könyök megoldás lehet, de biztosan méricskélni kell (micro rotary?). Meg valszeg festeni.
-
Moby
veterán
Gyönyörű, óriási gratula!
Iagzán büszke lehetsz rá!
Két apró észrevétel: ram modulból négy illene bele, nem is feltétlenül ebből, de ha ez marad, akkor is teli kellene rakni. A másik, hogy a gpu alső csövénél mintha nem az alphacool vastagságára, és/vagy erre a könyökméretre lenne tervezve, mert a fotón úgy tűnik, mintha sérülne a párhuzamosság, de ez még a fotó torzítása is lehet.
-
törölt tag
Bu..rátor radiátor nem tetszik?
A szükség szülte, de a következő bontásig meg lesz hozzá a keret és a végleges lábak, ja és fehérbe öltözik.
A ház tetejében is van egy radiátor!
Nem kell pp , szinte nullás rpm-el is megáll a rendszer játékok alatt, síri csöndben.Nézegetem a képeid, kicsit zavaros nekem!
A külső radiátort befele fújatod a házba? Az alsó ventilátor meg ellene dolgozik! -
Alvin_ti4200
félisten
Köszi szépen mindenkinek
Igen, tervezek, de sajnos HUE+ modulom még nincs és gondolkodom, hogy mi legyen, mert anyagilag eléggé eltérő opciók vannak:
- HUE+ modul beszerzése újonnan (fehér-lila 16e, fekete 20e)
- visszaviszem a 3 RGB-s ventit és lesz helyette 3 darab RGB nélküli 14-es (-18 e +10e)
- visszaviszem a 3 RGB-s ventit és lesz helyette 1 darab 14 centis RGB-s venti, illetve további 2 darab egy HUE+szal egybe csomagolva (-18e +36e)Valahogy picinek tűnnek ehhez a kuckóhoz a 12-es ventik, főleg hátul, túl sok a lyuk alul-felül.
-
-
maniacc93
tag
Persze, hogy nem arrol szol a topic, hogy ki milyen fan. Egy szoval sem emlitettem ezt meg, hogy a topic errol szolna. Csak az elottem levo hozzaszolasra reagaltam, nincs semmi baj azzal, hogy te az asust kedveled. Nekem is asus alaplap es videokartyam van. De azert, hogy oszinte legyek te tulzasba vitted az asus matricakat. Azt szoktak mondani, hogy neha a kevesebb az tobb.
De ez csak az en velemenyem. Sok sikert a tovabbiakhoz.
-
g.killer
aktív tag
Köszönöm! Mindenkinek.
Nagyon megvagyok elégedve a monitorral, az első héten fájt tőle a fejem rendesen de most már megszoktam. Ha utána ránézek egy 16:9-es re akkor mindig meglepődök, hogy mi ez a kis sz@r?
A gépen gondolkoztam, hogy eladom, de rájöttem, hogy pont olyan ami nekem kell úgyhogy marad.
Az IKEA-nem áll tőle messze mivel az asztal és a lámpa onnan van. -
Tomdriver
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen notebookot vegyek?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged