Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
LackoMester
addikt
Hello, olyan problémám volna, h. tegnap raktam össze a (félig) új gépemet. Összesen 4 winyóm van, ezen pedig 11 partícionált hely. Na probléma itt kezdődik, uganis a Win7 csak 10 winyót lát, a legnagyobb 400 GB részt nem. A kérdéses HDD egy 640 GB Sata2 Samsung F1-es, ezen 4 partíció is van, ebből 3 OK, de az 1, az sehol nincs.
Előtte Vistat használtam, semmi gond nem volt a winyóval.
Már többször újraraktam a OR, a Bios-ban is rendben láttam mindent. Egyébként OR a telepítés elején a Win 7 telepítő még látja, a kérdéses HDD, de már maga OR nem.
Az Everest a kezdő ofszetként 0 MB lát, mintha nem volna megformázva, pedig megvan.
Valakinek valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest