- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz
betyarr #66395 üzenetére
Az elmúlt években készült gépeket döntő többségében rá lehet kötni a csatornára.
A tartóssàg és a megbízhatóság mára látnoki fogalom lett, azt kell megvenni, ami szimpatikus a családnak és a legtöbb garit adjàk.
Ha elmennek 5 évet, teljesítették feladatukat.
. Sajnos ez irányba haladt a világ.
-
betyarr
veterán
lehet vennünk kellene egy elöltöltős mosógépet is,mert jelenleg van egy 14 éves felültöltős aeg,ami már nem a legjobb állapotú,bár még használható.
a lényeg az lenne,hogy a szárítógéppel össze lehessen társítani függőlegesen,mert nincs hely hogy egymás mellett legyenek.
szárítógépnek a fent is említett WTM85251BY néztem ki.mosógépnek meg tudja a fene,talán ez: [link] nem tudom mennyire lenne jó választás tartósság szempontjából és nyilván mosás szempontjából is.plusz a lényeg,hogy egymásra lehessen tenni a szárítógéppel.
adjatok tanácsokat lécci! -
Qadron
tag
válasz
Gergőke88 #66383 üzenetére
Köszönöm, de Nekem ez a típus azért nem szimpatikus, mert az alja egyáltalán nem hozzáférhető, meg nálunk egy viszonylag kis/szűk helységben lenne, ahol a szellőzés csak korlátozottan megoldott, így a kondenzáció hatékonysági osztálya is fontos, hogy minél magasabb legyen.
Érezhető a különbség egy B és egy A hatékonyságú között? Olvastam olyat, hogy valakinek úgy bepárásította a helységet, hogy azért szellőztetni kellett, hogy ne penészedjen be... nyilván nem olyan, mint ha bent teregetnék, de azért na
Jelenleg ez a két típus játszik:
- WTR87TW0BY
- WTX87KH1BYEzekről van valakinek tapasztalata?
d@minator a tied is autocleanes jól láttam? összességében meg vagy elégedve vele? Ez a gőzfunkció/felfrissítés beválik? nálunk ebből rendszeresen mosás van évszakváltásnál, ha ezt egy gyors szárítóprogrammal meg lehet oldani az nekünk hasznos tudna lenni.
-
BB9000
senior tag
válasz
betyarr #66387 üzenetére
Bosch 5 év garral van pozitív tapasztalatom. A Bosch-osok nagyon rendesek. Én a mall.hu-n vásároltam a szárítógépet. (Cseh bűntársulat :-) ) Akkor is volt 5 év gari promóció, de a mall.hu csak hónapokkal később küldte a számlát, mint a tényleges vásárlás. Akkor már nem lehetett regelni a promócióra, mert addigra lejárt, de telefonon sikerült megbeszélnem a Bosch-osokkal, hogy nekem még jár az 5 év és meg is adták. Küldték e-mailen az igazolást.
A szárítógép azóta is hibamentesen üzemel. 2023-ban jár le az 5 év ha jól emlékszem. -
Fifi
őstag
válasz
betyarr #66387 üzenetére
Nem minden termékre van kiterjesztett garancia. Eddig még nem vettem igénybe, így a működéséről nem tudok nyilatkozni, de eMag-on, Mediamarktban vásárolt termék regisztrációjával nem volt gond.
Szerk:
Meg kell nézni, mert van olyan, hogy egy terméket több promócióban is lehet regisztrálni. pl 5ébv kiterjesztett garancia és 10 év motorgarancia is lehet egyszerre! -
betyarr
veterán
én is szárítógépet szeretnék venni.úgy látom ez a bosch WTM85251BY nagyon népszerű.
van most valami akciója a bosch-nak,hogy ha regisztrálja valaki a terméket az oldalukon,akkor kap 5 évre kiterjesztett garit.
a kérdésem,hogy van valakinek tapasztalata ezzel a kiterjesztett garral?tényleg megadják?
emagon venném ezt a gépet.azokat is lehet regelni és kiterjeszteni?vagy van félnivalója az embernek,hogy szürkeimportos cuccot kap és szúrhatja ezt a gari kiterjesztést?van ezzel itt valakinek tapasztalata? -
Derron
aktív tag
Sziasztok,
Philips álló porszívókról mi az általános vélemény?
Sajnos a Dyson V10 ára túl borsos, inkább maradnánk 50-60e Ft környékén.
Olyan megoldásra lenne szükségünk ami nem csak elektromos seprű, hanem ténylegesen fel lehet vele szívni a koszt.A philips honlapjára van egy 30% kuponom, így onnan tudnék választani. De azt nem szeretném, hogy vásárlás után 2-3 év és dobhatom ki a gépet akkumlátor problémával.
Olyat szeretnék aminek vannak ledek az elején, próbáltam már ilyet és hasznosnak tartom.(Sajnos 5-6 év lett vásárolva egy Philips alsó kategóriás álló porszívó, és ott 1,5 év után kuka lett az aksi, persze Magyarországon már nem is lehetett rendelni hozzá)
-
Tiédetis
senior tag
válasz
OPiiPO #66351 üzenetére
Hát nem jöttek... Szerencsére az emberek döntő többsége nem ph fórum függő. Racionális döntéseket hoznak. Jelenleg még esélye se nincs annak, hogy a 3 éves gépemet cserélni kellene. Igaz, még 2 évig van rá gari. Szóval nyugodtan lehet fikázni, majd a felhasználók eldöntik, hogy nekik mi a jó, itt pár embert lehet oltani, de kb. ennyi
-
Z_A_P
addikt
Na, szamoltam:
A kis melysegu hutonek 57 a melysege, ebbol 8 az ajto, 49 a szerkezet. Legyen 48, az a biztos.
Ikea munkalap, mélység: 63.5 cm.
De mogotte lehet lesz egy fali panel, ami 2 cm, tehat 65.5cm jon ki faltol. (huto mogott nem lesz fali panel)
Na, akkor kb 66 vs 48, tehat 18 cm tavol lenne hatulja a faltol. De csak egyik oldalan lenne butor, a huto "zarja" a sort, that arrol siman latszodna a 18 cm, ami eleg sok szerintem. -
Z_A_P
addikt
Sziasztok,
2 ajtós hűtő. Nem beépítve lesz, csak konyhabutor mellé állítva. A konyhabutor/munkalap 60cm mély.
Már kinéztem egy kis mélységű hűtőt, 57 cm, ne lógjon ki, de rajottem, akkor nem tudom kinyitni ajtaját, hisz nekiutkozik a mellette lévő konyhabutor /munkalapnak
Akkor maradnak a mélyebb hűtők , ~6x cm, ahol az ajtó kijjebb lesz munkalapnal, és rá tud fordulni a mellette lévő munkalapra. Kijjebb log, nem szép, de ez van.
1)Jól okoskodok szerintetek?
2)Gorenje hűtőket ismeri valaki? Okes vagy kerülendő?
(csak mert rokonok körében gorenje mikro / mosógép vacak minőségű, hűtőről nincs tapasztalat) -
Qadron
tag
Sziasztok!
Szárítógép vásárlás előtt állunk, eddig annyira szűkült le, hogy Bosch.Visszaolvasva azt látom, hogy ez az öntisztító kondenzátor jó dolog is meg nem is, bizonyos modellek teljesen elzárt alsó résszel rendelkeznek és ezeket csak nagyon megbontva lehet takarítani.
Emiatt sok "kedvezőbb árfekvésű" öntisztító modell kiesett az én szememben és az alábbiak maradtak:
- WTWH762BY
- WTW876LBYEzekkel az a bajom, hogy elég magas az árfekvése (~255 rugó) és kapható az autocleanes is kb 20-ért többért és akkor már inkább azt vennénk:
- WTX87KH1BYVagy ha ez az egész autocleanes/öntisztító dolog nem ér ennyit, akkor keresnénk valamit 200 ropi alatt, azért itt is van választék:
- WTR85T00BY
- WTH85204BYEbben kérnék tanácsot tőletek, a keretbe belefér a drága is, de ha nem ér annyival többet akkor nem költök rá feleslegesen (azért gondolkodunk rajta, mert 276-ért jó vételnek tűnik, a legtöbb helyen 300 fölött kapható). Van olyan funkció a drágában ami nem csak p@r@sztvakítás? gondolok itt a programokra, zajra, szárítási hatékonyságra stb...
Előre is köszönöm.
-
P11
csendes tag
válasz
-cobra- #66367 üzenetére
Akkor neked ez csak kényelmi dolog.
Nekem pl a magas páratartalom miatt szükséges, kb 9 éve használunk szárítógépet.
Igen, összeszedi a szöszöket a ruhákról, ami jó de a tapasztalatom az, hogy a ruhák (amelyik hajlamos rá) hamarabb elhasználódik és van amelyik összemegy. -
CragON
aktív tag
Tud valaki segíteni automata kávéfőző témában?
Elvesztem a kínálatban.Leginkább cappuccino készítésére kellene, másodsorban expresso.
Könnyű tisztíthatóság, nem mérvadó az hogy leghalkabb legyen.
Keret: 130e -
válasz
-cobra- #66367 üzenetére
Ugyanez a szitu, családi ház, külön helység. Amiért nekem megérte:
1. egyszerűbb és rövidebb munkaciklus, egymás mellett van a két gép, csak átteszem a szárítógépbe a ruhát és kész, kb. 2 óra és vihetem is a ruhákat
2. bármennyire is szellőztetsz és alacsony a páratartalom, azért egy szárítási ciklusban jópár liter víz eltávozik a ruhákból, amit eddig részben a falak szívtak fel (legalábbis nálam ez volt a helyzet)
3. szöszmentesít is a szárítógép -
holee73
újonc
Sziasztok!
Kérlek segítsetek, lassan már elveszek a részletekben. Helyhiány miatt keresek rúdporszívót kb. 70-90 ezer Ft ársávban. Régi samsung vcjg15rh modelt váltana, tökre meg voltam vele elégedve csak már nem tudom hova rakni... Asztal alatt nem maradhat... Nézegettem már több készüléket - Dreame t20-V11, Viomi A9, philips, rowenta stb. - készülékeket de nem tudom melyikkel járnék a legjobban. Vegyes használat lenne parketta, rövidszőrű szőnyeg, járólap.
Köszi előre is választok! -
mamboo
tag
Hali, a Beko tűzhelyek mennyire ajánlottak?
-
törölt tag
válasz
-cobra- #66367 üzenetére
Hát a leírtak alapján ezt neked kell tudnod...
Ami Nálad előny lehet: nem kell teregetni, nem kell várni míg megszárad, frissebb, puhább a ruha és tényleg nincs szösz, ami ugye normál száradás után lesz. Szerintem ez is fontos, nem mind1 milyen levegőt lélegzel be, napsütésben lehetett látni a millió részecskét a levegőben 1 egyszerű rázást követően.
Ha van rá pénzed vegyél 1 ilyet, jól működik és 5 év gari van rá. (regisztráció után)
-
BB9000
senior tag
válasz
-cobra- #66367 üzenetére
Nekem megérte, ezért vettem. Hogy neked megéri-e azt más nem tudja helyetted eldönteni.
Azon túl, amit felsoroltál még annyi előnye is van, hogy hamarabb megszárad a ruha a gépben, mint a hagyományos szárítókötélen/ruhaszárítón.
A hátrányai között is van olyan, amit nem említettél: nálam pl. sok ruha összement benne.
-
-cobra-
aktív tag
Sziasztok!
Szárítógép vásárláson töröm a fejem, de magam sem tudom, hogy szükségünk van-e nekünk erre. Családi házban lakunk, van egy külön helyiség teregetésre, vasalásra, nem kell kerülgetni a száradó ruhákat. A páratartalom inkább alacsony, 40-50% közötti, szóval a penészedés csökkentése se szempont, mert egyáltalán nincs jelen. Amit olvastam mint előnyt, hogy összeszedi a szöszöket a ruhákról és szárítás után puhábbak is lesznek. Szerintetek megéri-e ez a plusz a 150ezres befektetést, és az üzemeltetéssel járó költségeket (+ fogyasztó a háztartásban), teendőket (rendszeres szűrő tisztítás).
-
ribarszki
őstag
-
g4b3n
tag
Sziasztok!
Legolcsóbb HEPA U17-es porszívót tudnátok ajánlani, lehetőleg vizes és porzsákos legyen.
Neten eddig nem igazán találtam ilyen gépet.Köszönöm a segítséget.
-
BB9000
senior tag
válasz
forras2 #66355 üzenetére
Élettartam garancia azt jelenti, hogy a gyártó a meghibásodott terméket, vagy annak fődarabját meghibásodás esetén azt az általa vállalt feltételek szerint kijavítja/kicseréli. A termék élettartamát is a gyártó határozza meg. (Tehát nem időtlen időkig tart.) Ez nem jelent ingyenes kijavítást, vagy cserét. Sok esetben csak az alkatrészt biztosítja a gyártó ingyen, a javítás egyéb költségeit a fogyasztónak kell kifizetnie. Az is jellemző, hogy egyéb feltételekhez is köti az élettartam garanciát, pl: regisztrációhoz, vagy rendszeres felülvizsgálathoz, stb.
Ahol ezt a kifejezést olvastad, ott az apróbetűs részben vannak a részletek, hogy ők mit is értenek ez alatt. -
BB9000
senior tag
válasz
forras2 #66353 üzenetére
Ez a keverőgép vállalható: Bomann KM6009CB, de nincs hozzá húsdaráló. Ez most 22K-tól kapható. Idén több alkalommal volt már akcióban 20K ért.
Ennél olcsóbban nemigen tudod megoldani. Lidl/Aldi időnként akciózik hasonló gépeket hasonló áron. Azokat is meg lehet venni a 3 év jótállás és a normális minőség miatt. -
forras2
őstag
Szervasztok
Konyhai robotgépet szeretnék venni... Magamnak lesz, így most a lehető legolcsóbb verzió érdekel
Cél a tészták megkeverése, dagasztása különböző péksüteményekhez, nem feltétel, de jó lenne ha lenne hozzá/rajta hús daráló is.
Mi a jó, használható gépből a legolcsóbb verzió? -
Thoty
senior tag
Ha már mosogatógép téma, mit lehet az ellen tenni, hogy a műanyag edények (poharak, tálak, stb.) ne boruljanak fel mosogatás közben? A gyerekek miatt sok műanyag edényt használunk.
Egy Whirlpool WBC 3C26 X van jelenleg, és akárhová teszem ezeket a dolgokat, párat tuti, hogy felborít és teletölt vízzel a program végére. Néhánynak már megtaláltam a helyét, ahol nem borulnak fel (rendesen beszorítva a rácsok és egymás közé) de mindig van 1-2 ami ennek ellenére szabad életre kel és önthetem ki belőle a vizet.
Sőt, volt, hogy a felső rácson egy üvegpoharat is feldöntött -
pjen
félisten
válasz
exoduss #66343 üzenetére
Saját tapasztalat
h 9év,Bosch 9év, most utoljára egy Gorenje halt meg.Hirtelen felindulásból vettünk egy BEKÓ gépet,felhasználási szempontból semmivel nem marad el a márkás társaitól. Olcsó volt 100K ban az 5 év gari is benne van.
Űtönk kb 2 éves LFG felülfagyasztós inverteres, nagyon halk. GTF 916PZPZD -
vond
MODERÁTOR
válasz
arny14 #66339 üzenetére
Én pár hónapja ugyanebben a cipőben jártam. Végül egy ilyen Gorenjét vettem 125-ért. Eddig meg vagyok vele elégedve. Picit hangos, amikor megy, de még így is sokkal halkabb, mint az átlag hűtők. A fogyasztása elég jó, szépen, egyenletesen hűt, No Frost-os, és szerintem jól is néz ki. A belső elrendezése nagyon király. Megnéztem személyesen vagy 40 hűtőt 7-8 márkából, de ilyen szempontból mindegyik rosszabb volt, mint ez.
-
arcsin
senior tag
válasz
exoduss #66343 üzenetére
Mindegyik márkának van rá jellemző extra funkciója. Nálunk szempont hogy program végén automatikusan nyíljon ki az ajtó, így kb 2-3 márkára szűkültünk
Illetve nem is mindegyik tudja mindegyik programja végén.
Vannak ilyen flix flaxos karos gépek, van am kivetíti a maradék időt a padlóra. Extra magas hőfokon tud mosogatni, fent van egy tálcában az evőeszköztartó, nem "köcsögös" stb. Ezek mentén el lehet már indulni szerintem. -
BB9000
senior tag
válasz
exoduss #66343 üzenetére
Általánosságban azt válaszd, amelyik funkcionalitásában, külsejében és árában neked és a családtagoknak megfelel. A hosszú garanciaidő és a jó szervizháttér is szempont szokott lenni.
Mosogatógépek közt a Miele azért megfontolandó, mert ugyan 2-3 szoros az ára a többihez képest, de a tartóssága és a jó javíthatósága miatt az éves fajlagos költsége hosszabb távon csak kicsit magasabb, mint ha más gyártó termékeit vennéd. -
exoduss
tag
Sziasztok!
A konyhánk összeállításán dolgozunk és szeretnék tanácsot kérni tőletek.
A gépekkel kapcsolatban nagy a homály. Hatalmas a választék.
Szeretnénk vásárolni beépíthető elektromos főzőlapot+sütőt, beépíthető mosogatógépet, beépíthető mikrót és szabadon álló hűtőt.
A főzőlapot, sütőt és a mikrót már kiválasztottuk, azonban a mosogatógépet és hűtőt nem tudjuk eldönteni, hogy melyik legyen. Esetleg valaki tudna adni támpontot, hogy melyik márkákat érdemes egyáltalán választani? -
Thoty
senior tag
válasz
raven12 #66341 üzenetére
Nekünk most beépíthető van, de még nincs beépítve, a konyha még folyamatban, ezért standalone-ként van használva.
A tapasztalatok:
- borulékony, ezért le kellett súlyozni (tetejére mikró + mosogatótabletták). Eleve a munkapult aljához kellene majd csavarozni, hogy ne akarjon előrebukni, amikor kinyitom az ajtót
- a teteje nyitott, ezért apró dolgok bele tudnak esni az oldalán lévő résekbe, ráadásul az ajtónyitó mechanika-elektronika szabadon van
- rendesen fel tud melegedni a burkolata, mert nincs szigetelveÉn nem ajánlanám hosszú távon így használni.
-
raven12
senior tag
Sziasztok!
Standalone mosogatógép helyére beépíthetőt venni van értelme? Sokkal nagyobb a választék, de nem tudom, milyen hátránnyal járnak azon kívül, hogy nem lenne esztétikus, mert nem tudom beépíteni. Szigetelése rosszabb (vibráció, zaj), mint a nem beépíthetőeknek?
Köszi!
-
arny14
tag
Sziasztok!
Van most valami ár-érték arány bajnok hűtő a piacon? 120-40k körül , és két embernek.
2-3 részes fagyasztó feltétel.
Válaszotokat előre is köszönöm! -
-
Sziasztok!
Mosogatógép vásárlását tervezzük, beépíthetőn jár a gondolatunk.Van-e valami javasolt márka, típus esetleg?
12 terítékest néznénk.
-
Vasy09
őstag
Úgy néz ki, hogy én is elcsábultam, és berendeltem a Dyson V15-öt!
Remélem tényleg kiváltja a madzagos porszívót, mert már tele a búrám, hogy le kell mindig cipelnem az emeletről, ha a szőnyeget is ki akarom rendesen porszívozni!
Erről jut eszembe, melyik fej a legjobb a szőnyeghez? Gondolom nem a lézeres, hanem a másik nagy (nem jut esezmbe a neve)!? -
z123456z
őstag
Én ezt a plusz szűrős dolgot nem értem. Nem létezik, hogy nem rontja a hatásfokot, mint egy dugulás. Nem?
-
törölt tag
válasz
CragON #66322 üzenetére
Na jó, akkor nem világos, pontosan mire gondolsz.
Ami képet linkeltél, az a felső szűrő, és a jobb oldali rajzon látszik, hogy kettényitható, így tehát dupla.
Ezen felül van egy alsó szűrő (front filter)is, ami nincs a fenti képen, az is szétnyitható, így az is dupla. (sajna a fénykép erről a linkről is hiányzik)
Ezzel egyszersmint az alkatrészellátást is megválaszoltam. (Ha mondjuk elszakad a szűrő)
Ezeken felül más szűrőbetét nem kell bele.Fleto93
Megnéztem, lehet csatlakoztatni. -
Fifi
őstag
válasz
CragON #66312 üzenetére
Nekünk Bosch WTR85V00BY van, igaz ez is csak 7kg-os, de a pihefogó az dupla:
-
törölt tag
válasz
CragON #66318 üzenetére
Igen, illetve mindkét szűrője kihajthatós. Ezek így együtt elég hatékonyak.
Én a radiátor elemet is mindig kiporszívózom, noha voltaképp szinte szükségtelen, mivel az egész elem jobb alsó sarkában szokott egy ujbeggyel kicsippenthető pici szöszdarab felgyülemleni. (Ott illeszkedik a légcsatorna az alsó szűrőbetéthez)Ha ez mellett a gép mellett döntesz, akkor biztosan nem lesz gondod a hőcserélőre. Mármint az esemény utáni tisztítást kivéve. Ez mindennel együtt úgy 5 percet vesz igénybe.
Az igazsághoz azonban az is hozzátartozik, hogy közvetlenül a szárítás után, a hőcserélő eleme kissé nedves, így ezzel szoktam várni pár napot.Fleto93
Na ennek utána nézek. Emlékezetem szerint igen, de én is tartályból ürítem, a tisztítási ceremónia alkalmával.
Még ma kiballagok, megnézem, és pontosítok. -
CragON
aktív tag
válasz
#48613632 #66315 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Az Indesit-nek a dobban lévő szűrője "dupla szűrős"? Értem ez alatt, hogy nem egy, hanem két részből áll a kihajtható szűrő.
#66313 pjen
Amit írtál típust, úgy látom, hogy lent a radiátor elemnél nincs is szűrő.A válaszaitok és a keresgélésem alapján ezek vannak versenyben, nem tudom melyik lenne a legjobb választás.
Indesit YT M11 83K RX
Electrolux EW8H357S
Samsung DV70TA000AE/LE -
salapp
addikt
Van egy Candy Grand Evo 8 kg kondenzációs szárítógépünk. Közel tíz éve 0% THM-ben volt egy Samsung mosógép és megláttuk ezt, szintén 0% THM-ben, ráadásul mindkettőre 5 év kiterjesztett gari volt. Hát megvettük. Idén egyre nehezebben indult el a szárítógép dobja, minden villogós hiba jött néha. Emlékeztem, hogy futólag megismertem egy szimpi szerelőt és elmentettem a számát. Ő telefonban azt mondta, hogy Candy-t alapvetően nem szerel, mert azt szereljék, akik megtervezték, de az elmondásom alapján ő is kondi cserére tippelt. Eljött, kicserélte a kondit, megy a gép mint az első napon. Mondta, szerelhetőségben a Candy borzasztó, mert a tetejét és az elejét is le kell szedni, hogy hozzáférjen a kondihoz. Más nyűgjéhez meg inkább hozzá se akar nyúlni, ha van.
Kérdeztem, ha vennénk új gépet, milyet javasol. Erre nagyon határozottan azt mondta, hogy ha nem akarunk szívni vele, akkor hőszivattyúsat inkább ne, a tisztíthatósága miatt.
Lenti szomszédainknak talán Gorenje hőszivattyús szárítójuk van, és emlékszem, hogy mutatta, elég gyakran ki kell vonszolnia az udvarra és kislagolni belőle a szöszöket.
De jó, hogy nem kell egyelőre új gépet néznem, az árak az egekben, a minőség a béka segge alatt, úgy általánosságban a konzumer gépeknél. -
törölt tag
válasz
CragON #66312 üzenetére
Az Indesit inverteres szárítói ilyenek. Nekünk ez a modell van, ami Magyaroroszágon is kapható, kissé eltérő tipusazonosítóval.
Itt írtam a szűrő tisztításáról még a nyáron, de ha most lőnék egy fotót, az pont ugyanígy nézne ki.
2db kivehető és ez által könnyen tisztítható szűrőbetétről van szó. A radiátor elemhez is könnyű hozzáférni.
Ha szeretnéd, írhatok róla bővebben is. -
CragON
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki olyan hőszivattyús szárítógépet ajánlani aminek könnyű takarítani a kondenzátorát és a szűrőjét?
A jelenlegi szivacsos megoldás nagyon rossz, ilyet nem akarok többet, ráadásul a kondenz egység is nehezen hozzáférhető porszívózáshoz.
8kg kapacitású kellene 150e Ft körül. -
válasz
BrandonXXV #66286 üzenetére
Én nagyon elégedett vagyok a V10 alsó fokozatával is. Motoros fejjel szőnyeget is remekül viszi. Inkább üvegszilánk+kárpit, ami nagyobb izmot igényel (nekem).
-
pjen
félisten
válasz
balazs1956 #66303 üzenetére
Lengéscsillapító, szerintem. Nem vagyok szerelő, csak tipp.
-
balazs1956
senior tag
Sziasztok!
Tanács, segítség kéne.
Négy éves elöltöltős LG mosógépem két napja elindult a fürdőszobában.Kevés ruha, vagy sok ruha, mindegy, kószál..
A négy év alatt hibátlanul tette a dolgát, kb két naponta ment.
Kérdésem az lenne, hogy ez milyen hibára utalhat, illetve javíthatóak-e ezek gazdaságosan?Segítségeteket, tapasztalatotokat előre is köszönöm szépen!
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
#48613632 #66268 üzenetére
Bocs, de nem követelőztem, csak megjegyeztem. Ott aztán fényezhetnétek egymásnak nyugodtan.
Ribarszki 66269: Attól, hogy offban van, még beleolvasok, mert akkor nem tudom, hogy mi került offba. Csak már tényleg annyira unalmas, hogy ugyanazt írjátok le századszorra is.
pjen 66271: Ez nem legnépszerűbb dolog, csak pár ember becsípődése. Gondolom a Sencorból azért többen vettek.
Koxx ?: Na hányan jöttök még 10 dekára?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik