Új hozzászólás Aktív témák

• Heffi

őstag

Sziasztok!

A mai nam ne az én napom, az már biztos.

A laptomon neteztem és kerestem egy progit a telefonomhoz. Azt hittem megtaláltam, de valami brutális vírust telepítettem a gépemre 2 mp alatt. Amikor előugrott egy ablak, hogy fenyegetéseket talál a gépemen..., a vírusírtó és a műveletközpont "x"-elve, rendszervisszaállítás hazavágva, tudtam hogy baj van. Szerencse, hogy az xp ott volt egy másik partíción, gyorsan átmentettem a lényeges dolgokat egy mobilrackre és format C. A win 7 nem települ fel erre a partícióra. Ezek után töröltem az öszes partíciót és újakat hoztam létre a win7 telepítővel. Az XP-t fel tudtam tenni, de a 7-st félig, azaz amikor telepítés közben újraindul, már nem tud betölteni.

Szerintem még valami van azon a lemezen (Seagate momentus 7200 Gforce-s noti vinyó), ami kiszúr velem.

A particion magic 8-al is próbálkoztam, de az "bad"-nek látja a vinyót, és csak a korábbi partícionálást tüntette el, javítás címén, mást nem tudott kezdeni vele.

Valaki tudna ajánlani valami progit, amivel teljesen szűzre todom formázni ezt a vinyót, hogy tényleg minden eltünjön róla.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés