- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
King Unique #54337 üzenetére
Köszönöm a választ, ez volt a probléma oka.
Én is kerestem Googlen, de én "csak" Windows 7 + 8TB HDD-re, annyi eszem nem volt, h WD80EMAZ-ra is keressek, így nem találtam meg ezeket a leírásokat.
Most mondhatnám, h már megint az járt volna jól, akinek olcsóbb, vagy régebbi, esetleg noname tápja van, amin a molex csatikból alakítja át a tápot a merevlemezekhez, annál ez a hiba nem jelentkezett volna alapból. :/
Valóban, ezt egy USB 3-as külső házzal együtt kaptam, csak kivettem belőle. 40ezer volt a 8terás HDD a külső tokkal együtt, ezért is vettem meg, igaz az üzemideje 800 napnál jár, de úgyis csak filmek lesznek rajta tárolva, szóval nekem egy darabig jó lesz sztem. Nem torrentre lesz használva, csak adattárolásra.
Valóban úgy tűnt egyébként, mintha fel sem pörögne, valahányszor bekapcsoltam. Hát most egy Molex --> Sata tápcsatival bekötve már "problem solved".
Ami a GPT-t illeti, valóban alapnak kellene lennie, nagyjából "meg is volt", de kb akkor olvastam róla utoljára, amikor bevezették a GPT-t, és ott is egy dolog volt számomra fontos információ, nevezetesen, h engem kb sose fog érdemben érinteni ez a probléma, mivel valószínűleg sohasem akarok majd telepíteni Win 7-es oprendszert ekkora merevlemezre, mármint nemhogy 2terásnál nagyobbra, de még 2 terásra se nagyon, mivel azokon a gépeimen, amiken Win7 van még, a rendszer általában egy kisebb SSD-n van, és csak adattárolásra használom a többterás HDD-ket.
Bár aztán azóta az SSD árak leszállásának köszönhetően a "gamer" gépembe pont egy 2 terás SSD került, de az meg már Win10-es, nem Win7-es, így megintcsak kívül esik az MBR vs GPT problémakörén.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- World of Tanks - MMO
- Videó stream letöltése
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest