- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
half333
őstag
Tudnátok ajánlani valami programot,amivel fel tudnám tenni a hdd firmware frissítést?
-
half333
őstag
válasz
Balathruin #40961 üzenetére
Toshiba DT01ACA050 Ata Device 500 GB. CPUID HwMonitor,ezzel néztem mindig is a hőmérsékletet. Hogyan lehet firmware-t cserélni,hátha megszűnik a kattogás (nem túl sűrűn csinálja,de biztos ami biztos,ezért vettem a másikat,de megnyugtattál azzal h az energia takarékosság miatt van h leáll)
-
half333
őstag
Sziasztok! Ara lennék kíváncsi,h miért van az h egyik HDD-m pl.: mikor nézem a hőmérsékletét a procinak,graf.-nak,hdd-k nek,nem mutatja ki,ekkor megnyitok a saját gépet,ott viszont ott van,2x rákattintok,és csak másodszor v 3. nyissa meg,ekkor hallani h a gépből h beindul,amúgy vadonatújan vettem,és csak 1x másoltam rá a másik HDD tartalmát,mivel annak a mechanikája kattog,és úgy hallottam bármikor tönkre mehet.
-
half333
őstag
Helló! A tápegység tönkre teheti a HDD-t?
-
half333
őstag
Üdv! Meg tudná valaki h mit jelent ez: ide interface hang up setup bios to compatible ide mode
hdd regenerator futtatása közben jelent meg ez a szöveg pirosban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- JBL Xtreme 4 új, bontatlan akciós áron eladó!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest