- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imco
őstag
válasz
filn64 #14978 üzenetére
Az 1,3 TB az kb. normális a bináris váltásból eredően.
Az ext4-et nem ismerem. De ott is valami gáz lehet, mert a méretet ettől még
jól kéne kezelnie .
Nem irtál az alaplapról, ill. a vinyóról részleteket, mert az is számitana.
Használtan vetted?
Pl. az easeus vagy paragon particio készitővel is probálthatnád.
A linux miatt nem tudom hogy mennyire üres egy partició ott, de szerintem sok az 50GB.#1 A SMART infobol. Lehet. Gyári tesztprogi. Másik progival teszt. Nem tudom linux alatt mit tud a progi. Ha megüti a szintet akkor gari.
#2 Elvileg normális lehet, de mint irtam a linux nem kenyerem. Mindenesetre néhány /5-10/ MBról beszélünk és nem 50 GB-ról. Nem hiszem hogy ebbe bekavar a bad sector. Normális.
#3 Itt nagyjából egy szép álomról irsz ha jól értem.
Viszont jó hir számodra, hogy szinte semmi sem történik oktalanul, illetve vannak előjelek.
Pl. ha hibás szektorrol akar irni vagy olvasni a win akkor szól. /vagy lefagy/
A sentinel jó program /winest ismerem/. Ha biztositod neki a megfelelő tápot és szellőzést az is jó. Ha házasitod a kettőt az meg már fél siker az adat vesztés elkerülésére. A másik fél a másolgatós terved. Igy közel 100% a biztonság.Szerintem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Spórolós topik
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- További aktív témák...
- Eladó 2TB merevlemezek
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 980 500GB
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest