- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Háztartási gépek
Ebben a topikban a háztartási kis- és nagygépek vásárláshoz, karbantartásához, kezeléséhez szükséges információkat, hozzászólásokat, hivatkozásokat találsz. Amennyiben kérdésedre nem találtál választ az összefoglalóban, esetleg a témához kapcsolódó anyagok között, természetesen (ha tudunk) szívesen válaszolunk.
>> A készülék tapasztalatokat erre találod <<
Új hozzászólás Aktív témák
-
F_Zolee
nagyúr
Jó lehet ha bevált típus. Olvastam régebben utána, hogy melyik mivel jár csak nem vagyok teljesen képben mégse.
Hőszivattyús gépekhez kell valami extra a használatnál? Csak konnektorba bedugja az ember a gépet aztán kész? Nem kell semmi extra kivezetés valaminek?
Ránéztem a gyártó honlapján és azt írja: Hőszívattyús kondenzációs szárítógép. Most akkor mi van?Kettő az egyben? Milyen a fogyasztása ennek? Csak az éves fogyasztást látni.
W-ban?
-
snipy
tag
válasz
F_Zolee #64797 üzenetére
Esetleg még Bosch WTH85202BY
Regisztráció után 5 év garancia.
Az Electrolux és Bosch esetében az ajtó szöszgyüjtőnél van gumitömítés. A Bekonál nincs. -
d@minator
addikt
"sokat" lehet spórolni a villanyrezsin? - Sajnos éppen ellenkezőleg, mivel a töltés veszteséges és akku is pénzbe kerül.
Ha vezetékes porszívót használsz 8x fél órát egy hónapban az is csak 100Ft.
6500Ft a számlám, nappal is világítok több égővel, 2 mosás és szárítás / nap, klíma, TV, hűtő számítógép folyamatosan bekapcsolva.
Akikkel beszéltem és tizen-huszon a számlájuk azok főznek, sütnek és/vagy villanybojlerjük van. Úgy tűnik ezek viszik a pénzt. -
F_Zolee
nagyúr
Hello.
Hőszivattyús szárítógép téma. Lenne két jelölt.
Electrolux Ew8h357s
Beko Ds 8439tx
160ks kategóriában van jobb ezektől? -
pjen
félisten
válasz
Gravity1234 #64794 üzenetére
A Philipsemnek nincs is fali tartója.
-
Astery
senior tag
válasz
Gravity1234 #64794 üzenetére
Falra szerelni ... az csak lehetőség. Bárhol töltheted akár a földön elfektetve is.
-
Astery
senior tag
válasz
Gravity1234 #64791 üzenetére
Nyilván egy normális eldobható porzsákos porszívónak is megvan az előnye ... nagyobb szívó erő, nem kell a tartályt tisztítani így nincs esetleg kikerülő por. Mint említettem nekem is van zsákos porszívóm ezt a vezeték nélkülit kiegészítőnek vettem de lassan már csak ezt használom mert nekem sokkal kényelmesebb és megfelelően takarít. Heti 2-3 alkalommal használom, havonta 1x mosom ki a tartályt és a szűrőt. Ebben a tekintetben szerintem mindegyik vezeték nélküli egyforma akár olcsóbbat akár drágábbat választasz.
-
ggeleven
őstag
válasz
Gravity1234 #64791 üzenetére
Van vezetékesem is, ami Rowenta RO6887EA X-Trem Power típusú és teljesen meg vagyok vele elégedve (emagon korábban volt 24 is, én 27ért vettem). Korábban írtam itt róla, keress rá. De Elux géppel is elégedettek itt többen is.
-
herdsman12
őstag
Miért ez a para a hálózat terhelés miatt?
Volt felénk is olyan, hogy a 16A-os biztosítékot kinyomta az 1500W-os porszívó, de az elfáradt biztosíték volt a bűnös.
Vagyunk itt páran Xiaomi Dreame XR-el.
Három hónap, napi használattal eddig frankó, különösen a flexi cső hasznos. -
ggeleven
őstag
válasz
Gravity1234 #64787 üzenetére
Baaaah! Rosszra válaszoltam.
De4d-nek akartam írni. -
Astery
senior tag
válasz
Gravity1234 #64785 üzenetére
Egy ilyet használok lassan fél éve. A termék regisztrálásakor 60 hónap garanciát kaptam rá.
-
ggeleven
őstag
válasz
Gravity1234 #64785 üzenetére
Én 100 nm-en (3-4 nm szőnyeg) simán elvagyok egy Xiaomi Handheld Vacuum Cleaner-rel (euronicsban vettem 44ért, most 47). Plüss fej, kárpitfej, 2 fokozat (gyakorlatban egyet használok), mosható a tartályban minden és jó az üzemideje. Gyorsan végigszaladni összeszedni a behozott kinti port, a konyhában a morzsákat, stb nem is kell nekem ennél több.
-
Astery
senior tag
válasz
Gravity1234 #64780 üzenetére
Én akciósan (20 %) vásárolt Philips vezeték nélküli porszívót vettem második porszívónak a vezetékes mellé, hogy hétköznap végig szaladjak vele a lakáson. Egy darabig így is volt aztán egyre ritkábban vettem elő a vezetékeset. A hétvégi takarítást is gyakran a vezeték nélkülivel csinálom mivel nem veszem észre, hogy kevésbé hatékony lenne ellenben jóval kényelmesebb.
-
-
De4d
őstag
Van olyan aki használ álló akkus porzsívókat ? (vezeték nélküli)
Az új lakásba venék egy új porszívót is, azt tervezném hogy annyira ne terheljem a villamoshálózatot, és mondjuk napközben ha megy a hűtő és betennék egy mosást közbe lenne idő porszívózni akkor azt már ne a hálózatról hanem egy akkus porszívóval tenném meg.
Erre van valakinek valami ajánlása, használ valaki ilyet már rég, eddig csak a kábeles klasszikusat haszáltam eddig a "régi" lakásban.
Valami olcsóbb kategóriás kellene.
Valamint egy keresztkérdés, ezeknek így akkor nincs fogyasztásuk, viszont a töltés ugye a villamoshálózatról menne, és ahogy olvastam elég lassan töltenek, ezeknek a töltése mennyire terheli meg a hálózatot illetve "sokat" lehet spórolni a villanyrezsin egy ilyennel? -
Gravity1234
tag
Sziasztok!
Porszivo vasarlashoz kernek infot.
A lakas fele parketta amit seprunk + felmosunk a masik fele jarolap amit ugyancsak seprunk + felmosunk viszont ma vettunk a gyerekszobaba egy 180x200-as egyenes szovesu (nem bolyhos) szonyeget. Nem egy kulteri durva anyag, de nem is egy pihe puha bolyhos.
Mi lenne ajanlott ebben az esetben? (nyilvan ha mar porszivo kell a szonyeg miatt akkor valoszinu azt hasznalnank soprogetes helyett is a parkettan jarolapon, hmm de nem biztos)
Koszonom
G. -
válasz
Donki Hóte #64775 üzenetére
Na, pont ilyen ügybe keveredtem bele. Öröm volt nézni, hogy a GVH-sok mennyire élvezték.
MaCS
-
pjen
félisten
válasz
Persze ez a lista.Ha bemész és azt mondod kérek 20 darabot, lehet kapsz 30 % engedményt.A szerelőknek amúgy is egyedi kedvezményük van, vásárolt darabszámtól függően.
-
herdsman12
őstag
válasz
HCE partner számla:
[kép] -
-
törölt tag
válasz
daver88 #64768 üzenetére
Azt gondolom bármilyen ésszerű és nem ésszerű gondolkodás ellenére bármi szól (pro és kontra)mellette és ellene a véleményem az: hiába a prémium besorolása a terméknek, ha a magas eladási ár miatt nagyon kevés fogy belőle.
Mert a mezei fogyasztót (ide tartozom én is) nagyon nagyon befolyásolja a pénztárca és inkább vesz olcsóbb készüléket (amit 3-5 év után tuti cserélni kell) mint 1 drágább, jobb képességűt....
-
BBéci
legenda
válasz
daver88 #64768 üzenetére
Az importőr meghatározhatja az árakat, ha nem fogadod el, többet nem fogsz kapni belőle.
Ahogy ezt te is leírtad. Képzeld magadat a többi viszonteladó helyébe! Aki csökkenti az ajánlott árat, az a többiekkel is kib@szik.
Voltam tanúja disztribútor és viszonteladó közötti beszélgetésnek, aminek pont ez volt a témája. -
BB9000
senior tag
válasz
apholyon #64770 üzenetére
Ma már sajnos nem az örökkévalóságnak gyártják a háztartási eszközöket. A pürésítésre inkább botmixert használnék, mivel egy turmixgépben sok benne marad az ételből. A botmixert meg abba az edénybe is bele tudod meríteni, amiből utána kikanalazod az ételt a babának, így minimális a veszteség. Nekem ez vált be: Tefal HB659838
Van nekem is Russel Hoobs smoothie készítőm. 5-6 éves biztos van már, és hibátlan, pedig jeget is darálok vele mostanában. A fiam jégkását szeret inni. Csinálok neki, ha épp van rá érkezésem. -
apholyon
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani valami használható turmixgépet? Főként babának kellene gyümölcsöt, zöldséget pépesíteni vele.
Vettem anno 2 Sencor smootie készítőt (nem szeretem a márkát, de jókat írtak róla és fél áron volt az egyébként sem drága termék), tesómék használják 2 éve hiba nélkül, a miénk viszont keményen elkezdett szivárogni (megnéztem, több helyen elrepedt a műanyag, alkatrész nincs, ügyfélszolgálat nem válaszol semmire, vicc). Van ezen kívül egy Russel Hobbs mindenes gép, annak a turmix része eddig jó volt, ám 2 napja valahogy kilazult a tengely, amin a penge van és így nem használjuk (mivel visszafolyik a pengéhez a trutyi). Sajnos szegecselt, így normálisan nem tudom javítani. Ez utóbbi RH még nagyobb csalódás, azt hittem ez azért nem rossz márka.
-
daver88
aktív tag
Ez azért nem igaz, mivel szabad piac van, annyiért árulod, amennyiért akarod...DE! Árrést termelni kell, ezért veszteségesen nem fogja árulni senki. (van kivétel, ne menjünk most bele).
Nyilván van egy ajánlott fogyasztói ár az importőr részéről, amitől ha eltérsz nagy mértékben, akkor nem szólhat rád, hogy korrigáld az árat, mivel az törvényellenes. Azt viszont mondhatja, hogy köszönjük az együttműködést, egyelőre több rendelést nem fogadnak tőled, nem leszel kiszolgálva....kovacsen222: jogos lenne a felvetés, hogy olcsóbban többet tud eladni, azonban ez nem ilyen egyszerű. Főleg, ha házhozszállítás is bejátszik...Sokkal nagyobb költséget generál az, hogy több szállítási költséget kell fizetni a fuvarozó részére a több megrendelés esetén (mert nyilván nem 4000 Ft egy házhozszállítási ára a kereskedő és a fuvarozó között, hanem jóval több), mintha magasabb árréssel, valamivel kevesebb logisztikai költség keletkezik.
-
törölt tag
Elöltöltős, minőségibb mosógépeket nézegetek. Nem titok a márka, de nem is számít sehová, hogy leírjam.
Meg tudja azt mondani valaki, hogy egyazon márka nagy tipus-választékában szinte nem is lehet találni szinte semmilyen akciót ? Mitől van, hogy az eladó akkor sem viszi lentebb az árat, ha egy héten nem ad el csak max pár darabot ? Ha adnának kedvezményt minden bizonnyal többen (jóval) vásárolnának nem ? Nem lenne rajta elég haszon ha 6 helyett 20-at adna el ?
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte #64758 üzenetére
nem a mosdó lefolyója fixre kötve, hanem mosdóba...(nem oldható meg fixre)
amikor kell, akkor minden mosás előtt hosszabbító cső bele a mosdóba, utána meg takarítás
-
válasz
#73959936 #64755 üzenetére
Van-e olyan összekötő elem, amivel nem kell, hogy a vízelvezetés 90 fokkal törjön ?
Hová akarod elvezetni a kijövő vizet? Ha mosdó lefolyójába, akkor van olyan idom, amivel egyenesen, 90 fokos törés nélkül tudod bekötni a vizet a lefolyócsőbe.
Ha viszont a falban vezetett lefolyócsőbe akarod bekötni, ott a 90 fokos töréssel kialakított bekötés terjedt el.
Az indok nagyon egyszerű, a lefolyó bekötése valahol közvetlenül a gép mellett, vagy mögött van, ha egyenes bekötést használnának, akkor ennek sokkal nagyobb lenne a helyigénye, a cső vagy 30 cm-re elállna a faltól, aztán kezdene lefelé konyulni
-
törölt tag
sziasztok
kérdésem lenne: automata mosógép kifolyó csövét meg kellett hosszabbítani akármilyen csővel/toldóval. A kifolyócső és a hosszabbító cső eltérő méretű, utóbbi a vastagabb. A jelenlegi megoldás szerint egy 90 fokos toldóval van megoldva. Van-e olyan összekötő elem, amivel nem kell, hogy a vízelvezetés 90 fokkal törjön ?
valami ilyesmivel van toldva:
választ
-
-
törölt tag
válasz
MaCS_70 #64748 üzenetére
Korábban 55cm-es gáztűzhelyünk volt, amit azóta lecseréltünk. Amikor kerestük az igazit, már 60-ast kerestünk, de komoly dilemmát okozott, hogy kereken 60cm volt a rés, ahová be kellett volna helyezni. Fogtam is a fejem, mert a gyártók mindenhol 60cm-t írtak a szélességhez.
Fogtam hát a mérőszalagot, és elmentem egy szaküzletbe, ahol azt tapasztaltam, hogy kivétel nélkül, az összes 60-as tűzhely, kisebb volt, mint 60cm. Néha csak 5mm-rel, néha kicsit többel, de kevesebb volt.
Ezután bátran rendeltem a kiválasztottat, és be is fért. -
d@minator
addikt
válasz
MaCS_70 #64732 üzenetére
55 literes normál méretű mosódobbal kell számolni ami beférhet. Ekkora régen a 7kg-os gépekben volt manapság már 8 kilót írnak ezekre a gépekre.
Pl. Bosch egyes 4 szériás gépe 55 cm ajtó nélkül. Pl. [link] A műszaki rajz a képek között.Nagyobb dob 63 liter lenne, még nagyobb 69. Ezekbe extra nagy egy darabos dolgok is beleférnek
-
z123456z
őstag
válasz
MaCS_70 #64742 üzenetére
Lejjebb kell adni az igényekből, ilyen egyszerű. Mert így elég nehéz dió, hogy van egy helyzet, amin nem tudsz változtatni, de nem igazán hajlasz engedményekre. Én most megmértem a mi gépünket, ajtó nélkül 55-56 cm, és nem érzem úgy, hogy nagy kompromisszumot kötöttünk volna, bár nekünk 60cm volt a limit, az igaz. A tetején meg ott a szárítógép.
Te is meg fogod találni az igazit, ne aggódj.
Egyébként pedig vigyél magaddal mérőszalagot, mert nem minden esetben igazak a megadott adatok. -
válasz
ReFleXx #64741 üzenetére
Igen, a régi éppen a bennszülöttek életét éli, de sajnos közeleg a nap, amikor szabadulna. Persze ha ő elromlik, már nem lesz érdemes javítani (eleve csak akkor akarjuk kivinni, ha már végleg távozna ebből a világból), és akkor a flexelés sem jelent nagy áldozatot, de kisbabával a fedélzeten nem szeretnénk kompromisszumot kötni az új beszerzésénél, és 8 kg-os töltősúllyal számolunk. Abból pedig a jelenleg fellelhető kívánatos darabok minden irányban terjedelmesebbek, mint ez a rohadt ajtó.
Ezért lenne jó tisztában lenni a lehetőségekkel.
MaCS
-
válasz
ReFleXx #64738 üzenetére
Köszönöm mindenkinek!
A régi mosógép kivitelére valóban megfelelő megoldás a flex, de az összes, számunkra megfelelő gép mélysége is legalább 57 cm. Amikor felvetettük a problémát, az első reakció az volt, hogy le kell "kapni" a mosógép palástját és a súlyokat, és bőven átfér.
Na, nekem ezzel kapcsolatban vannak aggályaim...
MaCS
-
Eagl3
veterán
válasz
MaCS_70 #64734 üzenetére
Szerintem két megoldás lehet erre.
1. Felültöltős mosógépet veszel (szerintem azok beférnek)
2. Ha cserés lesz a mosógép, ki kell bontani az ajtótokot, ami biztosan nem egyszerű feladat úgy, hogy utána vissza is tudd rakni.Én nem gondolnám, hogy a mosógépet meg tudod annyira bontani, hogy ennyit nyerj vele, persze nem kizárt...
-
BB9000
senior tag
válasz
MaCS_70 #64734 üzenetére
Mégiscsak a beépítő cég baltázta el azt az ajtót! Találjanak megoldást neked. Pl. olyan megoldás is szóba jöhet, ami nem milliós tétel, hogy a keret egy részét megcsinálják kiszerelhetőre. Amikor mosógép vagy bármi ki-be szállítására van szükség, akkor a kiszerelhető részt kiveszed, utána meg visszateszed.
Van még az a lehetőség, hogy a "keskeny elöltöltős" gépek nagy része elfordítva 56 centinél keskenyebb, tehát úgy betolható az ajtón. A régi mosógépet meg ha elromlik szét kell szerelni a kiszállításához. -
mzso
veterán
Helló!
Lehet hülye kérdés, de egy Electrolux EPF62IS porszívóhoz honnan, milyen porzsákot kéne/érdemes venni?
-
válasz
BB9000 #64733 üzenetére
Hát ez az én bajom is... A meglevő gép lassan 30 éves, neki már minden nap ajándék, még ha eddig hibátlanul is szolgál.
Az ajtó kiszélesítése viszont nagyon nagy gáz. Eleve nem szívesen dobja ki az ember a frissen beépített ajtót, bont utána falat, ami után gyakorlatilag újra kell csempézni a fürdőszobát -- ami így már milliós tétel. Csak maga az ajtó cserélve (kőművesmunka nélkül) közel 200e Ft, amit mellesleg készre javítva már csak jövő tavaszra ígérnek.
Az ajtó egyedi méret, hiszen a meglevő nyílásba kellett beépíteni...
MaCS
-
BB9000
senior tag
válasz
MaCS_70 #64732 üzenetére
Szerintem rossz irányba indultál. Egy ajtót kiszélesíteni könnyebb, mint mosógépet "karcsúsítani". Milyen ajtót rakattál be és kikkel? Ott kellene rákérdezni, hogy tudnak-e valami megoldást a szélesítésre.
Ha ez zsákutca, és marad az ajtó 56 centis, akkor nem csak a mosógép nem fér ki rajta. Más cuccokkal is lehet baj. Pl. a következő mosógép se fog beférni. Most konkrétan melyik mosógép (gyártó-típus) karcsúsításáról lenne szó? -
Qrva nagy szívás van nálunk. Nyílászárócsere után keskenyebb lett az ajtó, mint a mosógép szélessége.
A kérdés az, hogy némi szereléssel karcsúsíthatóak-e a mai elöltöltős mosógépek. 56 centis az ajtónyílás...
Köszönettel: MaCS
-
Sziasztok! Morzsa porszívóra lenne szükségem. Tudnátok ajánlani valami jó ár érték arányú példányt
Nappali kanapén evés utáni kicsi morzsák miatt lenne rá szükség. Rendes porszívó nem játszik sajnos.
-
otto14
őstag
Sziasztok! Nemrég vásároltunk egy Electrolux ESP754IW -t Piftuka ajánlására.
Nagyon csendes, jó szívóerejű, a szőröket is jól összehúzza a szőnyegről és könnyen is gurul. Nagyon elégedett vagyok vele, abszolút megvan a minőség érzet. Köszönöm mégegyszer az ajánlást. -
törölt tag
Nem tudom jó helyre írok-e vagy sem.
AEG mosó és/vagy szárítógépekre +3 év kiterjesztett garancia van mától, ami regisztrációhoz kötött.
-
BBéci
legenda
válasz
z123456z #64722 üzenetére
Egy szimpla, mezei fórumozó vagyok, nem szótárba írtam, hanem hozzászólásba. Később rájöttem a tévedésemre, de már nem volt lehetőségem javítani.
Igen, köznévvé vált, de attól még utálhatom és küzdhetek ellene, próbálom tűzzel-vassal irtani az ilyeneket. Feleségemre is mindig rászólok, amikor (sajnos) mirelitet mond gyorsfagyasztott helyett.
Tudom, hogy szélmalomharc és sok lúd disznót győz. -
Taci
addikt
válasz
Teaway #64720 üzenetére
Igazad van (bár ezeket én is láttam, elírásnak gondoltam - plusz az ügyfélszolgálatos sem tudta, miről van szó...).
Mi az a plusz felső fűtőszál? Mondanám, hogy a sütő tetején akkor van egy plusz fűtőszál, de a két termék termékoldalán mindkettőnél ugyanazt a képet használták, ahol látszik, hogy van a tetején. Most vagy lustaság, vagy az amúgy is ott van, és mást jelent a felső fűtőszál.
-
z123456z
őstag
"Már ott megbukik, hogy lehagyta a végéről az e betűt: MIRELITE."
Korábban te magad is így írtad #64701:
"A Mirelit cég már sok éve megszűnt..."
Szörszálhasogatás! Akárhogy próbálod alátámasztani a téves elméletedet, a Mirelite fonetikus alakja terméknévből köznévvé vált.
Ennyi. -
BBéci
legenda
válasz
z123456z #64712 üzenetére
Bocs, de a wikiszótár nem hiteles, akár én is írhatok oda bármi csacskaságot.
Már ott megbukik, hogy lehagyta a végéről az e betűt: MIRELITE.
Amikor azt írtam, hogy a MIRELITE csődbe ment, akkor nem tévedtem. A MIRSA a nevet vette meg, teljesen más cégről van szó.
Tovább bonyolítja a helyzetet, hogy az eredeti hűtőipari gyár Diószegen, Szlovákiában volt. -
ggeleven
őstag
válasz
farkas-j #64717 üzenetére
Pont a Te jó tapasztalatod miatt rendeltem én is ilyen Royalty Line cuccokat (24+28 cmes serpenyő fedővel és 24 cmes palacsintasütő). Ár/értékben tök jó cuccok. Viszont nekem a képpel ellentétben piros serpenyők jöttek. Nincs velük baj, jól néz ki, de kicsomagoláskor meglepődtem. Korábbi IKEAs serpenyőn 2 éven belül megkopott a sütőfelület, szóval ment is a kukába...
-
farkas-j
őstag
válasz
Aaron14 #64710 üzenetére
Én a Royality Line márkából vettem 2db 26cm-es palacsintasütőt, 2 fazekat és 2 lábast. Szerintem és a párom szerint is eszméletlen jó edények! A palacsintasütésnél pl. nem használok zsiradékot, mégis feldobással meg lehet fordítani a palacsintát, mert nem tapad hozzá a sütőhöz. Csak ajánlani tudom és nem is horror áru!
Ja, és indukciós tűzhelyhez használjuk őket. -
freemail.hu
csendes tag
Üdv Mindenkinek !
WAU28S60BY mosógép
WTR85V00BY szárítógépAdott a fenn említett eszközök , összeépítő konzol/keretet vásárolnék !
Bosch honlapján ezt a két keretet ajánlotta fel !
WTZ27410
WTZ27400
A kettő között különbség a kihúzható polc , ha jól értelmezem !
Az olcsóbb keretnél viszont olvastam olyat véleményeknél két ember is írta, hogy ki kell fúrni a mosógép tetejét[link]
Kérdezem én nincs , hogy másiknál is ki kell fúrni ? Nincs valami barátságosabb, esetleg más márkájú konzol?
Köszönöm a segítséget! -
gergobox
tag
Milyen No frost alulfagyasztós hűtőt érdemes venni ~160ezerig? Két szempont van, szürke legyen és minél halkabb. Ezt néztem.
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Gránit serpenyőt szeretnék vásárolni. Hol és milyet érdemes manapság vásárolni? Van ajánlott márka?
-
Taci
addikt
Ezt néztem ki:
GORENJE EC 6352 WPA elektromos tűzhely kerámia lappalEbből van WPA és XPA változat is. Előbbiben a W a fehérre utal (white), utóbbiban az X az Inox "színre", ha jól sejtem.
Van más különbség még vajon a kettő között?
Mert árban majd' 30e Ft a különbség. (És súlyban is van 2kg többet az Inoxban.)Ajánlott típus egyébként? Vagy nézzek más irányba is?
Köszi.
-
d@minator
addikt
válasz
swoody #64704 üzenetére
Nem lesz gond az ÁSZF 37.9 pontjában le van írva [link] .
Tavaly két hibás mosógép mosógép ment vissza elállással a MM-ba. Három napon napon túl volt de két héten belül. Ők hozták vitték mire a harmadik jó lett. A szállítási költségeket is állták azaz csak az első szállításért fizettem.
Ja és úgy tudom ezek csak természetes személyekre vonatkoznak ha vállalkozásra vetted úgy nem élnek. -
-
salapp
addikt
válasz
z123456z #64702 üzenetére
Pölö: van egy adag s. krumplid és egy-két rántott hús (Aldi-Lidl fagyasztósok a jók közül, vagy Nádudvari mondjuk). A nagy sütőt több energiával, tovább tart előmelegíteni, mint ezeket a kis csipszarokat. Hamar készen van, könnyű takarítani. De egy adag lasagne is mehet bele, vagy két napos kakaós csiga, ilyesmi. Teljesen más, sokkal jobb lesz, mint mikrózva.
-
z123456z
őstag
A Mirelite Albertirsán él tovább ( nem magamtól vagyok ám ilyen okos, söt, különösebben nem is érdekel, csak az imént utánanéztem...).
Nem tudom elképzelni ezt a forró levegős sütést. Gyakorlatilag miben különbözik attól, hogy a főtt krumplit betolom a sütőbe, és megpirítom? Innentől kezdve pedig mi értelme van egy ilyen készülékért pénzt adni, ha a sütő légkeveréses, vagy légbefúvás funkciója ugyan azt megcsinálja?
-
BBéci
legenda
válasz
z123456z #64676 üzenetére
A Mirelit cég már sok éve megszűnt, a Haller utcai mintaboltjuk is, mert lebontották a házat.
Tudom, hogy rengetegen a gyorsfagyasztott szinonimájaként használják a mirelit szót, de én képtelen vagyok elfogadni, ezért bocs!
A gyorsfagyasztás előtt a hasábburgonyát elősütik, feltehetően valamilyen olajban. Ha azt fogyasztás előtt ismét olajfürdőben sütöm, számomra elfogadhatatlan.
Az igazán jó sültkrumplihoz az alapanyagot előbb meg kell főzni, akkor kevesebb zsiradékot vesz fel, utána mehet az olajba, de annak sem vagyok a híve.
Ez is ízlés dolga, semmi kifogásom az ellen, ha mások kilószámra tömik magukba az olajjal/zsírral átitatott elemózsiát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Háztartási kis- és nagygépek topikja!
● hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topikban nem!
● a javításra és jótállásra vonatkozó új szabályozást az összefoglalóban találod!
-----------------------------------------
> KÉSZÜLÉK TAPASZTALATOK <
> ALKATRÉSZ BOLTOK <
Kapcsolódó PH! fórum témák
● asztalos topik
● elektromos kéziszerszámok topik
● klíma topik
● kávé topik
● automata kávégépek
● lakásfelújító, szerelő topik
● led világítás a lakásban topik
● légtisztító topik
● mosógép topik
● okos otthon / smart home topik
● robotporszívók topik
Kapcsolódó blogbejegyzések
- Tudástár Vezeték nélküli porszívók - alapok
- Tudástár Amit a robotporszívókról tudni érdemes
- Tudástár Hogyan válasszunk porszívót?
- Tudástár Mi mennyi áramot fogyaszt?
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- Radon Cragger 29" L Trail Hardtail MTB
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Welock Touch 51
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged