- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robohw
aktív tag
válasz
Reggie0 #69865 üzenetére
"Ha igazad lenne, hogy sok csomagot levamolnak, akkor nem esne ki ilyen nagy osszeg. "
Magyarország és az EU vámgyakorlata nem azonos. Erről olvashatsz elég cikket, ha utána nézel.
"Amugy nem miattunk szunik meg, hanem az allam penzehsege miatt: latjak benne a bevetelt."
Nem az állam, hanem a TI pénzéhségetek miatt szűnik meg. Ők nem a bevételt látják, hanem a kiesett bevételt érzékelik.
A jogalkotó szándéka ezzel a 22 eurós értékhatárral az volt, hogy kedvezzen az EU polgároknak és egyben tehermentesítse az érintett szakszolgálatokat. Ha olyan mohó lett volna, meg sem hozza a jogszabályt. Idáig azért illene eljutnod."A miattunk, pedig pont ugyan ugy miattad is, hiszen te is szeretnel mindenfele extra felarak nelkul rendelni magadnak kinabol."
Ebben is tévedsz. Én a magam jobbára 6-800, esetleg 1500-2000 Ft-os tételei után minden további nélkül kifizetem az ÁFÁ-t is, de nem akarok azzal piszmogni, hogy egy 19 dollárba kerülő csomag tartalmáról, annak értékéről kelljen bizonygatnom, hogy az valóban nem több 19 dollárnál. Annál is inkább, mert ebből a 19 dollárból is 13-at a szállítási költség tett ki.
"Es visszaterhetunk is oda amit mondtam: jelenleg nincsen kapacitas minden levelet eljaras ala vonniuk."
Ezt csak az ujjadból szoptad. Minden egyes csomagot kézbe vesznek, a postánál pedig kihelyezett vámiroda székel.
De ami a lényeg és amiért egyáltalán írtam, nem biztos, hogy jó ötlet másokat arra biztatni, hogy a néhány ezer forintos készüléket rendelje csak be nyugodtan, mert az úgysem lesz vámeljárás alá vonva. Erre te nem tudsz garanciát biztosítani, viszont az illető könnyen járhat úgy, hogy éppen az ő csomagja lesz vámolva és az az eszköz, készülék, bármi, ami megérte volna 6-8 ezerért, már nem fogja megérni kétszer annyiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- T495 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 3500U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv új akku gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest