Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xbean
tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy egyik napról a másikra a programok betöltése hihetetlenül belassult windows 7 rendszeren. Videót nézni a gépen képtelenség, mert az is akad. Próbáltam már kábelcserét és másik sata csatlakozóba csatlakoztatni a merevlemezt. Itt a fórumon keresgélve találtam ilyet hogy: UDMA módról PIO-ra való váltás esetén lassul le ennyire a vinyó, de a biosban hiába állítom auto-ról akármelyik udma fokozatra nem történik semmi változás. Az eszközkezelőben szintén nem látom, hogy írná melyik fokozatban van, állítólag ha az IDE ATA/ATAPI vezérlőkben nem látok olyat, hogy elsődleges és másodlagos IDE channel, akkor az én merevlemezem újabb és nem lehet ez a probléma forrása. Pedig nincs ott olyan opció. Kifogytam az ötletekből. Nektek esetleg van bármiféle tanácsotok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- World of Tanks - MMO
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Samsung 9100 Pro 1TB M.2 PCIe5.0 14,7gb/s - ÚJ, 5év gari
- Kingston NV2 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest