- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsip
addikt
válasz
Zsiráfnyál #53378 üzenetére
A #3 spinup time elég alacsony értékű, nem volt gond vele korábban h. elsőre nem tudott jól felpörögni, és 2x -3x próbálkozott? Mondjuk ehhez csendes gép és környezet kell, fület rátapasztani a hdd-re h. halljad a próbálkozását.
Esetleg új sata és tápkábel... -
ricsip
addikt
válasz
Zsiráfnyál #53376 üzenetére
smart-ban a load cycle count érték növekedését nézzed sűrű refresh-elés után, van-e időbeli egyezés a kattogás és ezen érték +1 el történő növekedése között
-
Zsiráfnyál
aktív tag
válasz
Zsiráfnyál #52703 üzenetére
Üdv,
Leformáztam a problémás vinyót, elhoztam rá az adatot más úton (dokkoló nélkül, egy USB-s külső vinyóval), és látszólag (!) ettől teljesen megszűnt a probléma.
A HDD Sentinel tesztje így már tudja a vinyót ellenőrizni (eddig hibaüzenetre futva nem tudta), ezt futtattam akkor is, amikor a vinyó teljesen üres volt, azután is, hogy 800 GB-t rámásoltam, és azután is, hogy abból 300GB-t töröltem. Mindegyik teszt végeredménye sikeres, 1000+ nap hátralévő élettartamot számít, semmilyen hibát nem talál (se rossz, se gyanús szektort nem talál).
A kérdésem :
- Hihetek ezeknek a teszteknek, vagy létezik olyan hardveres hiba, ami ezek mögött el tud bújni ?
- Létezik, hogy az eredeti HSZ-ben csatolt képek mégse hardver hiba eredményei, hanem a file rendszer esett csak szét valahogy, vagy ilyen hibákat kizárólag csak hardver hiba tud okozni ? A hiba jelentkezése előtt egy VMware virtuális gépet próbáltam rajta feléleszteni, csinált az mindent, kompatibilitási módban futott, töredezettségmentesített, előtte vagy 50-szer eredménytelenül bootolt, nem volt a host BIOS-ban bekapcsolva a VT-c, stb... elképzelhető, hogy ezek során írt le valami file-t ennyire rosszul a VMware, vagy hogy esetleg az eredeti, dokkolós másolás során került az adat olyan állapotban a vinyóra, hogy az a fenti hibákat okozta ? -
Cs1csó
titán
válasz
Zsiráfnyál #52708 üzenetére
Lehet, amint írtam annyit megtehetsz, hogy lementesz róla mindent - ha kell róla valami - és csinálsz egy teljes formázást. Esetleg ráereszted a HDD Regenerator programot ami tud kikapcsolni hibás szektorokat tehát későbbiekben azokkal elvileg nem lesz gond.
Ha ezek nem hoznak eredményt akkor kuka. -
Cs1csó
titán
válasz
Zsiráfnyál #52703 üzenetére
Lehet inkább kukáznám, vagy olyan szerepet adnék neki pl. filmnézős HDD stb. ahol nem baj, ha pikk-pakk végleg meghal.
Persze egy teljes formázás lehet segít, bár nem hinném. A képek már nem elérhetőek.
Új hozzászólás Aktív témák
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tíznaponta azért tedd töltőre az Ulefone-t!
- sziku69: Szólánc.
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Windows Insider Program
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Alkoholista nevelde
- Kezünkben a Honor Magic V5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!