Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ghostface

senior tag

Sziasztok!
    Egy számomra nagyon furcsa problémába ütköztem és szeretném a segítségeteket kérni.
    Van 2db 500Gb-os vinyó a gépemben. Egy WD5000AAKS és egy Samsung HD502HJ. Mindkét vinyó két részre van particionálva, egy 50gb-os és egy kb 400Gb-os partíció van rajtuk. A WD a rendszer vinyó, annak az 50Gb-os partícióján volt a windows. Ma délután újra kellett indítanom a gépet de már nem állt fel a windows mert nem találta a rendszer vinyót. Kénytelen voltam újrahúzni a windowst a WD-n lévő 50Gb-os partícíóra, de a probléma ugyanúgy megmaradt. Átállítottam BIOS-ban hogy a Samsungról bootoljon, erre fel is ment a windows, viszont telepítés közben már nem láttam lehetséges opcióként a másik vinyót. Feltelepült a windows és mikor elindult a rendszer akkor minden oké volt, a HD Sentinel még a WD vinyót is látja viszont a windows nem. Gondoltam kiszerelem a WD vinyót elviszem szervízbe, és ekkor ért a meglepetés ugyanis nem bootolt fel a gép. Ha viszont visszarakom a WD vinyót akkor simán felbootol a Samsungról.
    Ez szerintetek mi lehet, vinyó probléma vagy alaplap, vagy valami érintkezési hiba vagy...?
    Előre is köszi a segítséget, tanácsokat!

Új hozzászólás Aktív témák