Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gh00st
üzenetére
Ne is mondd, hozzám is járt az egész utca játszani, meg én is jártam szomszédokhoz. Ez örökre felejthetetlen élmény marad
Volt hozzá egy kis fekete-fehér TV-m, azon játszhattam, Szüleim nem engedték, hogy a videoton szines tv-re kössem a gépet. De mikor nem voltak otthon, akkor ..
Igen ám, csak egyszer megbotlottam a vezetékben és félig kiszakadt a csatlakozó a TV hátuljából
Nem mertem nekik elmondani, visszakötöttem a videómagnó kábelét és szigetelő szalaggal ragaszgattam hátul vissza, de aztán lebuktam mert apukám nézte volna a filmeket és a ragasztó elengedett és "hangyás" lett a kép
-
niof
veterán
válasz
Gh00st
üzenetére
Vicces, hogy mindig ez az akvárium téma jön fel az O11 és a hasonló házak esetén, miközben lehet rá opcionálisan rácsos előlapot is venni (talán még oldallapot is, de ez nem biztos), és akkor csak egy normál, üveg oldalú házikónak tűnik elsőre. Az valahogy sosem merül fel, hogy pl. az említett 2 modell milyen durván testre szabható, gyakorlatilag szerszámok nélkül. Itt most hagyjuk azokat, akik eleve egy új ház belakását azzal kezdik, hogy nekimennek a sarokcsiszolóval. A fenti Corsair-t nem látom ennyire alakíthatónak. Félre ne érts, biztos minőségi ház, csak annak fényében, amit kínál, drága. Az O11 sem olcsó, nem arról van szó, de sokkal nagyobb szabadságot kapsz, hogy mit csinálj belőle. Nekem pl. ez sokkal többet számít, mint az, hogy üveg az oldala. De az sem utolsó szempont, hogy gyakorlatilag szinte tökéletes kémény-hatást lehet létrehozni benne.
De még mindig erősen vacilálok, hogy a sima EVO-t, vagy az XL-t vegyem. Jobb lenne a nagyobb, mert belefér akár 3db 420-as radiátor is, illetve mindenhova lehet 14-es ventiket rakni végre, amiket én jobban preferálok. Viszont nem tudom, hogy valaha kihasználnám e ezeket a lehetőségeket ténylegesen. A jelenlegi konfigom 1-2 év múlva cserés lesz, ezért a háznak is future-proof-nak kell lennie... Szóval, még nem döntöttem... -
niof
veterán
válasz
Gh00st
üzenetére
Megnéztem mi ez a hype e körül a ház körül. Szerintem mocskosul túlárazott, és semmi extrát nem tud. Tipikus Corsair. Persze ha valaki beleszeretett... Olcsóbban jobb házat kapni. Nemrég jelent meg az O11D EVO XL, csak ezért nem vettem meg a sima EVO--t, inkább még gyűjtök a nagyobbra. De persze mondom, ha valaki már belezúgott egybe...
-
-
válasz
Gh00st
üzenetére
Jó lett.
Nekem is volt ilyen Gainward VGA-m, a világlegjobbhűtésűkártyája!
Minden más megoldás kutya f@sza ehhez a hűtéshez képest.
Itt van mellette a 2070 superem:Rendesen lógott nálad, úgy nézem.
És ha már lógás... a Z590 Steel Legend tartozékai közt van VGA holder, az alaplap oldalára kell csavarozni (a lap rőgzítő csavarokkal) és egy sínen lehet mozgatni a tartót, szépwn ki van párnázva a teteje, óriási találmány.
Elég béna képet csináltam, nem tudom mennyi látszik belőle.Szerk. : semmennyi.... itt egy gyári kép:
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Gh00st
üzenetére
Nagy a valószínűség hogy a két ház dimenziói teljesen egyformák.
SSD-n én is hasonlóan über
rögzítést tervezek de problémás lehet a HDD csavarok miatt hacsak a teljesen lapos kivitelűek kellően távol maradnak az elektronikától. Egyébként pofás az egész megvalósításod.Nálam annak idején szinte az összes gép belső kinézete elhasalt induláskor, mert hát kinek van kedve szöszölni mikor már telepíteni kellene az újdonságot
"Szerencsére" valami oknál fogva gyakran kellett takarítani és olyankor lehetőségekhez mérten mindig igazítottam 1-2 kábelt - kb 1év alatt helyre is került az összes 
Aztán hogy most miért van az i5-ös rendszert egyáltalán nem kell. Évente egyszer húzom ki a helyéről, némi enyhén sűrített levegő és megy is vissza. Nincsenek porcica telepek mint ami a régieket jellemezte, érdekes. Véletlenül induláskor gondosan el is voltak helyezve a kábelek, a bolti megoldás viszont nem volt tökéletes pár hónap múlva el is nyerte végső formáját, meg a szenzorokat is átkötöttem mert az első megvalósítás nem volt tökéletes.
-
Speed®
titán
válasz
Gh00st
üzenetére
Pofás, csak a táp matricája csúnya..cseréld le
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Petyyyyy
addikt
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
Gh00st
üzenetére
nagyon pepecselni nem szeretek ( tudom így jártam
) szóval azért lett olyan amilyen. esztétikailag engem nem zavar úgyis csak én látom meg barátnőm ( de őt meg aztán annyira hogy az valami hihetetlen
) Barátnőm szokott viccelődni mikor mondom neki hogy valamit szerelek a gépen : Jól van Kincsem hozom a WD40-et meg a szigetelő szalagot de csendbe csináld mert addig én tévézek
vannak terveim hogy milyen gépet szeretnék de hát pénz nincs rá úgyhogy marad a maszekolás meg gányolás
de ha szemfüles vagy akkor láthatod hogy a gép elejében lévő ventit pántoló szalaggal fogtam fel
meg a kábeleket is azzal kötöztem oda az alaplapi tálcához
modding versenyt nem nyerek de legalább nincs melege a gépnek

-
Grózi
veterán
válasz
Gh00st
üzenetére
Szerintem 15-ért se,én legalább is nem adnék érte többet.Biztos szép lesz,de ha elfogadsz egy jó tanácsot:
Akárhányszor hozzá érsz vagy takarítod a gépet-egy pzs-re tegyél szaliciles alkoholt(200Huf gyógyszertárban 1 dl) és men j végig a szálakon,mert ha egyszer "ráköt" akkor az Isten se szedi le. -
-
N.Ferry
senior tag
-
bombibmw
veterán
válasz
Gh00st
üzenetére
Te sem xarral gurigázol.

Ez nem gép,hanem egy játszóház.
Én személy szerint nem szeretem a kék megvilágítást,főleg,ha a komponensek így passzolnak egymáshoz színben(fekete-fehér),de minden elismerésem.
A házon meg sem lepődöm,jó választás.
Láttam bent hagytad a gyári ventiket.
Milyennek találod a hangjukat?(#46916) p.gabor:
Az eredmények nagyon jók,csak inkább a 290/290X topicban lenne a helye.
(#46914) kungzi :
Már megint lopni készülsz?
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Shure Podcast mikrofon
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
most néztam rá az árára
3080 mellé gondolom neked nem játékra kell.

fél év termése
(ötödik elem)