Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
Sziasztok!
Az elmúlt években állandó probléma, ami összesen már 3 HDD-t érint, hogy a fájljaim sorra eltünedeznek. Van, hogy csak az üres mappát találom, van, hogy még azt se! Eleinte vírusra gyanakodtam, de ennyi év alatt már csak elcsípte volna valami (jópár vírusirtót kipróbáltam). A vinyó hibáját sem tartom valószínűnek, mert 3 különbözőről van szó: 2 Samsung és 1 WD. Kizárt, hogy mindig így melléfogok. Ja, és most új a konfig, csak pár dolog maradt a régiből: a ház, a tápegység, a tápkábel, az optikai meghajtó, az egér, a billentyűzet és az eltűnő adatok. Van gyanúsítottam, de szaktudás nélkül nem akarok okoskodni. Várom az ötleteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- iPhone 13 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest