- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
Sk8erPeter #9590 üzenetére
Ne már! Egy szóval sem mondtam hogy nem ajánlom a codegent! "Nem ajánlottam itt senkinek codegent!" mást sem! Egyébként 2 év a gari és a gari időnél tovább tart a kapcsolatom az ügyfeleimmel. Az irodai szófordulathoz pusztán a hely miatt ragaszkodom mert kényelmesebb igy beszélni róla, mint integrált vgaval szerelt, energiatakarékos kis háttértárral rendelkező, alacsony óra jelű esetleg celeron processzoros, csökentett energia felvételű konfigurációként emlegetni. Ebbe bele tartozik a csak netezek-levelezek, home user nagy része is.
Nem vagyok Codegen dealer! Egyszerüen a pár 10000 usert szeretném megkimélni az infarktustól, akiknek egyébként hibátlanul müködő codegen cuccuk van és megrémülnek a gyujtsuk fel a codegen gyárat zászlódtól.
Minden táp elromlik, igen vannak, voltak rosszabbak is. A codegen egy középkategoriás táp a maga tulajdonságaival. Viszont egy átlag (irodai) usernek ritkán van szüksége komolyabbra. Ennyi a véleményem és ezt el nem vitathatod!Béke.
Bocsi a sok hosszú offért!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest