Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rednifegnar
senior tag
válasz
Jarod1 #92174 üzenetére
nekem van olyan nyomtatom aminek az aljzataban forditott a polaritas. kivul van a pozitiv, a gyari amcsi tapegysege is megvan es ra is van irva. de azt nem tudta bedugni a konnektorba (adapter kellene hozza) es egy mai mezeivel probalta amivel nem mukodott (hisz forditott) igy feltette alkatresznek a netre, fillerekert. igy vettem meg, egybol gyanus lett, hogy valojaban nincs is hibaja. belul van egy dioda ami megvedi, igy aztan semmi baja nem volt csak at kellett dugozni.
(van egy masik hasonlo nyomtatom is amihez alkatresznek vettem, azon viszont se kep se hang nem volt, de mar sikerult majdnem megjavitanom)
egy halovany lcd kijelzovel lehet valamit kezdeni? van "fenyero/kontraszt" allitoja de maxon van. klasszik egy szinu pontmatrix lcd kijelzo, hattervilegitas nelkuli, a 90-es evekbol. ilyesfele:
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro 256 GB Space Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AirPods Pro (2. generáció) MagSafe tokkal (USB-C)
- Gamer PC - i5 14400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Lenovo ideapad 100 i3-5005u / 8gb ddr3 / 500gb Hdd / töltő / akku rossz- karcos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest