Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Ma vettem egy laptopot, előtelepített oprendszerrel. Egy rejtett partíción van a rendszer, onnét egy gombnyomásra vissza lehet állítani a gyári állapotot, a friss win7-et a driverekkel. Ezzel nincs is baj, csak ugye visszaállítás esetén az egész rendszerpartíció felülíródik. Úgy gondoltam, hagyok a rendszernek egy 150 Gb-os partíciót, aztán marad egy 500 az adataimnak. Aztán helyreállításkor csak a rendszerpartíciót állítja vissza. Bebootoltam egy Live xp lemezzel, és próbáltam több partícionáló programot. A rendszermeghajtóból le tudom csípni az 500 megát, de nem tudok a lecsípett helyen új partíciót létrehozni. Valami nincs szabad MBR hibaüzenetet dob a Partition Wizard nevű program. Próbáltam a WIn7 lemezkezelőjével zsugorítani a partíciót, de csak kb. felezni engedné. Lefuttattam defragmentáló programot, mutatja hogy adatok vannak a lemez közepén, áthelyezhetetlenek. Megnéztem, a windows rendszer helyreállítójának a fájljai azok.
Szóval nem tudom, meg tudnám osztani valahogy azt a meghajtót?
Lenovo gép, elől van egy 200 Mb-os, aztán a 650 Gb-os, és a végén két 20 Gb-os, az egyik rejtett, a másikon vannak a driverek. Ugye a 650-est szeretném osztani 150/500 Gb formában, remélem a gyári helyreállítás működne így is. Valakinek javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Akciókamerák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hobby elektronika
- Milyen asztali médialejátszót?
- Lexus, Toyota topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro Max 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3261, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest