- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balathruin
veterán
válasz
Avion91 #39968 üzenetére
Mint írtam az m-tech védelme kb. nuku, azért ingadozik simán.
Elképzelhető, lehet gyilkolja vagy már kinyírta és nem tud vele mit kezdeni a POST.
Ha már itt tartunk, m-tech szintű táp égetett már el nekem floppy adatkábelt (ami 105V 80 fokot is kibír), megolvadt még az 5 volt kábele is a tápon. -
SchumiBácsi
őstag
válasz
Avion91 #39965 üzenetére
Teljesen független az áramfelvételtől, mikor szalad meg a hibás ág. Amikor fos volt a 12voltom és idle-ben néztem Everest-el, 10 és 14volt között ugrált. Volt amikor így is reset jött, de terhelésre szinte mindig. Mellékes de ezek a szoftverek nem valami gyorsak sztem, biztos hogy volt nagyobb esés is, meg akár 15voltos tüske, amit nem tudtak kimérni.
-
SchumiBácsi
őstag
válasz
Avion91 #39960 üzenetére
Ha az 5voltos ág megment akkor pont hogy a HDD/ODD ágnak valószínűleg heló.
Nekem ugrott már el 12voltos ág, nem volt vészes meg nem is közvetlenül a kiváltó ok után (nagyfesz net felől az alaplapba) és 1hónap múlva random újraindította a gépet, de leginkább terhelésre. CPU GPU teher aztán reset. Ha az 5voltos ág szarik be valószínű hogy 1db HDD és 320GB mínusz. Írtó mázli volt, de érdekes hogy még 2évig tervezett időtartamot hibátlanul kifutotta a gép utána. -
-
Avion91
újonc
válasz
Avion91 #39960 üzenetére
Közben sikerült valamennyi fejlődést elérnem:
Kikapcsoltam magát a tápot, majd vissza, és ez az eredmény:
-ha le van húzva a DVD-ROM (próbaképpen lehúztam), akkor eljut odáig, hogy A Windows indítása, de csak azért, hogy utána rögtön meg is fagyjon
-ha rajta van a DVD, akkor elindul a Windows (eddig 1 próbálkozásból 1-szer)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro BONTATLAN // Számla+Garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest