Új hozzászólás Aktív témák

• peter889

őstag

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni ismét a haldokló toshiba a HDD-mmel kapcsolatban.
    Meredeken zuhant a kondíciója, már nagyon nem zuhanhat, hiszen lement 0 százalékra, íme a Sentinel kép: [kép]
    Próbáltam normál formázással leformázni, de 2 százalékot csinált 1 óra alatt, azaz a teljes HDD-el jó esetben 50 óra alatt végzett volna, ezért inkább leállítottam a formázást és gyorsformázást végeztem rajta.

Most a Sentinel Felület tesztjén belül Javítást végzek, de szinte belefagyott a tosHibába: 65.91%-on leállt(?): [kép] [kép]

Bátran dobjam a kukába, vagy esetleg van valami praktika amivel életet lehetne beléje lehelni?
    Már csak azért is kérdezem, mivel ez a Felület teszt egyetlen hibás szektort sem mutat úgy, hogy a HDD 2/3-ával végzett.

Gondolom, a cég azért módosította a gyári garit 2 évről 1-re, mert rájöttek, hogy olyan is ez a tányér-szerelvény.

Köszönettel várom a választ.
    -------------------------
    #8 liksoft, Nekem is a régebbi bad szektorosodott HDD a 80 GB-os Maxtor volt, igaz majdnem 10 évig tette a dolgát, ráadásul az akkori gyenge minőségű tápegységemmel (Codegen). Derék akkori számtech. szakbolt ajánlotta a Codegent is, majdnem 20 éve, ráadásul kicsit rázott is. Ideje lenne már a vackokat betiltani, mert végül is az olcsó cucc lesz a legdrágább.

Új hozzászólás Aktív témák