Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Van egy "kissé" nagy problémám. Új vinyókat raktam a gépbe (1 raptor + 1tb-os wd). Rendesen felment a win7, aztán a régi vinyókról akartam eltakarítani a partíciókat eladás miatt. Partition Magic-el álltam neki, de pár hibát kiírt hogy javítaná. Ezek miután megtörténtek, de a program nem indult el, újraindítottam. Onnantól jött a kék halál és írja hogy próbáljam meg a CHKDSK paranccsal rendet rakni. Miután ez nem sikerült, egy régebbi dvd-s xp-t beraktam amiről bootolva lehet indítani partition magic-et. Ez a drága program pedig kiírta hogy: Partition Table error és egy számot hozzá. És természetesen nem enged semmit csinálni. 1 naposak a vinyók a gépben.. Mit lehet ilyenkor tenni? Szinte üres volt mindkét vinyó, szóval adatot nem kell visszaállítani, csak el szeretném érni hogy win7 telepítő lássa a vinyókat. Jelenleg csak a 100 Mb-os rendszer számára fenntartott területet látja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest