- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dr. Szilikát #84959 üzenetére
Megcsinálom a kapcsolást a led irányfényhez, aztán meglátom milyen lesz. Fontos, hogy kis fényerő legyen, tehát sötétben tényleg kis pontként világítson és ne vibráljon/villogjon. Zavaró volna.
Van mégegy ilyen trafóm. Azt szeretném majd ledszalaghoz felhasználni, mert a mérete miatt jól el tudnám rejteni ott, ahová tervezem.
Viszont ugye megfelelő terhelés nélkül nem indul be. Kipróbáltam egy 120led/m szalaggal, ami kicsit rövidebb volt, mint 1m. Így valamivel 9W alatt volt. Elé szintén tettem egy graetz+kondi párost. Na arra nem indult be a trafó.PHM:
Nem is tudom, fehér fény irányfényként talán zavaró lehet. Emiatt gondoltam piros vagy zöld diffúz ledre alacsony fényerővel. Vagy igazából már bármire, ami halvány és mehet direktben 230V-ról.Donki Hóte: Ahaaa... értem. Hát ez nagyon nem kívánt jelenség volna. Kezdem úgy érezni, hogy nagyon macerás a dolog.
Még egy ötlet merült fel bennem, hogy ki lehessen kerülni a led-et, mint irányfényt.
Az armatúra magassága túl alacsony más elhelyezéséhez, de ha az oldalát fúrnám meg a kapcsoló közelében, akkor már lenne 6cm helyem, mert ilyen széles. Ide már talán glimm is elférne? Bár kérdés, hogy a fúrat elég nagy tudna-e lenni glimm visszajelzőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest