Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
maniacc93
tag
Sziasztok!
2 honapja raktam fel kepeket a szobamrol, viszont most atepitem Ma mar elkezdtem szetbombazni a szobat, es a heten elkezdem ujjaepiteni! Mar par cucc amit rendeltem megerkezett, de meg mindig varok jo par dolgot. Majd jelentkezem a vegleges verzioval, de szerintem eltart majd 1-2 hetig mire befejezem.
Amilyen volt
Amilyen volt
Jelenleg
Par uj cucc
Ha nem ersz el itt, irj emailt! - kissricsi0125@gmail.com
-
CAB85
tag
Ha úgy rendelsz kábelharisnyát, azt a pár szál kábelt bármikor újrahúzhatod ha nem tetszik
ASUS ROG STRIX Z370-H Intel I9-9900k Corsair H110i GTX 2x8 GB Patriot RGB DDR4 2666MHz ASUS STRIX GTX 1080 Ti NZXT H440 black/orange 250GB Samsung NVME M.2 SSD 1TB WD Blue Akracing Nitro
-
Levwi
aktív tag
most van egy újabb gondom. Nem tudom, hogy a kábelekbe rakjak e bele egy kis szürkét is vagy csak piros fekete legyen, mert a kártyám az msi gaming ugye az piros fekete de a sárkány benne ezüst. Az alaplapomat is majd msi gamingre cserélem platform váltáskor, csak nem tudom, hogy nézne ki a piros fekete kábelek között 1-2 szál szürke.
Xiaomi 14
-
Gh00st
tag
Ha nincs celszerszamod, akkor talan a legegyszerűbb a tuzogep kapocs(nem a mini, a normal).
Egyik oldalát egyenesre hajtod es két oldalról benyomod a csatiba. Erdemes tobbet csinalni eleinte es ovatosan, ne tégy kárt magadban.
YouTubon rengeteg vidi van...<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
-
törölt tag
Hát ha ennyire új vagy, mielőtt bármit rendelsz, én a helyedben egy rossz tápon, vagy valamilyen tápkábelen azért kipróbálnám mennyire megy a tüske kiszedése egy 24-es atx-ből. Sokakat ér meglepetés ezen a ponton, miután kiderül, hogy ez azért nem ugyanaz, mint a molexből kikapni a tüskét.
-
seniman
veterán
Biztos lehet,csak tudtommal a Corsair bizonyos értékhatár alatt nem szállít a tengerentúlra.Még régebben egy 800D-hez keresett valaki apróalkatrészt,ugyanebbe a hibába esett.Azt hiszem az OCUK-s srácokon keresztül sikerült.
PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77
-
Levwi
aktív tag
Köszi a válaszokat a lemérésre már én is gondoltam, csak addig nem akartam volna kiszedni a gépből a tápot ameddig nincs meg a harisnya, de akkor csak az marad. Valójában azért kérdeztem volna, hogy hátha valakinek volt már dolga ezzel a táppal és emlékszik a kábelhosszra, hogy nekem ne kelljen lemérnem.
ll-kobe: Azért szeretném inkább mégiscsak szétbombázni a tápot, mert ott is látszanak a kábelek a házamban ahol kijönnek a tápból és nekem az úgy nem tetszene, hogy nem egységes. Fél munkát nem szeretek csinálni. Meg szeretek barkácsolni.
Xiaomi 14
-
BL@CK
tag
Szia. Leméred az egyes tápkábeleid hosszát és beszorzod annyival ahány szál van benne, pl egy atx csatinál 24-el. 2m-ert vegyél pluszban hozzá és az tuti elég lesz, ha elrontanád a méretet vágásnál. A maradékból pedig a bekapcs gombot és ventiket be tudod húzni. MDPC-X harisnyát vegyél ez a legjobb, én kb 10 fajtát próbáltam, messze jobb mindentől. Ezt a gyártótól is meg tudod rendelni németországból, egy tápra valónak a szállítási díja 9 euro körül mozog (én 2 hete rendeltem).
Shatter your limits!
-
LLKobe
veterán
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok új vagyok még a témában(mármint a modding témában) de szeretném a cooler master g550m tápom kábeleit szálanként harisnyázni, de fogalmam sincs mennyi kábelharisnyával számoljak. Nem szeretném ha kevés lenne amit rendelek, de azt se szeretném ha rajtam maradna még egy tápra elegendő mennyiség. Másik kérdésem, hogy melyik harisnyát ajánljátok ami van piros színben, mert piros fekete lenne a gépem belseje. És még egy kérdés a végére ti honnan szoktátok rendelni az ilyen modding cuccokat, mert én eddig csak a merlinhardveren találtam ilyen dolgokat.
Xiaomi 14
-
Laraxior
titán
-
core i7
addikt
válasz Zsmester89 #59564 üzenetére
Tényleg nagyon csupasz az eleje
-
Fr3eWar
őstag
válasz TESCO-Zsömle #59560 üzenetére
egy körös CPU+VGA lesz benne.
A vizes cuccok még nincsenek meg, a lap táp meg még a régi házban van. De az üres házról bármerről tudok neked képet készíteni. Illetve mérni is. Mert a gyártó honlapján nem egyértelmű minden. Pl fentre is max 70-et ír (gondolom azt a beépítésre írja de ez nincs feltüntetve) holott fent 90mm-van az üvegig.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Fr3eWar
őstag
válasz TomiLi #59558 üzenetére
Igen úgy tervezem, alul is felül is.
A gyártó szerint csak fentre fér el egy 360-as. Szerintem nem, mert nem ATX hanem mATX lapot fogok használni, így lentre is megy egy 360-as.Felül még javában megy a méregetés, minimum 360-as, de játszom a 420 gondolatával.
Viszont oda is vékonyabb max 40-est fogok rakni, mert összesen van 90mm hely az üvegig, minimum 25mm-t meghagynék, a 12-es ventik 25mm-esek (hozzá egy 37-es/40-es radi=28/25mm szabad hely) a 14-esek viszont 29mm (nb eloop) így 40-es radival is csak 20mm marad, ha 45-ös radi menne akkor már csak 15mm maradna.
Azon dilemmázok, ha el tudom rendezni akkor legyen egy 40-es 360radi vagy egy 30-as 420-as. -
Fr3eWar
őstag
válasz TESCO-Zsömle #59556 üzenetére
Az lesz itt is már tervezem pár hete vagy sőt több mint egy hónapja.
Csak keresem a megfelelő VGA-t, a jelenlegi Gainward 1070 GLH-ra nincs még FC blokk, próbáltam egy EVGA-t, de az kicsit coil whine-olt. Lehet MSI lesz, de ahhoz az utólagos EK blokk "faragott" gondolom mert a teljes blokkot közösen adják seahawk néven. Az utólagos faragott blokkon a gyári backplate-hez fele csavarnak nincs rögzítési ponja.. Giga legtöbb helyen ciripelősként van feltüntetve (külföldi fórumok, itthon van két tag aki csak azt isteni naphosszat) Asus is lottós elmondások alapján..
-
zolee5016
őstag
válasz mrbig25 #59548 üzenetére
Víz nélkül elég üres,
Hiszen a középső képen ott van benn a vízcsap is má hogynelenne akkor víz benne+ (avatar arckifejezés)Black..nekem nagyon tetszik...izléses egyszerű........
[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
BL@CK
tag
Sziasztok!
Elkészültem itx gépemmel, íme néhány fotó, egy vga csere jön hamarosan. Cikk utána várható róla.Shatter your limits!
-
Macka
veterán
Kis saját.
-
dime27
őstag
válasz SoulReaver #59540 üzenetére
Tudom-tudom csak vicc volt olyanom is van és abból költöztem ebbe de már nem mennék vissza abba!
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
Laccoss
addikt
-
Levwi
aktív tag
Hellosztok nem tudtok véletlenül egy boltot vagy esetleg itt valamelyik kollégát akinek lenne corsair carbide 300r házhoz plexi oldallapja, mert le szeretném cserélni a mostani zártat plexire, de nem találok hazai forgalmazót. Külföldi rendelés meg nálam kizárva.
Xiaomi 14
-
atila4
senior tag
-
törölt tag
Hát én nemtudom, én itt vettem legutóbb készletet, 10m harisnyával együtt, volt valami 12$. Biztos ha jó sokat keres az ember akkor a 600ft-os fésű helyett lehet találni ötszázért is, csak egyrészt a leszarom kategória, másrészt itthon piros harisnyát sem kaptam emberi árban, mert éppen Atke-nál nincs piros, nemhogy piros fésűvel. Ali-n meg van bármilyen. Persze ha épp lelni itthon, és épp olcsóbban, akkor én is ott veszem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Én itt veszem általában.Nem nagyon értem hogy nem sikerül találni alin, ők is csak egy a sokból.
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
Ebay-n nézted?Mondjuk tényleg jó áron csak akkor lesz,ha nagyobb menyiséget rendelsz és számolj a szállítási költségekkel is.
tailor74 -nek igaza van,jó áron van és ő nagyon megbízható.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
erkxt
tag
Sziasztok,
jó áron kábelfésűt hol lehet szerezni? Webshopban 1 darab műanyagért 8-900 ft, készletért 5-6 ezer nagyon sok, miközben filléres dolog.Még az Alin se találtam jó áron csak 100 darabos 40-50 dolláros készletek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
Még elgondolkodtam, hogy nekem is tökszuper lenne a monitoromhoz, de ahogy elkezdtem olvasni az írást...
Asszem maradok a kollega képeinél, és azokat nézegetem*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
juve600
nagyúr
válasz Zsmester89 #59516 üzenetére
nagyon állat
-
bombibmw
veterán
Jól néz ki, na.
Igényes, ötletes, szép kivitelezésű munka.
Grat hozzá!A TV felszerelésénél kellett volna vízmérték, de amúgy pöpec.
-
törölt tag
Uhh ez nagyon jol nez ki.
-
Zsmester89
őstag
válasz atila4 #59515 üzenetére
Házilag épített ambilight, a képtől függően állítja magát.
Ezek még a tv régi helyén készültek:
Doom játékkal
Fantasia mesével
---
BullZeye kolléga leírása alapján, csak én 30 helyett 60led/m-t használtam.[ Szerkesztve ]
A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
atila4
senior tag
válasz Zsmester89 #59495 üzenetére
Hogy csináltad meg, hogy a tv mögött úgy világít a led amilyen a háttér? Változik vagy te állítottad be így fixre?
Windows 11 / Galaxy S24+ / Asus ROG
-
Zsmester89
őstag
válasz kisza25 #59513 üzenetére
Vízben van minden itt ami csal, hogy 4 ágú spot van a mennyezeten és azok vannak elforgatva, a tv pedig jobbról balra van megvilágítva(fentről), így az árnyék miatt úgy tűnik, mintha nem futna
-
kisza25
félisten
-
törölt tag
válasz MasterMark #59511 üzenetére
Csaloka a kep.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz MasterMark #59506 üzenetére
Először én is ezt gondoltam, de nézd hozzá a felette levő polcot. Nagylátószög miatt torzít a kép.
⭐ Stella
-
MasterMark
titán
-
kisza25
félisten
-
core i7
addikt
válasz Zsmester89 #59503 üzenetére
Nekem is tetszik főleg ,hogy az egész oldal áttetsző nem csak így részlegesen
-
Zsmester89
őstag
válasz radi8tor #59500 üzenetére
Vannak erre a célra készített házak, de azok csak épített vízzel néznek ki jól (Tt P5, P3)...én pedig nem akartam építeni.
Továbbá:
- üveg oldallal ellátott háznak így van értelme, tényleg látszik, hogy mi van benne
- a kölyök nem éri fel
- a plexis, nyitott házaknál halkabb, porvédettebb
(Szvsz)
-----
Köszi az elismerést srácok![ Szerkesztve ]
-
Snip3r_HUN
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest