Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tillatrilla

senior tag

válasz pjen #70913 üzenetére

Szia! Csak 500mA lenne? Tehát akkor a led szalagot,meg a külső hdd-t egyszerre már nem vinné a tv usb kimenete? Ha próbából ráakasztanám a két dolgot,valamit kivágna az usb kimenet 5V-os körén?

fero02: a led szalag 5V-os rgb.

Viszont másik kérdésem is lenne tv-re ragasztható rgb led szalaggal kapcsolatban. Az lehetséges,hogy a controller hibás,vagy ez a fajta elfelejti az utolsó beállítást? A problémám az,hogy a fiam szobájában szintén a tv usb portjáról hajtható smd 5050 rgb led szalagot ragasztottam.Viszont a controlleren hiába állítom be,hogy halvány kéken világítson,a tv kikapcsolása után a következő bekapcsoláskor valamelyik kikevert szín kezd el villogni. A nappaliban lévő tv-ről hamar lehúztam a controllert, (ez 1éve hibátlan,beállított színnel indul bekapcsoláskor) rádugtam a fiam tv-ére,ezzel viszont jól működik. Tehát a csatolt képen lévő controllerek közül a bal oldali megőrzi a beállítást,a jobb oldali viszont villogtatja,ami teljesen felesleges. A színeket szoktuk csak ritkán másra állítani,a villogás teljesen felesleges. Na,most akkor szereznem kellene olyan controllert,mint a bal oldali... Bocsi,ha hosszúra sikeredett,de így legalább egyértelmű. Ötletetek?

Új hozzászólás Aktív témák