Hirdetés
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Hali! Ma vettem egy laptopot, előtelepített oprendszerrel. Egy rejtett partíción van a rendszer, onnét egy gombnyomásra vissza lehet állítani a gyári állapotot, a friss win7-et a driverekkel. Ezzel nincs is baj, csak ugye visszaállítás esetén az egész rendszerpartíció felülíródik. Úgy gondoltam, hagyok a rendszernek egy 150 Gb-os partíciót, aztán marad egy 500 az adataimnak. Aztán helyreállításkor csak a rendszerpartíciót állítja vissza. Bebootoltam egy Live xp lemezzel, és próbáltam több partícionáló programot. A rendszermeghajtóból le tudom csípni az 500 megát, de nem tudok a lecsípett helyen új partíciót létrehozni. Valami nincs szabad MBR hibaüzenetet dob a Partition Wizard nevű program. Próbáltam a WIn7 lemezkezelőjével zsugorítani a partíciót, de csak kb. felezni engedné. Lefuttattam defragmentáló programot, mutatja hogy adatok vannak a lemez közepén, áthelyezhetetlenek. Megnéztem, a windows rendszer helyreállítójának a fájljai azok.
Szóval nem tudom, meg tudnám osztani valahogy azt a meghajtót?
Lenovo gép, elől van egy 200 Mb-os, aztán a 650 Gb-os, és a végén két 20 Gb-os, az egyik rejtett, a másikon vannak a driverek. Ugye a 650-est szeretném osztani 150/500 Gb formában, remélem a gyári helyreállítás működne így is. Valakinek javaslata?
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 4
- Projektor topic
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Kingston KC3000 1TB M2 NVMe - 7000/6000 MB/s - 100/100 - Garancia
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- ÚJ/Keveset futott/Használt HDD-k Szuper áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest