- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Nem akarlak "megtéríteni", te sem tudtál meggyőzni arról, hogy bárkinek szüksége lenne 500W-okra, és hogy átlagusernek megfelelne a Codegány. Eddig nem "irodai" userekről beszéltünk, de azzal sem tudok egyetérteni, hogy egy irodai gépre megfelelő lenne egy akármilyen Codegen tápegység, mert nem egyszer fordult már elő, hogy C. táp megdöglött, kinyírta a vinyót is (gondolom egy feszültségtüske) - szerintem irodában nagyon nem mindegy, hogy a - más adathordozóra esetleg még nem lementett - fontos dokumentumok milyen rendszerre vannak bízva...
Többek között a rossz tápellátás veszélyeiről pedig épp ma írt liksoft kolléga egy tanulságos hsz.-t: [link].
Mint már korábban említettem, a Codegen tápok között is előfordulnak jó darabok (lásd a régi szép időket: [link]), de én nem merném megkockáztatni, hogy kifogjak egy rosszat (éppen ezért zsákbamacska), amire hozzáteszem sajnos igen nagy az esély. Egy-két link ezzel kapcsolatban, amit ajánlok figyelmedbe: [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link], [link] stb.
Továbbra is fenntartom, hogy mivel a tápegység a gép legfontosabb alkatrésze (különben mitől működne az egész?), ezért nem ez az, amin érdemes lenne spórolni 1-2 ezer Ft-ot.
Ezek után itt nem fogom tovább erőltetni ezt a témát, mert ez már csak felesleges szájtépés.
Javaslom, hogy ha továbbra is a Codegen "tápok" "elfogadhatóságáról" szeretnél meggyőzni engem vagy mást, akkor azt ne itt tedd, hanem a tápos topikban - ott majd kiderül, kinek kellene átértékelnie a dolgokat.
Ennyit erről.
Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest