- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
-
LOGOUT
Ez itt, az elektronikával hobbiból foglakozók fórumtémája.
Lentebb összegyűjtötttem néhány elektronikával kapcsolatos, hasznos linket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
llaszlo
veterán
válasz
Kernel #44704 üzenetére
Nekem az a bajom még vele. Amit itt is olvastam, hogy égeti az ónt. Tényleg nagyon nehéz és körülményes vele jól dolgozni.
Előszedtem. Lengyel gyártmány "Lutownica" a feliratokból ítélve. 65W-os és 450C-os. Ezzel finoman dolgozni kb lehetetlen. Persze attól függ, hogy mit akar forrasztani az ember. Volt már, hogy sikerült egy kitépett laptop töltő fejét vissza forrasztanom. Igaz, hogy ehhez az egész külső gumi borítást le kellett fejtenem. Mondjuk arra sem volt a legjobb, de működött rendesen amíg megjött a csere fej.Külföldről, kínából van olyan értelmes darab ami jobb és olcsóbb, mintha itthon veszem?
Ha szabályozható lenne, akkor nyilván jobb lenne.
Megtaláltam. Ilyen, mint a bordó, csak sötétzöldben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest