Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pazolini
senior tag
Csak akkor válaszd, ha van otthon áramgenerátorod, mert a tényleges rizikó szinte csak az áramkimaradás lehet. Én csináltam ilyet 10 éve, de kivert a viz, amikor láttam, hogy az Acronis mindent át fog pakolni.
Csak prémium sw-t érdemes használni, de előzetesen legyen la. a legfontosabbakról mentés.
Ajánlani tudom az Acronis és a Paragon termékeit. Ha AF-es a lemez, 2011 v. az után kiadott verziót keressünk!
Csak akkor érdemes kisérletezni, ha már használtunk ilyen sokrétű, profi programot.
-
liksoft
nagyúr
Igen. Viszont azért nem válaszolt senki, mert "orosz rulett". Ugyanis a legkisebb hiba megszakítja a folyamatot, és ebben az esetben sikerül mindkét partíció anyagát bukni (a folyamat megszakíthatatlan, mert csak a memóriában lesznek a fontos adatok). Vagyis ilyen tanácsot, hogy "persze, nyugodtan hiszen van rá progi", SENKI SEM fog mondani!
A biztonságos megoldás a mentés, visszatöltés.
Egyébként a második partíció teljes területét odébb kell mozgatni (legtöbbször), így időben sem rövidebb mint a mentés, visszatöltés.
Arról már nem is ejtek fél szót sem, ha a fontos adatokról nincs mentés, már eleve szunnyadó bombán csücsülsz.
Egyébként visszakeresve vagy a keresőt használva tutira lesz ötlet hozzá.
De én nem ajánlottam! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

De én nem ajánlottam!