- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozs6200ax
aktív tag
Üdv emberek már előre elnézést kérek mert nem teljesen Hdd probléma hanem inkább talán Windows de nem nagyon találtam a problémámmal kapcsolatos topikot ezért remélem tudtok nekem segíteni itt, a gondom a következő: Van egy 500 gb-s samsung HDD-m 3 particióra osztva C,D,E jelöléssel.D,E particióra bármit le töltök látom ám mikor a C -re töltök le valamit akkor nem látom mikor le jött csak úgy ha megint meg nyitom a mentést pl(weboldalon)és ahova menteném történetesen C -re akkor látom és ott vágom ki a D-re vagy ahova kell.Mikor rá megyek a tulajdonságra akkor ott van valami lakat .Ezt hogyan lehetne kikapcsolni hogy lássam a fáljt?
Olvastam hasonló esetet de ott valami felhasználói fiókkal volt baj nekem 1 hete van fenn a win 7 tök új gép telepíteni is a szokásos módom telepítettem de nem tudok rá jönni hogy lehetne meg oldani ezt a gondot ha tudtok nekem segíteni előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- Küszöbön az androidos PC-k
- Márciusi premiert kapott a Crimson Desert
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest