- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
#19617792 #57028 üzenetére
én Fractal Design Arc Midi-ről váltottam, sokáig volt álmaim háza, csak beleszerettem a 350D-be és szerettem volna összemenni mATX-re. ugyanez a probléma ott is meg volt, pedig az egy 11 kilós ház volt... egy 3,5" HDD ellen, pláne 7200rpm-nél, az ilyen trükkön kívül sokat nem tudsz tenni... egyébként én is így használom, a kary-féle ötletet vittem tovább, csak szebb szivaccsal és tökéletesen eltűnt minden rezgés, amit a HDD okozott
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
#19617792 #32299 üzenetére
Asus Maximus IV Gene. SLI/CF kompatibilis, tehát a dulpavastag kártyák miatt kötelezően az első és harmadik slot a VGA-é.
...NH-D14-el...
-
-
válasz
#19617792 #26973 üzenetére
Amikor én beépítettem az enyémet levágtam 3 db-ot pont ezzel a céllal.
Sztem veszek még egy kevés ledet, és lecsapok majd neked is egy 3 db-osat.(#26975) Cthulhu Dawn: A víz készül a következő bevetésre.
Egyébként meg lehet a Crosshair sz@r.... 3 napja bűvölöm.(#26976) EarL 007: Az alsó rész bárki által kivehető a felsőt már csak fúróval rendelkezők tudják kivenni.
De miért is akarná épeszű ember kivenni a felső rekeszt is?
(Hogy én miért akarom az egy dolog, de alapból jó hogy rögzített)(#26977) spuros: Köszi.
-
-
-
gooool
őstag
válasz
#19617792 #26836 üzenetére
Köszönöm!
Igen,kicsit üresnek hat,de sztem így sem rossz.
Harisnyát nem rendeltem annyit(illetve csak feketét),hogy ilyenbe bele tudjak fogni,meg lehet tápcsere is lesz.Hosszabbító meg nincs kéznél.
Áramtalanítom mindig a gépet kikapcsolás után.A ventik a szabályzóról kapott 6V-ról simán indulnak és szépen mennek most is. -
Lord Takeda
csendes tag
válasz
#19617792 #26746 üzenetére
Igen, a többi topikban is felvetődött, hogy más házzal lenne érdemes próbálkoznom. Fontos a kompatk méret (szállítás miatt is), illetve nagyon megtetszett ez a lian li házikó. Lehet megvárom a nagyobb verziót belőle. (http://www.lian-li.com/v2/en/product/product06.php?pr_index=545&cl_index=1&sc_index=25&ss_index=64&g=spec)
-
válasz
#19617792 #26211 üzenetére
Üdv
Bocsi, csak most értem haza nyaralásból.
A kivezető nyílásokat én a legegyszerűbben csináltam. Jó vastag fúróval átfúrtam a lemezt és egy Dremmel jellegű készülékkel csiszoltam a kívát méretre. (Fúrógéphez is lehet kapni ilyen köveket pár száz ft-ért.)
A flex is jó lehet, de mondjuk az kegyetlen hangos lenne. -
gooool
őstag
-
gooool
őstag
válasz
#19617792 #26211 üzenetére
Lentebb olvashatod a megvalósításra váró listát.Black-White összeállítás lesz.
Egy kérdés a szakiknak:
Vegyek flakonos Very Well akril sprayt a belső fújásához vagy használjam az itthon lévő műanyag,tartályos festékfújót?Illetve ha az utóbbi a jobb,abba milyen festéket vegyek?
-
spuros
őstag
válasz
#19617792 #25268 üzenetére
Köszönöm.. A képfeltöltés.hu-t hanyagolom és a képekre ráfekszem.. Csak hirtelen felindulásból elkövetett fényképezés volt.
Nem volt könnyű a vezetékezés.. Vagyis inkább sokat kellett gondolkodni meg következetesen alakítani mi hol menjen.. Végül csak összeállt. De ez a ház ennyiért nagyon jó.. Sőt. Jobb ajánlattal talán nem is találkoztam.Továbbá nagy előny még, hogy ebben a nagy melegben sem izzad a belső terhelés alatt sem.. Kellemes hűvös.
Stirbi a konfigom:
Lap: Gigabyte EP45 DS3LR, CPU: Core2Duo E7500 2.93GHz, Memória: 4GB, VGA: Gainward Bliss 9800GT GS 1GB, továbbá van két vinyó meg egy moduláris TT 450W-os táp.. A teljesség igénye nélkül...
-
plejik
addikt
válasz
#19617792 #17780 üzenetére
Köszi!
Nekem ventiszabályzóra van kötve.És nem zajosak mivel a nem tudom őket még külön ágra kötni.Most sorban vannak és így nem pörögnek nagyon 600fordulta fölött de lehet több így nehéz megállapítani.Jók ezek a ventik csak majd hosszabító kell a kábelekhez.
Akkor tudok pontosabbat mondani.
MEg lehet veszek valami jobb szabályzót is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged