- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
AXisBOLD
addikt
válasz
PartyShan #21672 üzenetére
sokkal jobb így mint eredetiben! grat, harisnya is szép.
nekem is le kellene festenem, csak túl sok munka lenne és nem hiszem hogy ilyen szépen tudnám megcsinálni. látom neked is van egy-két lepattogás, de tényleg sokkal jobban mutat így.
K60-at akartam ezért venni, de azt meg nem lehetett kapni.
-
Erdei88
veterán
Sziasztok!
Úgy döntöttem magam készítek 6 és 8 pines Vga csatlakozót. Meg is rendeltem mindent, ám ilyen "crimping tool"-om nincsen amivel rá tudnám roppantani a pineket a kábelekre.
Nincs esetleg valakinek ilyen vagy ehhez hasonló szerszáma? Esetleg valaki nem tud más alternatívát? -
FoBCRaistlin
őstag
válasz
CsiguszMaxim #21695 üzenetére
van benne valami, de csaknem
BTW: valaki tud olyan házat, amit már említettem?
konkrétan:
"Tudtok nekem javasolni valami Obsidian kategóriájú házat amibe gond nélkül be lehet szerelni egy Silentstar Dualboxot?Nézegetem is a fullos (elvileg teljesen wasser kompatibilis) házakat, de egyikbe sem lehet winyóhűtést rakni... elég nevetséges
konkrétan nekem a winyók voltam a leghangosabb alkatrészek, amíg bele nem kerültek a boxba. (pedig 2 Samu winyó, ami nem éppen a hangos kategória)" -
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
FoBCRaistlin #21694 üzenetére
Akkor is így tapsikolj mikor gatyában állsz az utcán és hajigálja kifele a cuccaid az ablakból
Brutál ház + SSD nem csinál ilyet
-
jones965
Modder
válasz
FoBCRaistlin #21690 üzenetére
Ennek kapcsán végigszámoltam én is, hogy mennyit költöttem csak a vízre.
Rosszul lettem.......
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Tikakukac #21687 üzenetére
Az embernek akkor hullik a könnye, mikor látja, hogy odakint ugyanazt amit ő 2 évig csinál vki jópézét CNC-n lefőzi egy hónap alatt, miközben a HW-ekre sincs gondja, mert szponzori ajándék és ezek után azt a masinát többre tartják, mint a "kézzel" készültet...
Esetleg valaki megszánhatna, és megvehetné a vízhűtést, ami itt van a polcon. Akkor már lenne a házra is.
-
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #21683 üzenetére
Tegnap kinnt bográcsoztam és elégettem az OTP-s befizetéses papírokat amiket a moddingra eddig elvertem. 34 darabot, és összesen 103 ezer forint értékben, ezekben a netes utalások nincsenek benne. Komolyan majdnem sírva fakadtam, mert ha megnézed a képeket, gyakorlatilag pár kiló vasam van meg műanyag, végeredmény meg sehol, mindig egy pici résszel haladok, pedig bőven dolgozom rajta fél éve, tényleg hatalmas kitartás kell ehhez a műfajhoz nomeg pénztárca
-
pincehely
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #21683 üzenetére
Igen, ez a kellemetlen!
Én meg várok az ösztöndíjamra, aztán harisnyázás, venti vétel, venti szabályozó. -
Tikakukac
titán
válasz
TESCO-Zsömle #21679 üzenetére
Hiába a pénz nagy úr, engem a leginkább az idegesít, hogy mindig elmegy valamire a pénz, most már kéne a csövezés, de alsó hangon lesz vagy 10k, meg a perforált lemezek is vagy 14k, és idegesít hogy áll a gép.
Felső box amúgy 90% os készültségben van, ma géppel átcsiszolgattam, jöhet a sima gitt és eldolgozom az éleket, jöv héten prezentálok, sajna a digitgép otthon maradt
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Daniel Alves #21673 üzenetére
Tudakozó például? Megmondod, hogy szinterezőt v porfestőt keresel és hogy merre.
tatabánya Köszönöm, akkor ez nekem kicsi lenne...
-
tatabánya
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #21671 üzenetére
kb 170x280, magasságban meg full atx és a táp is elfér benne
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok! Egy kicsikét OFF lenne vagy mégsem! A lényeg hogy látom itt elég sok ház szinterezve van! Egy ilyen emberke kellene nekem aki ezzel foglalkozik Hajdú-Bihar környékén annyi bökkenővel hogy nem számítógépházat hanem motoralkatrészeket kellene szinterezni! Esetleg valaki tudna ebben segíteni?
-
PartyShan
aktív tag
Sziasztok!
Elég régen írtam már ide. Amiért most írok az az, hogy "elkészült" a moddingom. Azért idézőjelben, mert pénz hiányában nem tudom folytatni és ez az állapot már késznek mondható. Sajnos pár dolgot nem tudtam megcsinálni szerszám és pénz hiányában, ilyen pl.: az oldallap kivágása és plexizése, a takarólemezek hajlítása és a LED-ezés.
Amit viszont meg tudtam csinálni: belső festés feketére, harisnyázás.
A ház amit alakítottam az egy Lancool K58 volt, bár olyan nagy alakítást az említett okok miatt nem tudtam végezni.
Anno amikor elkezdtem a moddot akkor az volt a célom, hogy felkerüljek a pc-style-ra, de mostanra látom, nem sok esélyem van mert az enyémnél sokkal szebb gépek kerültek ki azóta.
Sorry, hogy hosszúra sikeredett íme a képekVéleményeket szívesen fogadok.
-
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nagyon megtetszett az Antec P183-as ház.Iszonyatosan bejön,mind design,minőség és szellőzés szempontjából.Ha megvenném utána nem nagyon áldoznék PC házra-mivel sztem ez igencsak prémium szintet verdesi.
Sztetek megéri az árát vagy nézzek mást 35K körül?(bár kötve hiszem,hogy ilyen különlegességet kapok ennyiért)Egyébként sajnálok rá ennyi pénzt,de csak addig amíg le nem adom a rendelést,utána örülök szinte mindig.Kösz a segítséget!
Illetve még lehet a Nine Hundred Two is esetleg és akkor abba cserélném egyből a ventiket SWIF2-esekre(120P-re).
-
veector
senior tag
válasz
CsiguszMaxim #21663 üzenetére
Bacardi a radiátoron?
Amúgy szép lett -
CsiguszMaxim
senior tag
Sziasztok! Elhoztam végre a házat. Tapasztalatot most nem írnék mert piszokul elfáradtam mire elcipeltem és abban meg még jobban mire beköltöztem. Gyors konklúzió: ezt vártam, remek. Többi a képeken. [link]
-
zuchy
őstag
Hali!
Ismét tudtam haladni a takarólemezekkel, igaz, csak hétvégén tudok vele foglalkozni.
Már csak a lentre tervezett szellőzőnyílásokat kell megcsinálni és készen van a fém munka. A festés sajna eltolódik, én meg nem akarom lefújni ilyen spray-vel. Holnap kész lesz a szellőzőnyílás is. Pár kép, a többi a galériámban van.Ja igen az album: [link]
-
sagit
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #21660 üzenetére
írtam neki
-
TESCO-Zsömle
titán
-
sagit
veterán
sziasztok
egy ideje gyűjtögetem az alkatrészeket a gépembe, és most már nagyon közel vagyok ahhoz hogy olyan legyen mint amilyet szeretnék...
már csak pár venti hiányzik belőle....
sorry a kicsit sötét képért, próbálok jobbat csinálniaddig is esetleg valami vélemény/ötlet/tanács?
(valaki nem vállal harisnyázást? pár sata és venti kábelt kellene feketére harisnyázni... elküldöm neki postán, fizetem a munkadíjat ő meg visszaküldi esetleg?
)
előre is köszi
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Csináltam pár képet én is a dobozkáról és tartalmáról.
Remélem elfér a topikban! -
-
Tikakukac
titán
Újabb képek. Megérkezett az üvegszálas kulimász, és laza 1-2 óra alatt 3 réteget fel is vittem. Ma este szárad, holnap reggel csiszolás és mehet a sima gitt is rá, és valszeg el is készül. Majd ha megjön a háló, akkor azokat is beragasztom az előlapba
-
pincehely
addikt
válasz
CsiguszMaxim #21643 üzenetére
Önsanyargató vagy!
Bár én a Genius sw hf 5005-öt cipeltem Zuglóból Újbudára, majd a vasútállomásra, majd vonatoztattam Pincehelyig, onnan 3km haza gyalog.
Kicsit leszakadt a vállam.
Nem tudom mennyi, de olyan 25kg körül lehet, ha nem több. -
CsiguszMaxim
senior tag
Tényleg nagyon szép az a ház. Olyannyira, hogy már egy jó ideje figyelem a házakat mióta megrendeltem a cm690II-t és ez az első amire azt mondom, hogy gondolkodóba esnék de nagyon ha most kéne választani.
Sajnos leghamarabb csak hétfőn tudnék autót szerezni így valszeg holnap kiemegyek érte gyalog. IX-kerből cinkotára kicsit húzós lesz de a sima 690-est is gyalog vittem anno a Borárosról Békásmegyerre
-
Pepe78
őstag
Köszi mindenkinek.
Bár gyári állapotban van a házikó én csak beleköltöztem.
Azért örülök hogy tetszik az egyszerűség másnak is. -
Spor
csendes tag
válasz
Pepe78 #21629 üzenetére
Nagyon szépen belaktad! Nekem is volt ilyen házam, nagyon elégedett voltam vele...annyi baja volt 2év használat után hogy a mágnes ami az ajtót zárja az kiesett a helyéröl, de könnyen visszaragasztható volt. Egyébként egy moduláris táp szerintem sokat segítene az alsó helyzeten.
-
gooool
őstag
válasz
Pepe78 #21636 üzenetére
Gyönyörű házikó és szép rendezett a belseje!
Ez is egy etalon a számomra,csupán az tart vissza a vásárlástól,hogy M-ATX-es,így bekorlátozódik az alaplapvásárlás.Meg ugyebár az ember egy ilyen ékszerdobozt nem egy évre vesz és alakítja át.De nem bánkódom,mert jövő héten jön a Stacker T01-em,utána meg vmi faszányos procihűtő (TRUE,Proli Megahalems vagy Nordwand majd még eldől).Nyáron pedig nekifogok és kicsit átalakítom a szörnyet.(kap külső-belső festést,blackplate szerelő nyílást,meg még egy-két finomságot,ami eszembe jut
)
-
Pepe78
őstag
válasz
pincehely #21634 üzenetére
Nekem az jött be a stabilitása mellett, hogy kicsinek kicsi de mivel ki lehet venni az alsó HDD boxot így egy 5970 is elfér benne.
Tömör gyönyör!
Annak ajánlom aki ad a részletekre. Már az oldallap felcsúsztatása és annak illesztése is magáért beszél. A hangszigetelés már csak hab a tortán.
A Hdd rögzítés kicsit bonyolult egy átlag rakd a keretbe és csúsztasd be témánál de nagyon halk és egy rezzenés sincs. Nekem a rezonancia a halálom. Az Antec-nél nem kell ilyenekkel számolni. -
subaruwrc
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #21627 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Régen néztem már be....
M-ATX ben utazom jelenleg.
Antec házikó lett a befutó, amit így sikerült belakni.Rezonancia itt felejtős! Tele egyedi megoldásokkal.
Minőségben ez az eddigi legjobb házam. -
jaja1981
addikt
Urak!
Tudom, hogy reklám, de azt hiszem közös az érdek, az igényes gépek készítésére.
Most akcióban 3000Ft-ért fújok feketére ház vázakat.[link]Ez egy remek alkalom, hogy aki eddig nem állt kötélnek, most feltuningolja a gépe kinézetét.
-
subaruwrc
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #21609 üzenetére
nájsz
de nálam rend van.
jajaja -
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #21621 üzenetére
előfordul ez
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
shteer #21620 üzenetére
Elfolyott... Enyém is, meg fateré is. Házba költözök. Szolíd, visszafogott midi-házba, és a külsején nem is változtatok. (belül lesz a varázslat...)
-
shteer
titán
válasz
hova lett a víz?
-
Henk
veterán
válasz
Nagyon mutatós az első venti és a reaper-ek viszony, bazi nagy egy borda.
nemethati: így nem is hasonlít egy gépre, olyan mintha egy raktárban össze lenne szórva egy csomó cucc.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
FoBCRaistlin #21616 üzenetére
Nem hiszem, de majd megnézem füst-teszttel, hogy ereszt-e valahol...
Nem. A fémek alatt gumibakok vannak, a két lemez meg össze van fogatva, hogy ne rezegjen. A vinyónek persze még így is hangja van, de azzal nem tudok most mit kezdeni...
-
FoBCRaistlin
őstag
válasz
nem túl zárt a házad?
az a procchűtés aztán brutális darab!
raptor nem rezeg ott nagyon? -
TESCO-Zsömle
titán
Nálunkfele polcnak híjják. Jah, fel de házba már így nem férne.
Én léptem egy olyan trükköt, hogy a középső ventit (ami minden irányba túllóg) lejjebb tettem, így fent szintben van, lent pedig méginkább kilóg. Ezt kombinálva azzal, hogy kivettem az I/O Shiledet, elég szép javulást értem el a VRM javára.
-
W.
tag
válasz
ez a legújabb fejlesztés, a fagépvas?
Milyen jópofa az első képen hogy a magas bordájú ramok fölé is felrakható sufnituning nélkül a noctua venti.
-
Dj Sügi
őstag
Ha valakit esetleg érdekel kábelharisnya a gépéhez...
-
subaruwrc
félisten
-
nemethati
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #21603 üzenetére
Lehet csak albérlet például, na de ez itt szerintem senkit nem érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Commodore 64
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox Ultimate előfizetések