- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Ha nincsen igenyed IPS panelre, akkor jo választás lehet, nem tudom mire hasznalod a géped. Keveset fogyaszt (led), de nekem ez nem szempont, gondolom neked sem, a 27"-es méret miatt. Designos, tettem mögé egy led lámpát, nagyon szép
Talan egyedul a dvi csatlakozót hianyolom rola.
-
Laraxior
titán
Találtam egy házikót a garázsban, bepakolás közben adódott egy kis gond:
De az asztalom kicsit letisztultabb lett
-
bombibmw
veterán
-
bombibmw
veterán
válasz
WaterWawe #57283 üzenetére
Köszi!
Nem lesz víz a VGA-n, mert nincs rá.
Majd lehet, hogy teszek rá egy univerzális blokkot, ha már szét lehet szedni büntetlenül.blu79:
65 fok IBT alatt 4,6GHz-en, leszabályozott ventikkel.
Nekem tetszik így a csövezés.
Legalább nem hasonlít egy kompaktra.
A lehetőségek be voltak határolva.
Nagyon nem lehetett volna jobban csinálni.Ja és köszönöm Modster fórumtársnak a segítséget!
proci985:
Válasz fentebb. -
-
WaterWawe
őstag
válasz
SoulReaver #57284 üzenetére
Szerintem ő nyerne.
Szerk: Ja bocs, most nézem hogy ez primo.
-
Tomdriver
őstag
válasz
Snip3r_HUN #57276 üzenetére
Nagyon egyedinek hat ez a fekete/fehér összeállítás, kevés ilyen gépet látni itt, pedig már szinte mindent kapni fehérben is - tényleg nagyon szép , grat hozzá!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
SoulReaver #57274 üzenetére
Bővebben pár kép : link
(#57275) bombibmw :
Talán nyár felé még a ház csere meg fog történni, de nehezen válok meg a switch-től.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #57272 üzenetére
Ugyan sokszor láttam már, de még mindig szép.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Snip3r_HUN #57272 üzenetére
Eltudnám nézegetni a géped egész nap..
Rohadt jól néz ki!
-
Beleprobaltam,es siman befert
Hogy mirol is van szo ?
Hat egy 20as ventirol a Fractal Define S tetejebe. A gyarto 12/14 es venti kompatibilitast ir ,de siman befer a 20as is. Probaltam NZXT 20assal , 18as Enermax TB Apollishal, meg ezzel a 20as CM Megaflow silent -el. Gondolom akkor a Define5 be is be kell fernie . -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
SoulReaver #57269 üzenetére
Telefont kell venni, nem LG-t
-
WaterWawe
őstag
válasz
SoulReaver #57264 üzenetére
Ez van akkor ha kevés a fény. Ígérem majd valamikor ha melegebb lesz kiviszem az erkélyre és lefotózom ott is, hogy minden látható legyen.
-
hszilard666
veterán
válasz
Aztán belenagyítok és olyan zajos hogy besírsz
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
iPhone 6s
-
WaterWawe
őstag
Bővült még egy GTX 960-as kártyával a gép. Sajnos ez kék színű világítással rendelkezik szóval annyira nem passzol a gépbe, de ez volt jó áron. Így már teljes a felállás.
Továbbá még azt akartam megkérdezni hogy a vinyó most az 5.25-ös helyre van beszerelve és eléggé rázza a házat. Ez ellen tudok valami tenni? Valami ilyen tompító cuccot lehet venni?
[ Módosította: radi8tor ]
-
Laraxior
titán
Most üzemeltem be éppen, regisztráltam a Samsungnál. Az eddigi kölcsön 1280-as 17" után....
s24e391hl
(#57259) Atke : Utálom, hogy nincsen kész, de megőrültem volna attól, hogy csak nézegessem az alkatrészeket a dobozukban, úgyhogy ami hiányzik azt inkább kölcsönkértem cimborámtól
-
Laraxior
titán
Xeon asztali, aztán notebook, és megint asztali... kb ez az utóbbi két év történése, és most így állok...
A háznál fontosabbnak tartottam a hardvereket[ Módosította: radi8tor ]
-
Grózi
veterán
Ott a pont.Én is arra jutottam,hogy jobb egyet legyártatni,legalább is a vázat.Cadben megtervezem és kimarják,viszont az elejére és a tetejére valami donorról kéne nézni műanyag borítást.Főleg a tetejére lesz gáz,mert ha rászánom már magam,akkor olyat csináltatok amibe felül 480-s,60mm-s push-pullban elfér-az simán elviszi a cpu+vga kombót(I7+980Ti a tervezet).
-
proci985
MODERÁTOR
define S, előre elvileg oké.
egyébként ahogy néztem a 280x140esnek kb 10%al kisebb a felulete a 360x120nál, pl az NZXT 6/8as szériájába befér egy 280as monsta pushpullban. meg még egy 360x55ös felülre (HWlabsnak van olyanja, sajna a 60asok nem férnek el). Vagy egy 360x30as pushpullban. Bár végülis a háromból egy venti mehet pushpullba így is, csak rálóg az 5.25ösökre.
-
-
Henk
veterán
válasz
hszilard666 #57246 üzenetére
Előtte FD R2 midi-m volt, abban is ki lehetett hozni oldalra a radit. De egy 11 cm vastag monstrum szerintem annyira rátakar a lapra, hogy szerelhetetlen lesz.
-
Speed®
titán
válasz
hszilard666 #57246 üzenetére
Oké, látom már. Gondolom arra szeretne módot Grózi, hogy ha bent van egy 110mmes tömb, az ne lógjon a lap fölé se (szerelést akadályozza, esztétika, stb).
-
Speed®
titán
válasz
hszilard666 #57243 üzenetére
Felülre nem áll a dolog..az lenne a lényeg. Fronton persze, hogy van hely.
-
Henk
veterán
Szerintem normál méretű házból nincs olyan amibe beférne egy 360x60-as radi p-p, csak valami big tower. Nézegettem az Enthoo Primo-t abba alul-felül akár 480 is belemegy, kompromisszumokkal. De felül még abban is kérdéses a dupla sor venti, pedig az akkora, hogy nem tudnám hova tenni. Ezért is mondtam le róla. Mondjuk az 100k alatt van, de a kinézet az gusztus dolga.
-
Henk
veterán
válasz
bombibmw #57238 üzenetére
Gondoltam, hogy szettben vetted azért ez a radi van. Nekem is Enthoo Pro van és ki akartam hozni a maximumot a felülre szerelhető radi méretből azért lett az EK, ami valójában 38 mm vastag. De szerintem minimális lehet a különbség egy 30-hoz képest. Nekem is ilyen cpu blokkom van.
Grózi: 65 mm hely van felül, normál 25-ös ventikkel 40 mm marad a radinak.
-
Outblast
tag
Az enyém most ilyen, a kábelek persze cserélve lesznek hamarosan
-
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #57229 üzenetére
Ja, a led szalag nem rossz ötlet , lehet beruházok én is erre.
-
SoulReaver
veterán
Köszi!
Én is alig várom már...
A kék fények nem olyan "fényesek", mint a képen. A nagy ház belsejében szinte semmi erejük nincs.
Meg az összes ventit a hátsó hub-ra kötöttem és amikor dolgozik a proci, akkor kapcsolnak fentebb a ventik is és a fényerejük is. Elég látványosLehet rakok majd led szalagot is alulra, mert picit sötét, valami kis "hangulat" világítást..
-
blu79
addikt
válasz
SoulReaver #57224 üzenetére
Szia, szebb lett sokkal , a harisnyázott kábellel szebb lesz
Engem zavarna az a kék fény olyan közelrőlnandi17 szépen összeraktad, a 13 hoz volt nekem is hozzá szerencsém
bombibmw kíváncsian várjuk ha összeraktad, majd egyszer én is
. A prociddal mi van? Sikerült azokat a beállításokat alkalmazni mint a frissítés előtt?
-
SoulReaver
veterán
válasz
WaterWawe #57223 üzenetére
Azám!
Köszi szépen!
Már volt szerencsém hozzá
Nekem nem az a fő gondom, hanem az, hogy az első 20cm venti nagyon hangos még leszabályozva is.
Legalább is az én fülem kevesebb zajhoz volt szokva eddig..
Lőttem pár képet, de nincs már elég fény. Ettől jobb ház nem is kell
A szálanként harisnyázott vezetékek már úton vannak, szóval nem sokáig lesz így
-
WaterWawe
őstag
válasz
SoulReaver #57217 üzenetére
Ez egy Enthoo pro? Grat hozzá.
Ha az akkor nekem is ez van, nagyon jó ház. Egy gond van vele hogy a plexi ha hőt kap akkor kattog. Először azt hittem a géppel van valami baj, aztán rájöttem hogy a plexi az. Néha nagyon idegesítő tud lenni. -
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #57221 üzenetére
Akkor benéztem-sorry!!
-
Grózi
veterán
válasz
Jó lesz ez,csak a hátsó Lepa-t fordítsd meg(kifele fújjon)+ az 5,25-s helyen a Phanteks felesleges.
-
SoulReaver
veterán
válasz
Snip3r_HUN #57218 üzenetére
Köszi!
Már egy órája nálam van, de még csak gyönyörködtem eddig benne
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Grat,jók ezek a Phanteks házak.
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #57213 üzenetére
Francokat,az alaplapi tálca és a táptakaró mögé simán el tudod dugni-majd meglátod!
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #57209 üzenetére
A kábeltoldókkal ott már tökéletes lesz!
(#57210) k.sanyi92Igen,H440-de már csak volt,jelenleg lapossal vagyok.
(#57211) scope2007 Ezt is megértük..Jól fog együtt mutatni!!
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #57207 üzenetére
-
-
Grózi
veterán
válasz
SoulReaver #57203 üzenetére
Volt ilyenem teljes szettben(24,8,2*6+2 pin),jól mutatott+a legpuhább anyagú volt a nálam jártak közül(volt pár,ez a leghajlékonyabb).
-
Because
őstag
válasz
SoulReaver #57203 üzenetére
vegyél sima feketét az mindenhez menni fog a jövőben is, ha esetleg kék, zöld, sárga vagy fehér stb. színeket akarsz majd
-
SoulReaver
veterán
Üdv urak!
Olyan dilemmám van, hogy...
Nem tudom milyen színű, egyenként harisnyázott pcie és 24-es táp csatit vegyek.
Az alaplapom fekete és piros hűtő bordákkal van, a proci hűtő nagyon el üt az egésztől, ezért nem tudom...
Minden fekete szinte.
ilyenre gondoltam.
Csütörtökön jön az új házam és annak már nagyobb lesz az ablaka, nem tetszene a táp kábelek alol kilógó szines vezeték. -
proci985
MODERÁTOR
válasz
Snip3r_HUN #57195 üzenetére
szerintem a 810hez kepest nem nyernel semmit a Thermaltake X9el. neztem mindkettot, az NZXTben remekul el lehet dugni a kabeleket az alaplap mogott, ez az X9ben annyira nem opcio.
NZXTk szerintem epitett vizre jelenleg az egyik legjobbak a piacon varialhatosag szerint is.
egyebkent en is a (h)630/810/820 // phanteks primo // x9 // 900D // Cosmos2 // InWin 909 kozott vacillaltam. a 630 ugy nyert, hogy felaron adtak, extra ablakos oldallappal +3000ezerert, plusz mellecsaptak meg egy normal esetben kb 7-10ezer koruli sleeved cable extender pakkot.
namost ugy, hogy a 630 kijott 35bol, a h630 es az x9 kb 60bol, a 820 es a primo 70-80bol, a Cosmos2 es a 900D 100bol, a 909 meg 120bol, ugy a 630nak eleg egyszeru dolga volt. a 810 meg kifutott.
plusz X9hez meg nem lehetett kiegeszitoket kapni, inkluzive a dupla ventis oldallapot.
kis koltsegvetesu viznek indult valahonnan ismeros
.
Ed3r_X_: Fortress 02, az a Raven03 aluminium, szebb variansa. Meg a Temjin11, de az elegge elavult belulrol a 600 euros arahoz kepest.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest