- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- Gurulunk, WAZE?!
- ldave: New Game Blitz - 2025
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Levwi
aktív tag
Megérkeztek a harisnyák Atke fórumtárs jóvoltából. Neki is láttam majd rakok fel képet ha készen van. Röpke 4 óra és megvagyok a 24 pinnel majd holnap folytatom. Sajnos a telefonommal nem tudok képet feltölteni, de már most tetszik
-
LLKobe
veterán
válasz
MasterMark #59697 üzenetére
WD10SPCX
-
elfelejtette
veterán
válasz
MasterMark #59697 üzenetére
Anno én is tápventi cserén agyaltam, aztán a 3.5"-os ventit lecseréltem laptop vinyóra, és csodálatos módon elnémult a gép...
-
LLKobe
veterán
válasz
MasterMark #59692 üzenetére
Tévedés, annak kb. semmi hangja nincs.
-
LLKobe
veterán
válasz
MasterMark #59690 üzenetére
Én a 3,5"-es HDD-t cseréltem 2,5"-esre, és problem solved
-
Sarkadi
tag
válasz
MasterMark #59688 üzenetére
Inkább hallani a 3 ventilátor által létrejött zajt, mint a HDD-t, így én elégedett vagyok vele, ez korábban fordítva volt! Bár nem tudom, hogy lehet-e még kapni ezt a fajta Xilence tartót, én a házzal együtt vettem hardveren.
-
Sarkadi
tag
Pár órája végeztem a konfigom költöztetésével egy Fractal Design Define R3 gépházba, gondoltam töltök fel képeket a készülődésről és végleges állapotról. Idáig elégedett vagyok a ház szigetelésével, szerelhetőségre rendben volt, mindent sikerült rögzítenem. A HDD tartó keret viszont nem volt meg hozzá, így egy Xilence HDD tartóba került a merevlemez, az SSD pedig a keretével együtt a képen látható módon a ház aljába maradt, szerintem ennek lényegtelen a helye. Valamint 3db Corsair AF 120-as ventilátor gondoskodik a megfelelő hűtésről, minden egyebet pedig láttok, ill. az adataim között leírtam a konfigot!
-
abridabri
veterán
lol most lattam meg ezt a hazat , durrrvaaa . Mennyi ventihely , es az a HDD felfogatas
-
törölt tag
válasz
core i7 #59683 üzenetére
Most nézem, ez kívülről 1:1-be úgy néz ki, mint az enyém. Még az első ajtónak a belseje is. Hihetetlen.
Ennek a két oldallapja, az előlapja, a belső hard egy HDD hűtőbe van, ami hangszigeteli is. Alul-hátul ebből is kijön a zaj, de mivel tőlem balra van, a lényeget a hangszigetelés lefogja.
-
törölt tag
válasz
core i7 #59681 üzenetére
Nem, Fractal Design R5 házam van. Hangszigetelt, sehol semmi ablakkal.
Nekem egy Be quiet! Dark Rock Pro 3-asom van, csak most épp procit cseréltem és nem volt energiám azt visszatenni, mert szórakoztam egy sort a pasztázással, aztán le-fel-le-fel azt a dögöt nem szívesen szerelgeti az ember.
-
törölt tag
válasz
core i7 #59679 üzenetére
Pillanatnyilag a belsejéről nem mertem képet csinálni, mert a hűtő le van szedve, a gyári Intel cooler pörög, és koszos mint a bűn, jórég nem volt kitakarítva.
Az a "17 colos monitor" az egy 22"-es Benq S-PVA monitor.
Csináltam még is gyorsan 1-2 képet, de majd teszek fel újra, ha visszateszem a rendes procihűtőt. Az új táppal meg nem tudok egy normális kábelmenedzsmentet összehozni, nem moduláris a lelkem.
-
RazoR
veterán
A lamellák között hogy szoktátok kimosni?
-
törölt tag
válasz
SoulReaver #59663 üzenetére
En is vizzel mostam, viszont az enyemen semmi folt nincs.
-
RazoR
veterán
válasz
Nemrég nekem is kapott egy zuhanyzást a noctua és ugyanilyen foltos lett... Látom nem csak én használom az odd keretet 14-es ventihelynek!
-
seniman
veterán
válasz
Ez van a csapvízben.
-
Macka
veterán
-
mrbig25
őstag
válasz
jones965 #59653 üzenetére
Ez a riser téma eléggé zsákbamacska addig, amíg az ember nem vesz egy 3M risert.
Az összes többinél fennállhat valami probléma...
Nekem is van egy olcsó kínai magam által szigetelt kábel; 3-ból 1 vga-val működik csak. Az összes többinél instant kifagy, van hogy a win se tölt be.
Jelenleg egy HDPlex risert használok. Ez mindennel működik, de csak akkor ha gen2-re van állítva. Gen3-ra állítva instant fagyás, ha elindítok egy vga igényes programot.Ennek az új fajta LianLi kábelnek ugyan elkérik az árát, de remélhetőleg ez tényleg ugyanúgy hibamentes, mint a nonpluszultra 3M.
Mert hát így is jó ez a TT P5...de "amúgy" jobb volt
-
jones965
Modder
válasz
mrbig25 #59652 üzenetére
Ezeket néztem ki korábban, csak sokallottam az árát. Sajnos úgy néz ki, ha azt a felállást akarom használni, mint korábban, akkor ezekre lesz szükségem.
Érdekes viszont, hogy a R5E lapban az általam szigetelt/árnyékolt riser kábelekkel 16x 3.0-ban mentek a GTX980Ti Mátrix kártyák. -
mrbig25
őstag
válasz
jones965 #59651 üzenetére
"Még majd később a Lian Li kábelét kipróbálom."
Ha még nincs meg a LL riser, akkor mindenképpen az újabbakat szerezd be:
PW-PCIE30-1
PW-PCIE38-1Ezek elméletileg ugyanolyan Twin-Axial kábelezést használnak, mint a 3M kábelek...szóval ennek nagy eséllyel jónak kell lennie.
A régebbi LianLi risereket a LiHeat csinálta, ami lényegében véve egy olcsó riser + normális szigetelés.
-
jones965
Modder
válasz
seniman #59650 üzenetére
Valamiért nem díjazza az alaplap a multi gpu-s riser kábeles megoldást. Az előző lapom ( R5E) is ennek lett az áldozata.
Pci-e 1.1 és 2.0 módban működnek. Most egyelőre a dizájnt feláldoztam a hibátlan működésért. Még majd később a Lian Li kábelét kipróbálom.
Az sli bridge az tegnap készült.pcgamer01: a megoldás látszik a képen. Jó fele tapogatózol.
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Devastate #59627 üzenetére
Nekem ő már megvan fehérben, már kb 2hete, de még árván áll a szoba sarkában.
Tegnap megjelent az FC blokk Palit/Gainward pascalra, így ment a komplett víz rendszerre a megrendelés, ha megjött jelenkezek pár in progress képpel. De "végleges" verzió csak 1-1,5 hónap múlva lesz.
"végleges"-soha nem lesz, de aki ezt a hobbit űzi, tudja nagyon jól -
core i7
addikt
Sziasztok szeretnék ledszalagot venni de nem ilyen színeset hanem csak ,hogy fény jöjjön a gépházba értitek mint egy lámpa Milyen szín vagy típus lenne erre alkalmas tehát nem akarom hogy sárgán világítson csak fényt akarok gépbe esete. Tehát minden Hardver a saját színét adja ne valami sárgát kéket
Nem tudom máshogy elmagyarázni
Csak fényt akarok a gépházba de nem minden féle színeket
Ja és ami még fontos ki be kapcsolható legyen
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok. Az lenne a kérdésem, hogy tudtok e olyan boltot ahol jó árban lehet venni víztiszta plexit. A lényeg az lenne, hogy ne kelljen megvennem egy egész táblát hanem csak annyit amennyire szükséges van, mert nem akarok megvenni egy egész táblát azért, hogy utána itt porosodjon. Meg a másik kérdésem, hogy ti mivel szoktátok beragasztani a gépház oldalába?
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #59625 üzenetére
Nem vagyok tehetős csak spóroltam rá. Káros szenvedélyeket kihagyok!
SLI meg olcsó volt! -
Beretvás
veterán
Nálam is volt változás uj vga szeméjében
-
TomiLi
addikt
válasz
Devastate #59623 üzenetére
A gyári paraméterek alapján nem férnek el!
VGA: 298
Nepon: 25Maximális hely a vga-nak 310 (ventilátorral)
Esetleg lehet úgy ügyeskedni, hogy a Nepton házon belülre kerül, a ventilátorok, meg kívülre. Csak nem tudom, hogy az előlap alatt elfér-e a 25mm vastag ventilátor.... Szemre simán...
Azt ugye tudod, hogy ebben a házban, csak SFX, SFX-L táp fér el!
-
KAMELOT
titán
válasz
SoulReaver #59618 üzenetére
Én is ugyan így voltam csak én 3x annyit adtam mint te, de legalább az a ház van amit mindig akartam!
-
blu79
addikt
-
blu79
addikt
- sziasztok , történt egy kis változás utóbbi állapot óta
, íme :
- nagyobb felbontású képek :
- elképzelhető hogy lesz még némi változás
-
Outblast
tag
válasz
juve600 #59577 üzenetére
Ezt ugye nem gondoltam komolyan
Nekem Sapphire R9 390 Nitro van az NZXT H440-ben ami kb 75 fokra megy fel max, de nekem ez lazán belefér. Azért hogy hűvösebb legyen biztos nem teszek bele egy gyengébb NV-t
Rise of the Tomb Raider full HD ultran megeszik 7,4GB Vramot... 970es 3,5 biztos eleg lenne neki
kábelek majd cserélve lesznek, de most legutóbb cserélve lett az 5 gyári venti + távirányítós ledszalag. -
maniacc93
tag
válasz
KAMELOT #59602 üzenetére
Itt az ideje egy kis frissitesre. Meglatod sokkal jobb lesz. A kek periferiak se illenek a kepbe, igy a billen es egeren valtoztatok, a fejhallgatom meg lecserelem. Fejhallgato nincs is a kepen mert total kek. Logitech G430.. A billentyuzetet lefujom pirosra, az egerrel meg meglatom mit tudok kezdeni. Meg rengeteg valtozas lesz, meg egy kis modding par helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Könyvajánló
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Videókártya ventilátorok - demweb.hu
- Garanciális ASUS ROG STRIX 1000W Aura 80 PLUS Gold
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Gelid thermalpad videókártyához - Ultimate széria jobb hővezetéssel!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával