Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sonarr és Radarr
- bambano: Bambanő háza tája
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Buko01
tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, van nekem egy ,Hitachi HDP725050GLA360 500gb-s sata 2 winchesterem, ami 4 fele volt osztva (c,d,e,f)
windows telepítés előtt állva, arra a következtetésre jutottam, hogy felesleges nekem a 4 meghajtó, elég lenne 2, igen ám, viszont a partíciók tele vannak adatokkal..ekkor jött az ötlet, hogy valami particionáló programmal, összelehetne őket "fűzni?" , mivel ez a megoldás, régebben is bevált...
A választás a Powerquest particionáló program 8.0-s verziójára esett, feltelepítettem, majd elindítottam, közölte velem hogy W7-en nem szeret futkosni, de megpróbálja, mondom oké, merged, ekkor látom, hogy C,D és E, F külön van, a C,D zöld, a másik kettő E,F piros (a winchester hd sentinel szerin 100% os)
és ugye nem enged az e,f--hez hozzá nyúlni, jo mondom össze vonom a c-t és a d-t next, ugye megkérdezi, hogy biztos? mondom, mégse, hiszen, akkor a win miatt, még több adatot kell lementenem.. szerettem volna C-t külön hagyni... először fel se tűnt semmi, keresgettem másik program után, mondván, hogy az a rossz (sokszor valami I/O hibát írt egyébként..)
Mikor is , feltűnt, hogy a D meghajtóm kuka, nem látom..hmm.. restart, D visszajött
E elment..
Paragon particionálót is szedtem már le, az E-n levő adatokat látom,(powerquestben is) de nem tudok hozzájuk nyúlni.. I/O hiba, vagy h nem lehet tovább menni.. az a vicc, hogy a D-n filmek voltak..és először azért voltam mérges, de az E-n voltak a képek, zenék, fontos adatok..Tehát a kérdés leegyszerűsítve:
Miért tűnhetett el az E partíció, és valahogy visszalehet hozni?Nagyon szépen köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 4K-s QD-OLED monitor az AOC-tól, picit talán olcsóbban a konkurenciánál
- Path of Exile (ARPG)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- WD 480GB Greene SN350 (WDS480G2G0C) M.2 2280 NVMe PCI-E3.0 x4 SSD
- SAMSUNG EVO 860 500GB
- ServeRAID 12db M5200 Series (44W3392) 1GB Cache + 28db M5210 Series (44W3395) 4GB Cache / RAID 5 Upg
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest