Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jhorogh
aktív tag
Még nem a végleges verzió, jövő héten jön a 970.
-
Oszilaci
senior tag
válasz #97716736 #50791 üzenetére
főleg,hogy hűtés miatt választottam ezt ,elöl 20cm,felul 20cm,hátul 14cm,alul 12cm venti és meg oldalra is mehetne 1db 20cm-es gyakorlatilag nem hallani semmit sem és az i7-3770 nem megy 55C fölé játék közben és az Sapphire R9-270OC Dual-X sem kuszik fel 60C fölé
és a HDD-k is kivehetőek gépbontás nélkül
[ Szerkesztve ]
-
do3om
addikt
válasz Snip3r_HUN #50773 üzenetére
Milyen rendezett gép kábelek nélkül (egyenlő a nullával)
[ Szerkesztve ]
Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
Ramses07
Modder
Csak nem te is követed az MNPC-t? Már régebben készítette, de csak most jutott el eddig és még nincs kész..
A kártya riser kábellel lesz összekötve jól mondjátok Én csak azt nem értem, ha a vga-n van vízhűtő blokk, akkor minek rá még a gyári venti is?
[ Szerkesztve ]
Life is short, ride hard!
-
csumpa93
tag
Hogy az istenbe van az a VGA összekötv a lappal???
-
Cthulhu Dawn
őstag
A mostani Atke-féle harisnyákról van valakinek tapasztalata? Milyen egy mdpc-shez képest?
"There are no bad ideas, only great ideas that go horribly wrong" - Jack Donaghy
-
Grózi
veterán
válasz tailor74 #50777 üzenetére
Félre értesz,tudom miről beszélsz és meg is tudom érteni.De haladni kell a korral,egy ilyen gép kifaragása kézzel tökéletesre rengeteg idő és nem kis kézügyesség kérdése.
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
addikt
Nem tűreszelőről, meg kalapácsról, vésőről beszélek... De mindegy...látom nem érjük egymást..
A saját munkának pedig igenis van eszmei értéke, nyilván nem pénzben kifejezhető, de ezt meg hiába is magyaráznám...
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
bododani
senior tag
Hú nagyon adja! A bőr alul, a varrása, a csövek, igen össze lett rakva. A VGA megy a CS-GO-hoz egy asiimov-os skinhez.
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
törölt tag
Nagyon frankón néz ki az a VGA
-
Grózi
veterán
Nekem adja!!
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
Livio
tag
válasz tailor74 #50768 üzenetére
Szóval ha magam megtervezem minden lemezét, dxf-et készítek róla, majd elküldöm egy lézervágó műhelybe, akkor egy fíreg vagyok, ellentétben azzal, ha veszek a sarkon egy vágó gépet és magam darabolom.
Lehet eszmei értéket társítani a kézimunkának, lehet elismerni a belefektetett emberi energiát, de nem gondolom, hogy valami attól lesz jobb, hogy az alkotó tűreszelővel reszelte ki 1 év alatt.
-
addikt
Nem az a lényeg, hogy milyen szerszámot használsz, hanem hogy te használd...ha van otthon lézervágód, és kiszabod az összes hupikék törpöt 0,6-os acél lemezből az a te munkád...
Ha valakinek lerajzolod mit szeretnél, ő meg megtervezi, kivágja, az nem a te munkád...de mindegy is, kinek mi..
-
Grózi
veterán
-
PainKiller13
őstag
Egyszer kibányászom az asztal alól a gépet, akkor csinálok énis képeket róla, elég jól néz ki, csak annyira nehéz, hogy mióta megvan csak egyszer vettem ki, mikor optika került bele
-
jones965
Modder
válasz Ger_man #50762 üzenetére
Kétségtelenül hatalmas és elismerésre okot adó módot épített a srác, de azt illik tudni, hogy a munkadarabok nagyobbik részét géppel, lézervágással készítették.
Ettől függetlenül szép munka. -
Ger_man
senior tag
Ő az a srác aki a tavalyi Cooler Master Mod Competion-ön a Thaifarmers-el második lett Azóta ismerősök vagyunk facen, hát srácok ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy szinte a semmiből, a semmivel hozza létre ezeket a csodákat! Nagy tehetség a srác, és most végre erre az ASUS is felfigyelt!
-
Ramses07
Modder
válasz Snip3r_HUN #50754 üzenetére
Na ez mindent űberel az tuti!!! Megemelem a kalapom az alkotó előtt..
Life is short, ride hard!
-
juve600
nagyúr
cool
-
zsombor22
aktív tag
Snip3r_HUN Nagyon durva gép.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
A tápkábelek harisnyázottak,a ventilátor vezérlő kábeleket kell még majd harisnyázni.
Bododani Elég sok gépet építek a gépek teszteléséhez van a másik bill,egér,de már építek Fractal Design Node 304 házba egy kis fogyasztású itx es gépet (nettre letöltésre) ami be fog férni a nyomtató fölé.
Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
törölt tag
Nem rossz
-
addikt
ez nem gyenge...
-
afrojack1
senior tag
-
Snip3r_HUN
addikt
In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro
-
zsombor22
aktív tag
válasz juve600 #50745 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
zsombor22
aktív tag
válasz juve600 #50745 üzenetére
Játék közbe hangosabb,de akkor vagy fülessel játszom vagy bekapcsolom az 5.1-t
Nem egy mai kártya a 6990,de még eddig semmi nem fogott ki rajta, játék közbe 90 fok annak ellenére hogy referencia hűtő van rajta.
A vizet nem szeretem.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
válasz ittakary #50743 üzenetére
Nem hallom a hangjukat a ventilátoroktól
Különben nem vészes a hangjuk.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Rég jártam már erre,gondoltam megmutatom az új konfigot.
Végre megjött az Asus Maximus VII Hero és a 4790K .
A képek minősége nem a legjobb.Asus Rog Strix Z790-F Gaming Wifi,I9-13900KS,Arctic LF III 420 A-RGB,G.SKILL Trident Z5 RGB 96 DDR5 6400MHz,Zotac 4090 Trinity OC ,2db Samsung 970 EVO Plus 2TB,Corsair HX1200 80+ platinum,Cosmos C700P,Keychron Q1 HE,Q2,Q5, Razer Mamba Elite Logitech G305,G402,G502,Samsung Odyssey G7 240Hz
-
bododani
senior tag
válasz horvathpeter #50735 üzenetére
Nekem is tetszik a gép, szép az összképe.
-
törölt tag
válasz Bjørgersson #50738 üzenetére
Szerkesztettem, bocsi nem néztem a méretét.
-
-
törölt tag
-
horvathpeter
aktív tag
Jelenleg így néz ki a kicsike!
[ Szerkesztve ]
"Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!"
-
hszilard666
veterán
válasz killergyuszi #50732 üzenetére
Nekem nem jön be :/ Szerintem az intake szegényes, és zavar hogy csak kompakt vizet rakhatok bele, ha tuningolni szeretnék. A programozható lcd viszont elég baba
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
törölt tag
válasz killergyuszi #50732 üzenetére
Elég keskenyke nem?
De nagyon bejön -
jegenye77
addikt
válasz Akcok94 #50730 üzenetére
Jó kérdés! Nem tudom sajnos.
Nem feltétlen pc - s vebáruházba kellene keresni. Valami olyan boltba ahol kábel kötegelő meg vezetők vannak.Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
Oszilaci
senior tag
-
xtevo
őstag
válasz viperabácsi #50717 üzenetére
Huh, ezer éve nem néztem hőfokokat, de gagyi pasztával most 40-45 esetleg 50 fok körül lébecol netezés/filmezés közben. Ha megy a munka, akkor értelem szerűen feljebb szalad, illetve amióta passzív vga van azóta kb. átlagos 5-8 fokkal lett melegebb a proci. De a néma csönd, az kárpótol...
-
xtevo
őstag
Elég régóta nem nyúltam a géphez, úgyhogy hamarosan változások lesznek... Persze a full passzív konfigon továbbra se szeretnék változtatni, de lehet, hogy nyugdíjba küldöm a hdd-t, és egy másik gépházba költözik a konfig is...
Ez a "mostani" állapot:
upd.
A procihűtő nem ferde, csak a képen... illetve gagyi telóval fényképeztem... (szokásos duma, de igaz )[ Szerkesztve ]
-
bododani
senior tag
válasz Oszilaci #50714 üzenetére
1.
Kell egy ház, amiben vannak megfelelő lyukak ahol ellehet hátra vezetni a kábeleket. Ha gépház vásárlása előtt áll az ember célszerű alsó táposat venni, illetve kicsit többet költeni rá a szép elvezetés, a friss levegőjárás és az ezt követő hűtés érdekében.2.
Mielőtt bármit is bekötnél az alaplapba, ebbe-abba, minden kábelt a táphoz lehető legközelebbi lyukon átdugsz a másik oldalra, majd a szükséges kábeleket, amiket be kell kötnöd, a lehető legszebb és legrövidebb módon, az ennek megfelelő lyukon visszadugod.3.
Ha moduláris a tápod, akkor csak a szükséges kábelek legyenek bedugva a tápba.Amiket itt leírtam, smiti képén szépen látni lehet, hogy elvezette a kábeleit.
[ Szerkesztve ]
-
Danshee
tag
válasz Oszilaci #50700 üzenetére
Az igaz, hogy nem a legjobb a vga miatt, de a kari ventiszabályzását elég jól belőttem, úgyhogy nem nagyon melegszik 70 fölé még furmarkban sem... A proci hőmérsékletek is stabilak voltak a nyáron amikor mértem, de legközelebb már csak forgatható hűtőt veszek ha egyáltalán fogok még léghűtést venni.
"Być albo nie być oto jest pytanie."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Futás, futópályák
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Háztartási gépek
- E-book olvasók
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest