Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel a kérdést, elnézést kérek, de sajnos eléggé kétségbe vagyunk esve: apósom gépében egy számtechbolt alaplapot és procit cserélt, és miután visszakaptuk a gépet, az összes, régi rendszeren tárolt kép, zene lejátszhatatlan. A win 7-et is újratelepítették. A gépben egy vinyó és ezen egy partíció volt.
A képek mérte és fájlnevük is rendben van, de ha meg akarom nyitni, azt írja ki a rendszer, hogy "a képnézegető nem tudja megnyitni ezt a formátumot, mert nem támogatott". Van rá valami lehetőség, hogy újra láthatóak legyenek a képek? Gondolom, ha a méretük rendben van, akkor az adat is ott van a vinyón, csak valami miatt nem képes kezelni
Kipróbáltam, hogy egy képet áttetem a telefonomra, de az sem tudta megnyitni.../UPDATE/: böngészve a mappák között, van néhány kép, amit a rendszer lát, előnézeti "thumbnail" képe is van. De ugyanazon mappán belül van, amiket nem lát... Van pár .LUA kiterjesztésű fájl, gondolom, ez valami adatmentő progi használta, amikor megpróbálták visszaszedni a képeket a win reinstall után.
Van valami remény a többi kép "láthatóvá tételére"?Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Series X|S
- Google Pixel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Battlefield 6
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- PlayStation 4 Slim 1TB
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kipróbáltam, hogy egy képet áttetem a telefonomra, de az sem tudta megnyitni...
Van valami remény a többi kép "láthatóvá tételére"?