- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
opstefan
tag
Hy!
Egy igen érdekes problémával szembesültem és ez ügyben kérnék segítséget.
Már egyszer előjött ez a probléma, de sajnos nem tudom, hogy anno hogy csináltam meg.
Egy egyszerű windows telepítés előtt állok, csakhogy a telepítő azt írja ki hogy nem kompatibilis a fájlrendszer a windowsval (xp). Átraktam egy másik gépbe ahol leformáztam ntfs fájlrendszerbe. Visszaraktam, de így is ugyan ezt írta ki. Megpróbáltam leformázni még egyszer teljes formázással. Sikerült is a windows látta a partíciót, majd vissza raktam a másik gépbe és ugyan azt írta ki a telepítő. Anno próbáltam particion magiccal és ott fat16-osnak látta, pedig ott is ntfsbe formáztam meg.
Most már nagyon fel...., úgyhogy jó lenne ha valaki tudna segíteni, mielőtt szegény gép bánná a dolgot.
Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- További aktív témák...
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest