- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
Zsiráfnyál #52703 üzenetére
Üdv,
Leformáztam a problémás vinyót, elhoztam rá az adatot más úton (dokkoló nélkül, egy USB-s külső vinyóval), és látszólag (!) ettől teljesen megszűnt a probléma.
A HDD Sentinel tesztje így már tudja a vinyót ellenőrizni (eddig hibaüzenetre futva nem tudta), ezt futtattam akkor is, amikor a vinyó teljesen üres volt, azután is, hogy 800 GB-t rámásoltam, és azután is, hogy abból 300GB-t töröltem. Mindegyik teszt végeredménye sikeres, 1000+ nap hátralévő élettartamot számít, semmilyen hibát nem talál (se rossz, se gyanús szektort nem talál).
A kérdésem :
- Hihetek ezeknek a teszteknek, vagy létezik olyan hardveres hiba, ami ezek mögött el tud bújni ?
- Létezik, hogy az eredeti HSZ-ben csatolt képek mégse hardver hiba eredményei, hanem a file rendszer esett csak szét valahogy, vagy ilyen hibákat kizárólag csak hardver hiba tud okozni ? A hiba jelentkezése előtt egy VMware virtuális gépet próbáltam rajta feléleszteni, csinált az mindent, kompatibilitási módban futott, töredezettségmentesített, előtte vagy 50-szer eredménytelenül bootolt, nem volt a host BIOS-ban bekapcsolva a VT-c, stb... elképzelhető, hogy ezek során írt le valami file-t ennyire rosszul a VMware, vagy hogy esetleg az eredeti, dokkolós másolás során került az adat olyan állapotban a vinyóra, hogy az a fenti hibákat okozta ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital RED 1TB 3.5" Merevlemez
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3005
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest