Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zsolti04 csendes tag Sziasztok! Több mint egy éve (14hónap) használatban levő Silicon Power Armor 320GB-os külső vinyóm egyik napról a másikra bemondta az unalmast: miután bedugom, felpörög, a gép érzékeli az USB eszköz csatolását, még meg is jelenik egy új meghajtó, de semmi adatot nem tudok előhozni, a led a vinyón folyamatosan villog,majd néhány perc után kiírja, hogy a meghajtó nincs formázva...  
 Már próbáltam másik kábellel is, ugyanezt produkálta.
 Mivel jó ideje használatban volt került is rá fontos adat jószerivel, nagyon nem lenne szép ha ez elveszne.
 Van valakinek valami ötlete , javaslata, mit tehetnék? Tudok valami "disc doctor" programot használni? Tudok valami "disc doctor" programot használni?
 Még garanciális, de gondolom ha szervizbe küldetem, elfelejthetem az adatmentést... Köszi minden segítséget előre is! Üdv: Zs 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Seagate Exos 7E8 8 TB nagyobbra váltás miatt
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN850X 8TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7200-6600 MBs - Eladó!
- Western Digital Red Plus 3.5 6TB 5400rpm 256MB SATA3 (WD60EFPX)
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Tudok valami "disc doctor" programot használni?
 Tudok valami "disc doctor" programot használni?