- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
XP arról a partícióról bootol, ahol az ntldr/boot.ini található (rejtett fájlok), azt pedig mindig az aktív partícióra teszi a telepítő. Mivel oda kell, másképp nem indulna a gép.
Aktívként megjelölni csak elsődleges partíciót lehet. Az x86 IBM PC-szabványnak megfelelően, egy merevlemezen 4 db elsődleges partíció lehetséges, ebből egy lehet kiterjesztett, ami további logikai meghajtókra osztható.
Mindebből következően teljes értelmetlenséget csináltál, talán hamarabb kellett volna fórumon érdeklődni. Még az ilyenkor szokásos GetDataBack vagy hasonló programokban lehet reménykedni, de azzal csak másik partícióra tudsz menteni, vagyis külön tárhely szükséges. Vagy lehet kisebb részletekben is menteni.
Egyébként én az első számítógépem összerakása után legelőször az Fdisk programmal, vagyis a partícionálás alapvető tudnivalóival kezdtem ismerkedni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Részletezte a Clearwater Forest felépítését az Intel
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Assetto Corsa EVO
- Napelem
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Intel D3-S4610 1.92TB 2.5" szerver SSD (4 órát ment)
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest