- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter889
őstag
válasz
liksoft #53830 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszaitok.
Meg tudnád mondani, hogy a Hitachin és a Toshibán kívül vannak-e még más HDD-k is ami érzékenyek a hibátlan tápellátásra?
A legjobb volna, ha látnék egy listát konkrét típusokkal az érzékeny HDD-kről, és akkor olyat nem vennék.
Nem tudod, hogy a Toshiba x300 is érzékeny?Azért is kérdezem, mert most HDD vásárlás előtt állok, több HDD-t is akarok venni, de az érzékenyeket kihagynám.
---------
#53831, u299975
Meg tudnád mondani, hogy a Chicony Hipro 380W tápban van-e túlfeszültség-védelem?
Tudjátok esetleg, hogy a villanyórákba szoktak beleépíteni túlfeszültség-védelmet?
(Nemrégiben szereltek fel nálam egy digitális kijelzésű villanyórát, nem tudom, hogy vajon van-e benne.)
A számítógép házam már régóta jól szellőzik, terhelés mindig 50 százalék alatt van, kisfogyasztású proci és videokártya.Ja vannak plusz HDD adatkábeleim, azokat is cserélgetem hiba tapasztalása esetén és az tápkábeleket is variálom olyankor.
Viszont pár hónapja előfordult, hogy valami nagyon nem várt esemény történt, és véletlenül számítógépet a lábammal kicsit meglöktem. Ezt követően semmilyen hibajelenséget nem tapasztaltam, külsérelmi nyom nem keletkezett. Igaz, nem indítottam el akkortájt a Sentinelt.
Szerintetek ilyen mechanikai behatás okozhat a toshibámnál tapasztalt bad szektorosodást?Köszönöm szépen előre is.
-----------
Nemrég írtam, hogy egy ideje a szobai asztali gépem érzékeny a huzatra, olykor csak akkor kapcsol be, ha felmelegszik. Mondjuk ez elég ritkán fordul elő.Megnéztem, hogy az AIDA64 program a Cpu dióda hőmérsékletére mindig jóval alacsonyabb hőfokot ír ki a szoba hőmérsékleténél. Most is 11 fokot ír, miközben a szoba hőmérséklete 21 fok. (Többi hőadat teljesen normálisnak tűnik.)
Gondolom a hőérzékelője meghibásodott.
Nem tudom, hogy van-e olyan védelem vagy jelenség a gépben, hogy túl alacsony Cpu dióda hőmérsékletnél nem kapcsol be. (De ez annyira nem fontos.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Drón topik
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Teljesen új 6,4TB Samsung SSD-k
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Crucial T705 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest