- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
válasz
BUZZLGHTYR #53295 üzenetére
Ha SATA-n van csatlakoztatva a HDD, akkor csak a szokásos user error, lásd egy másik esetnél leírtakat...
Ha USB-n, akkor meg vélhetően a dokkoló / külső ház nem kezel normálisan 2+ TB-os lemezeket, lásd ugyancsak egy másik esetnél leírtakat. Vagy esetleg átírta a maxLBA-t, erről is volt már szó itt. -
válasz
BUZZLGHTYR #53295 üzenetére
MBR helyett GPT-et választottad? Mert a MBR 2TB-ig kezel.
-
King Unique
titán
válasz
BUZZLGHTYR #42587 üzenetére
Üdv!
Canvio Basic amúgy sem a legjobb modell...
De, ha nem gyári hibás volt és nem ejtetted le, akkor vsz az elégtelen tápellátás nyírta ki, ahogy topik szakija mondja.
PC-n én évekig használtam 1,8 m-es hosszabbítóval 2,5" külső vinyót, de nem volt gond, mert hátlapi portba volt dugva. Előlapin még a gyári rövid kábellel sem akart normálisan menni...
TV-ken meg eleve a sima 0,5 A-es port gyatra + még hosszabbító neki = kínzás a merevlemeznek. Ezen készülékeken direkt szokott lenni 1 - 1,2 A-es HDD port, erősen ajánlott a használata.Amúgy meg vidd vissza, nem kell mondani mi történt, annyira vsz úgysem értenek hozzá és jó esetben kötelesek cserélni.
-
liksoft
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #42589 üzenetére
-
liksoft
nagyúr
válasz
BUZZLGHTYR #42587 üzenetére
Ezt csak Ők tudják megmondani. Viszont annak a tápellátása pocsék. Ugye előlapi USB-t nem használsz hozzá? Asztali gép esetén a hátlapi forrasztott, laptopnál "ami van" USB3 csatlakozó használata ajánlott! Asztali gép kábellel toldott előlapi USB2-ese megöl minden HDD-t. (Van időnként forrasztott előlapi is, de az márkás gépnél. Én HP-ben találtam már.)
-
King Unique
titán
válasz
BUZZLGHTYR #42251 üzenetére
Ha ezt leírtad volna, akkor meg lehetett volna spórolni pár felesleges kört. Eleve PC előlapi portok, főleg, ha csak 2.0, nem minden gépházon alkalmasak 2,5" külső vinyó tápellátására. Régi gépeken is ezért szokták, a hátszó, alaplapi portokra csatlakoztatást javasolni. Nekem onnan még 1,8 m-es hosszabbító kábellel is szépen ment, de az előlapin még a gyári röviddel se...ott Y kábel volt hozzá szükséges.
De persze ez nagyban hardverfüggő is, mert van amelyiken előlapin is elmegy, illetve notiknál is van, amelyiknél 1 db 2.0 port is meghajtja, van amelyiknél csak 2 db, Y kábellel.Amúgy az is érdekes, hogy méregettük és áramértékeket és a 2.0 port nem mindenhol csak a névleges 5 V, 500 mA leadására képes, hanem 0,8 - 1 A körüli értékek is előfordultak bizonyos hardvereken. Vsz ezzel is magyarázható, hogy van ahol ahol simán meghajtja.
-
King Unique
titán
válasz
BUZZLGHTYR #42242 üzenetére
Modellszám alapján ez egy 2,5" Toshiba Canvio Basics USB 3.0, 1 TB.
Egyrészt minek formáztad, mikor a gyári külsők eleve elő vannak formázva, ez aszem NTFS-re? Másrészt mivel formáztad, ott nem csesztél el vmit?
Ha felraksz egy HD Sentinelt, mit ír a merevlemez állapotára, ugyanabban a 2.0 portban más eszköz is ilyen lassú?
Milyen kábellel használod, a saját gyári röviddel, vagy vmi hosszabbítóval? Kap rendesen tápot USB-n, nem kattog? -
Balathruin
veterán
válasz
BUZZLGHTYR #41418 üzenetére
Másik lappal újrahúztad a windowst? Ha nem akkor ne csodálkozz ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Autós kamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 49SE3D-B 49" FullHD LED Monitor
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest