- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Kempingezés és sátrazás
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni ismét a haldokló toshiba a HDD-mmel kapcsolatban.
Meredeken zuhant a kondíciója, már nagyon nem zuhanhat, hiszen lement 0 százalékra, íme a Sentinel kép: [kép]
Próbáltam normál formázással leformázni, de 2 százalékot csinált 1 óra alatt, azaz a teljes HDD-el jó esetben 50 óra alatt végzett volna, ezért inkább leállítottam a formázást és gyorsformázást végeztem rajta.Most a Sentinel Felület tesztjén belül Javítást végzek, de szinte belefagyott a tosHibába: 65.91%-on leállt(?): [kép] [kép]
Bátran dobjam a kukába, vagy esetleg van valami praktika amivel életet lehetne beléje lehelni?
Már csak azért is kérdezem, mivel ez a Felület teszt egyetlen hibás szektort sem mutat úgy, hogy a HDD 2/3-ával végzett.Gondolom, a cég azért módosította a gyári garit 2 évről 1-re, mert rájöttek, hogy olyan is ez a tányér-szerelvény.
Köszönettel várom a választ.
-------------------------
#8 liksoft, Nekem is a régebbi bad szektorosodott HDD a 80 GB-os Maxtor volt, igaz majdnem 10 évig tette a dolgát, ráadásul az akkori gyenge minőségű tápegységemmel (Codegen). Derék akkori számtech. szakbolt ajánlotta a Codegent is, majdnem 20 éve, ráadásul kicsit rázott is. Ideje lenne már a vackokat betiltani, mert végül is az olcsó cucc lesz a legdrágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- SK Hynix 256gb NVMe M.2 SSD
- SAMSUNG 980 PRO 1TB PCIe Gen4 SSD - BRUTÁL GYORS, hibátlan állapotban!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest