Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CollectoR
aktív tag
Épp most halt meg zsinórba a 4. nagy vinyóm. Ez egy seagate 500gb-os, és mai nap nem ismerte már fel a bios. Talán 3 hónapja vettem. Az előző samsung 320gb-os volt, az is kb. 3 hónapig bírta. Az előtt már nem is tudom. De azokról legalább le tudtam menteni az adatot, de jelenleg totál esélytelen, mivel semmi sem látja hogy létezne. Persze marha jó dolog a garancia, de immár negyedszer kezdhetem újra összeszedni az adatok egy részét, a másik fele meg pótolhatatlan. Még az előző vinyó cseréjénél mondtam a szervizesnek, hogy adjon már valami tanácsot, hogy milyet vegyek, nehogy megint bekövetkezzen.. és íme ismét.
Közben már volt tápcsere is, mert az is meghalt, szóval nem okozhatja az a problémát.Tudtok valami működő vinyót ajánlani?
Ja még annyit ehhez, hogy a HD sentinel a RAW error diagramon állandóan többszáz millió hibát írt rá naponta. De nem jelzett semmit előre (az előző vinyóknál legalább kiírta hogy namost sürgősen tegyek valamit, mert vége a dalnak)

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Drágul a Raspberry Pi, de lesz egy új, olcsó verzió
- Linux haladóknak
- Jövedelem
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest