- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Dany007: Kiakasztó frissítések
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomdriver
őstag
Múltkor már tettem fel képeket erről a gépről, de elég rosszul sikerültek és valaki itt a topikban kérte, próbáljak meg kicsit jobb minőségben...
Szóval ez sem a legjobb, de röviden leírom a részleteket, ha esetleg valami nem látszik:Az első, hogy a PC azóta RAM cserén esett át, ami azért jobban passzol ehhez a belső sárga / fekete összképhez.
A másik,hogy a teljes konfig színe kék, de az nagyon!
Értsétek ez alatt, hogy a PC első kettő és hátsó ventije, a belső led szalag (sajna az itt nem látszik), a kormány, az egér, a bill., a fejhallgató, a külső HDD egység, a hangfal visszajelző ledje és az egész cockpitet bevilágító led szalag színe, sőt még a dashként szolgáló tab. és a monitorok háttérszíne is kék most!
Nem tudom ki, hogy van vele, de rám nagyon nyugtatóan hat ez a szín, játék közben teljesen semlegesíti a környező fényeket! -
GeronimoTama
tag
válasz
varmi2 #56393 üzenetére
Teljes mértékben tisztában vagyok a szellőzéssel hogy mi hogyan merre mennyi, 4.4Ghz-re húzott procival is rendben vannak a hőfokok, azért nincs fent az oldala mert szeretem látni ami benne van, ha sikerül majd beruházni egy phanteks enthoo pro-ra akkor azon rajta lesz az oldala mivel plexis verziót tervezek.
-
varmi2
nagyúr
válasz
GeronimoTama #56392 üzenetére
Ha nem teszed fel a ház oldalát, ne hogy azt hidd, hogy jobba hűtés. Mert ha van elől venti, ami befúja a levegőt, hátúl, ami kiszívja, akkor kialakul a házban egy egésséges légáram, ami segíti az összes komponens hűtését. Ha viszont nincs fent az oldala, akkor semmilyen légáram nem alakul ki, hanem kaotikus össze vissza áralmás. Ami jóval kevésbé hatékony.
Én is szeretem látni, ezért mindig plexis házat veszek.
-
smiti
veterán
válasz
GeronimoTama #56390 üzenetére
Ez egy Zalman Z3? Valahol pedig azt olvastam én is, hogy 170 mm-es hűtő belefér.
szerk.: Bocs nem, kevertem a Z11-el. Ebbe csak 160mm.
-
GeronimoTama
tag
Ezzel lehetne valamit kezdeni? Bár én egy nagyobb házon gondolkozok inkább.
-
JanR
addikt
Köszönöm az elismerő szavakat srácok, de most új projekten agyalok
A gépet már árulom, majd utána belevágok a lecsóba
-
TomiLi
addikt
válasz
abridabri #56379 üzenetére
Anno sokat szemeztem ezzel a házzal, nagyon tetszik az elrendezése...
És most ahogy megnéztem a honlapjukat mit találtam:
Elkezdték gyártani a Silentiumpc aquarius x90-et, Anidees AI8 Black Window néven!Na ez a ház egy igazi vizes kuckó.....
-
blu79
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #56377 üzenetére
- hát igen...igen...
(#56378) Grózi - gondolkodtam egy másik házon, ami nekem tetszik az a 750D lenne, viszont az ára nem tetszik mert mégis csak egy ház, alternatíva lenne a 450D. Ez a ház 12K volt újonnan mikor vettem
, nekem tetszik az amilyen megoldással van a radi felszerelve, nem mindennapi , nem szokványos
, viszont a kábelharisnyán nagyon gondolkodok és valószínű meglépem és átfűzöm a kábeleket
-
válasz
hszilard666 #56375 üzenetére
Az en hazam kissebb az 540 nel ,de megis elfer benne minden
fullos ATX lap ,nagy cpu/vga
AI7 -
Grózi
veterán
válasz
hszilard666 #56372 üzenetére
Az 540-be már bele lehet faragni egy 360-s+egy 280-s radit és ott elfér a blokk is!
-
-
JanR
addikt
válasz
hszilard666 #56357 üzenetére
De ez az. Nekem igaz gyerek víz volt rajta, de a levegőkeringetés a házban nem túlzottan jól van megoldva, pont ez volt a probléma nálam is. Mivel fém ház, minden oldala zárt, csak hátul van neki levegőző nyílása, meg alul a táp alatt, így a meleg levegő nem tud távozni a "rendszerből" Hiába fizezed be
-
Because
őstag
válasz
hszilard666 #56352 üzenetére
persze, egyszerű vonalzóval mérve: PCI - oldallap 70mm, alaplapi tálca mögött pedig 20mm hely van
-
Grózi
veterán
válasz
GeronimoTama #56350 üzenetére
Az én nevemben biztos!
-
GeronimoTama
tag
válasz
Because #56348 üzenetére
kár hogy nem atx
, bár én most egy phanteks enthoo pro-n gondolkozok, az ehhez képest batár jószág de elég sok dolgom van meg nagy így kell
mostani állapotról nem merek képet feltenni mert elküldenének melegebb éghajlatra
Kész gépről mindenféleképpen várjuk a képeket, persze ha mondhatok ilyen a többiek nevében is
-
Because
őstag
válasz
GeronimoTama #56345 üzenetére
a ház valóban megérne egy szakértői tesztet! mindig is az olcsóbb kategóriában mozogtam, de ez rendkívül masszív, igényes és alu
annyi hely van az alaplapi tálca mögött, hogy szerintem a 3,5-es vinyót is oda fogom dugni
-
Because
őstag
köszönöm előre is!
remélem holnap megérkezik az alaplap, ami nem kapható miután nekem postázták, mindenből az utolsót
-
Because
őstag
egy-két holmi már a birtokomban, de ugye az előzetes tervektől kicsit eltértem:
de milyen szépen felszökkent a ház az ára miután ezt lerendeltem
-
HAX
tag
válasz
elektrotank #56339 üzenetére
Oh félreértettem, elnézést.
Igen jól néznek ki valóban, pont ilyenre lenne szükségem, a nanoxiánál vannak még ilyen előre harisnyázott kábelek, kicsit drágább de személy szerint azok tetszetősebbnek tűnnek.
-
Grózi
veterán
válasz
Snip3r_HUN #56336 üzenetére
Az szívás,pedig ekkora monstrumnál hagyhattak volna még 5mm helyet.
-
HAX
tag
válasz
csumpa93 #56334 üzenetére
Igazad van ilyen árkategóriában mást várna el az ember, de nekem még így is megfelel, nagyon könnyű szerelni/hozzáférni + a fortress házakkal vetekszik a szellőzése, ha nagyon zavar a kopás akkor átfújom.
DR|FTK|NG:
Köszönöm! Rajta leszek amint tudok.elektrotank:
Köszönöm!
Original minden kábel. (Alaplaphoz, táphoz.) -
elektrotank
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #56324 üzenetére
Tiszteletet parancsoló monstrum
HAX: Szép rendezett. Bitfenix kábelek?
-
Grózi
veterán
válasz
Mindig meg akartam kérdezni:
Belül nem fér el a 60-s radi alatta a ventikkel az alaplap fölött? -
HAX
tag
válasz
Snip3r_HUN #56330 üzenetére
Köszönöm megfogadom a tanácsod.
csumpa93:
"Megnyugodtam, hogy a tied is ilyen "szar""Igazán jó ezt olvasni, miután kiperkáltam egy csomó pénzt egy ilyen házért.
Szerintem ez feature ne búsulj miatta.
-
Sage83
aktív tag
válasz
mein Gott!!! gyönyörű
-
juve600
nagyúr
válasz
én azért emlékszem az első gépedre is
-
kisza25
félisten
válasz
ez a ház nagyobb, mint az a ház amiben lakom
-
LLKobe
veterán
válasz
Édes f*om, hát ez is mekkora már
Hát ez is szép darab
Egyébként eddig én is egy ARC Midi-vel operáltam, ami a tiedhez képest még mindig kisebb volt, de elkezdett zavarni a mérete, és az hogy ehhez mérten pedig nem volt kihasználva benne a hely.
-
-
juve600
nagyúr
válasz
elektrotank #56306 üzenetére
arra gondolom rájöttek hogy nálam a fekete-fehér ( zebracsikos) összeállitás más miatt is fontos
FORZA JUVENTUS !
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Tőzsde és gazdaság
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- Automobilista 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- One mobilszolgáltatások
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával