- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diego2002
tag
Üdv! WD5000AAKS vinyóval szenvedek már egy hete. Belassult, elérhetetlen volt az egyik partíció, de a héten sikerült lementenem róla az adatokat, mert van, hogy épp olyanja van, hogy működik. Most töröltem a partíciókat, formáztam.
Rámásoltam egy DVD-t, ImgBurn-el próbáltam kiírni, de többször előjött olyan hibaüzi ImgBurn részéről, hogy a vinyóra várakozik (mert ugye nem tudja a buffert feltölteni). Végül is sikerült kiírni a dvd-t, de ugyebár ez nem normális.
Nincs rajta hibás szektor - ellenőriztem, de vagy vannak olyan részei amiket iszonyat lassan olvas, vagy néha gondol egyet (most már állandó jelleggel) és belassul.
Még garanciás és vissza is fogom vinni, de azzal kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, hogy mivel tesztelhetném le, ami azt fogja mondani a vinyóra, hogy ez biza rossz.
Ma este lefuttattom a WD Diag Extended tesztjét, de tartok tőle, hogy hibát az sem fog találni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Java programozás
- Építő/felújító topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest