- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
Helló!
Elég fura problémám van: 3db Seagate backup plus desk (különböző méretűek) meghajtó van, amit jelenlegi MSI x570-es alaplapomon használom. Ha bármelyik usb3-as csatira (elő/hátlapi mindegy) rádugom valamelyiket, ezekre a meghajtókra az írás 60-100KB/s sebességgel megy csak. Nem elírás, ennyit tud csak írni. Olvasás megy rendesen, több mint 100MB/s. Ha usb2-re dugom, az írás és az olvasás is normális, amit usb2-től elvárok 30MB/s körüli.
Munkahelyemen kipróbáltam, és ott az írás is normális usb3-on is. Ezen kívül Seatools is hibátlanul lefut, valamint a SMART is tökéletes, semmi probléma nem található.Zerorefill-t rányomtam, nem változtatott semmit.
Korábban itthon z170-es lapom volt (csak a lap és a proci változott a gépemben, valamint Win10 újratelepítés), és akkor ugyenezek a meghajtók is tökéletesen írhatók voltak.
Viszont az az érdekes, hogy ha egy Seagate D3 desk-et kötök a gépemre ugyanazokkal a kábelekkel, ugyanoda, akkor azt tökéletesen tudom írni usb3-n is. Minden Win beállítás ugyanaz (gyors eltávolítás), nem buherált az op.r., illetőleg pár hete telepített elég tiszta Win10.
Segítsetek, mi okozhatja ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- 100/100 WD Blue SN570 1 TB M. 2 NVMe SSD
- Acer FA200 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6200 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Western Digital WD Purple 4TB - WD40PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Eredeti Lenovo USB-C 135W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest