- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avion91
újonc
válasz
Balathruin #39966 üzenetére
Rendben, úgy lesz, köszönöm a segítséget!
Akkor ez a "DVD-ROM-mal megy, nélküle nem" dolog is a tápnak tudható be?
SchumiBácsi (#39967): Ú, az nem kevés difi. De lefele még hagyján, de fölé hogyan megy a fesz, hol van ilyenkor a stabilizátor, ha egyébként általában tartja a feszültséget?Köszönöm szépen még egyszer a segítségeteket!
-
Avion91
újonc
válasz
Balathruin #39962 üzenetére
Elnézést, igazad van, közben megnéztem: M-tech KOBAP4450XA
(Hirtelen noname-t írtam, mert a táp doboza rémlett fel előttem, amire nemes egyszerűséggel csak annyi volt írva: "Tápegység")
Egyébként egyidős a kisebbik vinyóval, van legalább 4 éves. Ez csak a rizikót növeli, igaz?
De mint írtam, közben eljutottam a Windows-ig, azóta vígan megy, Sentinel szerint egyik merevlemeznek sincs baja.
SchumiBácsi (#39964): Igaz, maga a HDD olyan sok áramot nem vesz fel, de azért bízom (bíztam) benne, hogy vagy a tápban, vagy a vinyóban van védelem. De a fejlemények után úgy tűnik, nem szaladt semmi sehova (szerencsére), de akkor mi lehet a gond? Azóta, hogy beindult, még nem próbáltam meg újraindítani. De egy új táp egy ideje befigyel, legalább végre rászánom magam.
Az ágymelegítős alkalmazást meggondolom -
Avion91
újonc
válasz
Avion91 #39960 üzenetére
Közben sikerült valamennyi fejlődést elérnem:
Kikapcsoltam magát a tápot, majd vissza, és ez az eredmény:
-ha le van húzva a DVD-ROM (próbaképpen lehúztam), akkor eljut odáig, hogy A Windows indítása, de csak azért, hogy utána rögtön meg is fagyjon
-ha rajta van a DVD, akkor elindul a Windows (eddig 1 próbálkozásból 1-szer) -
Avion91
újonc
válasz
Balathruin #39959 üzenetére
Egy noname 450W-os. Megszaladt volna? De annak más is látta volna kárát, nem?
Egyébként olybá tűnik, a winchesterek működnek, mert mintha forogna a lemez, és melegednek is... -
Avion91
újonc
Sziasztok!
Az lenne a problémám, hogy ma mikor bekapcsoltam a gépem, tájékoztatott, hogy vagy újraindítom és választok egy megfelelő boot eszközt, vagy beteszek egy lemezt a jelenlegibe. Természetesen ahogy az lenni szokott, tegnap még semmi baja nem volt.
A gépben egy pár hónapos Seagate 2TB-s és egy pár éves Samsung 320GB-s vinyó van. Jelenleg egyiket sem látja.
Több dolgot is kipróbáltam:
- Van egy USB-SATA átalakító kábelem, megpróbáltam vele mindkettőt rádugni egy laptopra, az sem látja egyiket sem, de a kábel működik, mert egy kis laptop vinyóval megy.
-Megpróbáltam a kis laptop vinyót rádugni az alaplapi SATA csatira, a gép nem látja azt sem.
-Külső USB-s vinyót viszont látja.
-Próbáltam cserélgetni a SATA portokat, de semmi.Szerintetek melyik halt meg: a két vinyó egyszerre és látszólag minden előzetes jel nélkül, vagy az alaplap?
Bocsi, hogy hosszú lett, válaszotokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Vezetékes FEJhallgatók
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Steam Deck
- Apple MacBook
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- Playstation 5 Slim Disc Edition! CFI-2016. Mint az új!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest