- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peethy
őstag
Sziasztok! Nem tudom, hogy HDDs problema-e, de arra gyanakszom. Lenovo z575 noti, 750gbs vinyoval, egy jo ideje fagyott mar, szinte nulla prociterhelesnel es memhasznalatnal is, netes dolgok eseteben foleg. Ez ugy 1honapja van igy, azt hittem virus, de nem talált semmit az AVG/Kaspersky sem. A legutóbbi fagyas utan újraínditottam (tehat power gomb hosszu lenyomásával ki, majd be), azota nem tolt be, sem normal, sem csökkentett módban. Ez azt jelenti, hogy a felhasználói fiókba be tudom irni a jelszót, de normal indításnal csak az üdvözöljuk feliratig jut egy óra alatt, csökketett módban fel ora alatt megjelenik a startmenu, utana meg nagyon lassan reagál, majd barmit elindítva lefagy. Nulla prociterheles es memhasznalat, semmi gyanús folyamat (ctrl-alt-delre érdekesmod reagál, behozza a feladatkezelot). Bad sectoros lehet a vinyó? Hogy tudnek az egyik particiorol (nem a rendszer) kb. 20-30gb adatot megmenteni? Meg boven garancias a laptop, de mielott beadom, kellenének az adatok, meg ha négy tudom oldani, akkor nem adom ki a kezembol bizonytalan idore. Koszi elore is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- SK Hynix 256gb NVMe M.2 SSD
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- SK Hynix Platinum P41 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest