- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
::Trunks:: #87839 üzenetére
Ritka használatra épp jók a 900M rézhegyek, hozzá egy hőfokszabályzós, azon belül lehetőleg stabilizált, azaz hőfokfigyelő típus. Az egyszerűbbek csak teljesítményt szabályoznak, alkalmilag talán azzal is lehet dolgozni, de akkor a hőelvezetéshez kell korrigálni a teljesítményt.
A hazai előírások szerint földelt dugóval, amennyiben 230 V-os a páka, azaz nincs leválasztó trafó. Így legfeljebb arra kell figyelni, hogy a földelt pákával ne okozzunk földzárlatot, de ez általában nem probléma.
A kínai 900M tartós hegyek (rézbetét + vasréteg), nekem nem váltak be, bár az is lehet, valami márkásabbat kellett volna rendelni, de feladtam, nekem úgyis a cseh pillanatpáka a prioritás.
Találkoztam másfajta pillanatpákával is, ott is voltak gondok, vagy tartós hegy, ami megég és óntaszítóvá válik, vagy gyártok ugyan rézhuzalból hegyet, de azt is mondjuk túlizzítja, nem szabályozható olyan jól, nem áll úgy kézre, mint a TRP2-73.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- foobar2000
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Linux Mint
- Autós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest